Parmağım dişliye sıkıştı...
-
10 Haziran 2016, 12:27
Reklamlar
-
10 Haziran 2016, 12:28
Geçmiş olsun hocam Allah beterinden saklasın.
-
10 Haziran 2016, 12:30
ulassscannn adlı üyeden alıntı
yapılacak başka bir şey var mıdır?
Doktora gidebilirsiniz.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
10 Haziran 2016, 13:02
lastiği rölantide dönen hızda çevirirsen motor çalışmıyo olsa dahi çalışmamasının bir anlamı kalmaz zaten geçmiş olsun diyelim
-
10 Haziran 2016, 13:47
Fazla cincerlemeyin; iyice temizlicem, kurulıcam diye...
Bir de, bunun mutlaka bir "emniyet" tedbiri vardır; mesela araya bir pense, tornavida falan sıkıştırıp; istesen de kazaya meydan veremeyecek bir şekilde ... (Japon bunu nasıl elle temizliyor diye sorarak başlayabiliriz düşünmeye...)...
Motosikletinize olan sevginizi, ne bileyim, karenajını, tankını falan parlatarak, farlarını silerek neyim gösterin ...
Dişlilerle, zincirle falan görüşmenizi temsilcilik düzeyinde sürdürebilirsiniz; ikametgahınızı aldırmanıza gerek yok ...
Geçmiş olsun... Allah beterinden korumuş...
-
10 Haziran 2016, 13:54
tam tersi oynar parçalarla sevişmek lazım gezegeze. acele etmeden tadını çıkararak
-
10 Haziran 2016, 14:00
Dostum geçmiş olsun. bana sorarsan bir hastaneye git. ve tetanoz aşısı yaptır. metal parça sen farketmezsin ama bir parça pas vardır sonra uğraş babam uğraş. bir baksınlar mikrop kapma durumu filan varsa gerekli tedbiri alsınlar.
-
10 Haziran 2016, 14:02
adamın konusunu hiç etmişsiniz.
Geçmiş olsun biraderim. Allahtan elinle itiyormuşsun bak.
-
10 Haziran 2016, 14:19
GEçmiş olsun bir hastaneye görünün her ihtimale karşı
-
10 Haziran 2016, 14:31
Geçmiş olsun kardeşim, 20 gün önce aynısı başıma geldi. Dediğin gibi tırnak ezildi o anda çok acı vardı ama soğuk suda hafiflettim. Şimdi mosmor renkli bir tırnakla normal hayatıma devam ediyorum. 12-13 mm kadar uzadı tırnak, zamanla yenisi geliyor merak etme. Önemli olan bundan ders çıkarmak ve elimizi parmağımızı dişli ve zincirlerden uzak tutmak. Hatta bu olaydan hemen sonra köşe yazımda olayı anlattım, başka arkadaşların canı yanmasın diye... Tekrar geçmiş olsun!
http://i.milliyet.com.tr/Orjinal/201...-14988633.Jpeg
-
10 Haziran 2016, 14:40
Merhabalar, dün akşam zincirimi temizleyip yağlayayım dedim. Gayet güzel temizledim en son bezle biraz kurularken bezin takılması sonucu sol baş parmağımı zincirle dişlinin arasında buldum ve cırtt diye bir ses geldi
Bir diş tırnağın başladığı yerdeki eti yaralamıştı, kanıyor ve sızlıyordu. Şuan yara kurudu tırnak kökünde biraz morluk var bazen sızlama yapıyor. Tırnak sağlam gibi öyle komple morarma çürüme çatlama vs yok sadece ufak bir kökünde yara var ve etrafı morarık, sizce düşme yapar mı? Ağrı kesici bir merhem sürdüm ve gazlı bezle sardım, yapılacak başka bir şey var mıdır?
Son olarak söyleyeyim motor çalışmıyordu lastiği elimle çeviriyordum. O şekilde bu hale geldiyse motor rolantide çalışıyor olsaydı şu an parmak yerine değildi bu kadar net söylüyorum. Siz siz olun bana bir şey olmaz deyip rolantide falan bu işi yapmayın bir anlık bir olay her şeyi mahvedebiliyor
Sağlıcakla kalın
Öncelikle aynı olayı 5 yıl önce yaşayan ve bu sitede paylaşan biri olarak geçmiş olsun diyorum.
