Aprilia kullanıcılaeı burada mı ?
Reklamlar
-
10 Haziran 2016, 21:47
Mertcan00 adlı üyeden alıntı
Servis ile ilgili sıkıntı oluyor mu ? Mesela bir parça falan gerektiğinde süre sıkıntısı falan birde bakımları nasıl yaptırıyorsunuz ?
İstanbul'da servis ve parça ile ilgili sıkıntı yaşamazsin.Sen sanırım Rs125 düşünüyordun 4 zamanlı.O motorda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.Tabi sıfır alırsan daha iyi olur.İkinci el alırsan da foruma danismadan alma.Sonuç olarak Honda ve Yamaha kadar rahat ucuz parça bulamasanda sıkıntı yaşamazsın.Genel bakım parçalarını Fercodan temin edersin, zaten düzgün motor aldınmı kaza haricinde değişecek parçalar balata bilye tel gibi bulunan parçalar.
Reklamlar
-
10 Haziran 2016, 21:57
Mesele parçanın bulunup bulunmaması değil, senin karşılayıp karşılayamayacağın, gerisi teferruat. Sen karşılayabiliyorsan parça her zaman vardır burda olmasa komşu ülkede olur.
-
10 Haziran 2016, 22:46
şu aprilia modellerinin isimleri bana hep çok janjanlı geliyor. sırf motorun ne diyenlere sunlardan birini soylemek icin aprilia alırdım. "Pegaso Tuscany Tibet" "scarabeo" "tuono" "pegaso" "dorsoduro" "leonardo"
süper yemin ediyorum. yemisim servisini.
-
10 Haziran 2016, 22:53
Yorumları okuduktan sonea dahada içim ısındı aprilia ya sıfır siyah rs4 125 alacağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)