Selam arkadaslar sorumsuz İstanbul motobest tvs servisinden sıfır aldığım Apache motosikletimle arkada artçı ile 50 hz civarı giderken kırmızı ışığı görerek gaz kestim ışığa yaklaşınca hızım 20 hz civarı frene bastım durmak için o sırada bi ses geldi ve motosikletin arka tekeri kitlendi, arka frenin adı NE bilmiyorum uzun ince Demirinin vidası düşmüş ve fren basılı bi şekilde öylece kaldı motor hareket etmiyor, aynı servis bi önceki senede aldığım motorda da egzozu tutan vidayı montalamamıştı iki gün sonra farkettim, lafı fazla uzatmadan demek istediğim arkadaşlar ben o gün kırmızı ışık olmasaydı farklı bi hizda yada farklı bi yerde olup frene bassaydım belkide şu an burada olamazdım, tvs isotlar grubu da aradım konuyu bildirdim servise götürün yapsınlar diyo insan bi gecmiş olsun der, götürdüm dışarda bi motorcuya yaptırdım ustanın tek lafı allah korumuş oldu, sizde motor alırken dikkat edin yada belli bi süre sonra motorunuzun bakımını ince ayarlarını yaptırın derim sadece yağına suyuna bakmayın ben yaşadım ve ucuz atlattım allah kimseye yaşatmasın..
NOT: motosikletli arkadaşlarım lütfen tek yönden gitmeye çalışın örnek bariyer kenarından gidin, bariyer kenarından giderken baska biri orta şeritte aracın soluna girip bide korna çalıyor arac sürücüsü korna çalana yol vermek için sağa doğru kırıyor ve bizde bariyerle arac arasında karışık tost oluyoruz