Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MUTLAKA BAKIN !!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    R25
    Selam arkadaslar sorumsuz İstanbul motobest tvs servisinden sıfır aldığım Apache motosikletimle arkada artçı ile 50 hz civarı giderken kırmızı ışığı görerek gaz kestim ışığa yaklaşınca hızım 20 hz civarı frene bastım durmak için o sırada bi ses geldi ve motosikletin arka tekeri kitlendi, arka frenin adı NE bilmiyorum uzun ince Demirinin vidası düşmüş ve fren basılı bi şekilde öylece kaldı motor hareket etmiyor, aynı servis bi önceki senede aldığım motorda da egzozu tutan vidayı montalamamıştı iki gün sonra farkettim, lafı fazla uzatmadan demek istediğim arkadaşlar ben o gün kırmızı ışık olmasaydı farklı bi hizda yada farklı bi yerde olup frene bassaydım belkide şu an burada olamazdım, tvs isotlar grubu da aradım konuyu bildirdim servise götürün yapsınlar diyo insan bi gecmiş olsun der, götürdüm dışarda bi motorcuya yaptırdım ustanın tek lafı allah korumuş oldu, sizde motor alırken dikkat edin yada belli bi süre sonra motorunuzun bakımını ince ayarlarını yaptırın derim sadece yağına suyuna bakmayın ben yaşadım ve ucuz atlattım allah kimseye yaşatmasın..

NOT: motosikletli arkadaşlarım lütfen tek yönden gitmeye çalışın örnek bariyer kenarından gidin, bariyer kenarından giderken baska biri orta şeritte aracın soluna girip bide korna çalıyor arac sürücüsü korna çalana yol vermek için sağa doğru kırıyor ve bizde bariyerle arac arasında karışık tost oluyoruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yamahaya biniyorum gerisini düşünmüyorum
    Yasin D bunu beğendi.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Yine bir tek solukta okuduğum konu.
    Geçmiş olsun biraderim.

Motosikleti
    R25
    Foto yüklemeyi hala öğrenemediğim için o günkü açtığım konunun linkini atıyım sagolsun arkadasın birisi yardımcı olup foto yüklemişti linkten görebilirsiniz http://www.motosiklet.net/forum/moto...da-kaldim.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------

Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine bir tek solukta okuduğum konu.
    Geçmiş olsun biraderim.
    Eyw hocam

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    motordan ne çektin be kardeş

2000 model japonlarda böyle sorun çıkmıyodur valla
    Mengu16 bunu beğendi.

Motosikleti
    R25
    Alıntı IRau adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motordan ne çektin be kardeş

2000 model japonlarda böyle sorun çıkmıyodur valla
    Hiç sorma kardesim Çinli aldık yakamı zor kurtardım Hintli aldık hayatımızı s... Nerdeyse sırada Japon var )

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    Sağ şeritten, bariyer kenarından gidenlerin burda her gün kaza haberlerini okuyoruz. Sağ şerit pişmanlıktır.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı matrax33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağ şeritten, bariyer kenarından gidenlerin burda her gün kaza haberlerini okuyoruz. Sağ şerit pişmanlıktır.
    En sağ ve en sol bariyerden giderken şerite gider gibi gaza köklüyorlar sonuç malum 40 km rede gidip ani birşeyde durabildiğim hızda gitmek her zaman makul ben görüyorum 100km küsürler kaptırıp gidiyorlar
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    R25
    Alıntı matrax33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diğer şeritlerden gitmen imkansız kardesim araclar sollama yapıyo iki arac arasında kalma riskin var bariyerde seni tek arac sıkıştırır ayrıca bariyer kenarı gibi diğer şeritlerden motorluların tek şerit yapması imkansız biri sağdan biri soldan girerse sonuç ? En uygun yer yanlışta olsa düşük hızda bariyer kenarıdır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)