Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

araba mı motor mu??

REKLAM ALANI
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    1.7 DTI 2 kapılı opel corsa... bi düz boru çak... ne demişler "NE KADAR DUMAN O KADAR RANDUMAN"
    piyasası ucuz oluyor 2 kapılı ticari olarak gözüküyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

az daha koy çakal kasa al vuuuuuuuutuututuutututut
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e30-coupe-318ci-m40-motor-degisensiz-301229999/detay
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motorizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    Az daha koy ybr al.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı supersamo48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba. Babam iki seçenek sundu ya cbr pulsar gibi motor alıcak şuan yada yazın sonunda 20-22 k civarı araba alıcak. benim çok motor hevesim vardı ekipmanımı almaya çalışıyordum, ehliyet vs aldım ama ne yapsam bilmiyorum evde araba var zaten beraber yaşıyoruz. ama bilmiyorum hiç hangisini alayım. siz ne dersiniz arkadaşlar hangisini seçersiniz
    Muğlalı adamsın puuh senın kalıbına :D Sen o motoru alıp sakardan asagı sallanırken akyakada durup balıkekmek yeme zevkını arabaylamı yasamak ıstersın yoksa motorlamı ??

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Arabayla gezecek arkadaş çevren varsa araba al. Yalnız gezeceksen motor al çok daha iyi.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    20+ K'ya (K harfi kilonun kısaltması olup, yunancadanmış, khilioi, bir şeyin 1000 katı; bin gram, kilogram; bin metre, kilometre şeklinde; https://www.reference.com/science/le...c818476cf09a87) güzel bir motosiklet de alınır; güzel bir araba da ...

Mesele, sen yolun neresindesin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Araba motoru al

shruikan, Mengu16 ve ramcixx bunu beğendiler.

Arabaonkarakter
    ||| 500Px.com/Arranger ||| Flickr.com/photos/132925453@N03 ||| Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg |||

Motosikleti
    Ducati streetfighter 848
    İhtiyacın varsa araba herhangi bir zevkî durum varsa motor.
    ramcixx bunu beğendi.

Peripella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tekerler üzerindeki Özgürlük gibisi yok .
    Kesinlikle motosiklet

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

[QUOTE=Erdost;3935914]Bu iki tercih arasında, motorcu adam kalmaz.Araba deyince bir üşüme, mide

Size aynen katılıyorum
    toseabul bunu beğendi.

Otomobil kullanısli tek degilsen kiz arkadasin arkadaslarin coksa otomobil ama kafami alip ceker giderim istedigim gibi tutku seviyorum ruzgari seviyorum diyorsan motor ki baban ikisinide almayacak motorda israr et belki alabilir onu

Motosikleti
    Honda CBR 650F
    baban 20 -22 binlik araba yada 5-10 binlik motor alıyor .. Babanın amacı belli .. Diğer arkadaşların da yazdığı gibi bu soruyu soruyorsan araba al sen daha iyi olur çünkü bu bir tutku değilse üzerine yağan ilk yağmurda isyan eder sıkılırsın

ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Sen koskoca bir fabrikatörün oğlusun, ben ise fakir bir taksicinin oğluyum. Ayrı dünyaların insanlarıyız biz sen başkaaa ben başkaa. Ailelerimiz buna karşı çıkabilir,unut beni artık bırak peşimi... gibi bir Türk sineması replikleri geçti bir an içimden...

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Motorlu araba al

trancexp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 &MT125
    Ben işe gidip gelme amaçlı biniyorum motora bir amacım var, amaçsızca motor la gezmek adamın başına bela getirir bir amacın olacaksa motor al, yoksa istanbul trafiğinde gereksiz yere risk almaya değmez derim.Trafikte Araba ile bir yere gidemesende içinde oturup müzik dinlersin, yer içer sin , eş adayınla oturursun falan.

Pisman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    araba iste satar bi motor bi araba alırsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Birçok arkadaş motorsiklet demiş ama tabi görüşler hep tek taraflı. Malum, vefat etmiş arkadaşlar fikirlerini belirtemiyorlar.

Gerçi kadercilikle kendilerini kandıran arkadaşlar var ama sonuç aynı. Motorsiklet arabaya göre 20 kat daha tehlikeli. Bu Avrupa'da öyle. Türkiye de üçle çarpın. Genç olduğunuz için bir kez daha çarpın üçle.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Böyle bir konu açarak motor tutkun olmadığını kanıtlamışsın zaten senin ki sadece heves. 1-2 kere düştükten, sağında solunda arıza çıktıktan sonra satarsın motoru binmezsin. Ben de böyle bir izlenim bıraktın.

Aynı şeyi babam bana da söyledi 10-12 bin tl ye motor mu 20-25 bin tl ye araba mı dedi. 1 kere bile düşünmedim benim için tek seçenek motordu her zaman! Şimdi motorumu aldım ve iyi ki motor almışım bu zevk hiç bir şeyde yok
    Kısaca ben;

jacob34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 03 (660)
    biber mi daha acı, domates mi daha kırmızı ?

mustang256 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar
    Zeplin..
    onkarakter.

Motosikleti
    F850 Gs
    Akşama ne giysem acaba kırmızı ayakkabılar mi yoksa siyah mi ... hemen foruma konu acmaliyim gibi bişey olmuş. Ne giymek istiyorsan ya da hangi aracı kullanmak istiyorsan onu alırsın ..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)