2011 yılı 11 temmuz günü aynı hatayı bende yaptım. Zinciri temizledim motoru yıkadım kuruladım. Zincir kuruduktan sonra yağlayacaktım ki zincir üzerinde su damlacıklarının oluşturduğu pas lekeleri gözüme takıldı motor suzuki gsr 600 sehbadaydı. Çalıştırdım aldım 1 e sonra verdim gazı suyunu attı rolantide çalışırken aldım elime bezi bir güzel kuruladım allahtan elimi bölmedi ikiye. Neyse sonra dedim zincirde boşlukmu var çok gerilip bırakıyor sol el baş parmağımla yoklamaya kalktım ve sn bile sürmedi çatttt diye bir ses duydum ama ben senin kadar ucuyla kurtaramadım tırnak dibinden aldı kopardı parmağın kesitinden içi görünüyordu. Gittim hastaneye 3 saat bir oprasyonla allah razı olsun süper bir doktora geldim düzelmez denilen parmağı düzeltti ufak bir eksiklik var boy olarak ama dağmadağın olan tırnak yatağını bile düzeltti.Şimdi hiç bir his kaybı vs olmadan hayata devam ediyorum ama büyük tecrübe oldu hareketli hiçbirşeyi ellemem artık.
Ya bırak zincir paslansın kardeşim 2011 de zincir 180 TL idi parmağımdan değerli mi ? 45 GÜN Raporlu gezdim işe gidemedim psikolojim bozuldu v.s v.s bırakın arkadaşlar ıslak kalsın kendi kurusun sonra yağlayım yada gidin verin 20-30 tl temizleyip yağlasınlar hiçbir şey candan önemli değil.
Walla okudum bu haberi parmağım sızladı birden. Lütfen hareketli motorda arabada herhangi bir yerde hiçbirşeye dokunmayın bir anlık gaflet sonu acı bitiyor.
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM.
-
10 Haziran 2016, 15:02
umut_gsr adlı üyeden alıntı
Öncelikle aynı olayı 5 yıl önce yaşayan ve bu sitede paylaşan biri olarak geçmiş olsun diyorum.
2011 yılı 11 temmuz günü aynı hatayı bende yaptım. Zinciri temizledim motoru yıkadım kuruladım. Zincir kuruduktan sonra yağlayacaktım ki zincir üzerinde su damlacıklarının oluşturduğu pas lekeleri gözüme takıldı motor suzuki gsr 600 sehbadaydı. Çalıştırdım aldım 1 e sonra verdim gazı suyunu attı rolantide çalışırken aldım elime bezi bir güzel kuruladım allahtan elimi bölmedi ikiye. Neyse sonra dedim zincirde boşlukmu var çok gerilip bırakıyor sol el baş parmağımla yoklamaya kalktım ve sn bile sürmedi çatttt diye bir ses duydum ama ben senin kadar ucuyla kurtaramadım tırnak dibinden aldı kopardı parmağın kesitinden içi görünüyordu. Gittim hastaneye 3 saat bir oprasyonla allah razı olsun süper bir doktora geldim düzelmez denilen parmağı düzeltti ufak bir eksiklik var boy olarak ama dağmadağın olan tırnak yatağını bile düzeltti.Şimdi hiç bir his kaybı vs olmadan hayata devam ediyorum ama büyük tecrübe oldu hareketli hiçbirşeyi ellemem artık.
Ya bırak zincir paslansın kardeşim 2011 de zincir 180 TL idi parmağımdan değerli mi ? 45 GÜN Raporlu gezdim işe gidemedim psikolojim bozuldu v.s v.s bırakın arkadaşlar ıslak kalsın kendi kurusun sonra yağlayım yada gidin verin 20-30 tl temizleyip yağlasınlar hiçbir şey candan önemli değil.
Walla okudum bu haberi parmağım sızladı birden. Lütfen hareketli motorda arabada herhangi bir yerde hiçbirşeye dokunmayın bir anlık gaflet sonu acı bitiyor.
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok şükür ucuz kurtuldum. Tek isteğim şu an tırnağın düşmemesi. Yoksa ağrı sızı bir yerden sonra geçecektir
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
HULK adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kardeşim, 20 gün önce aynısı başıma geldi. Dediğin gibi tırnak ezildi o anda çok acı vardı ama soğuk suda hafiflettim. Şimdi mosmor renkli bir tırnakla normal hayatıma devam ediyorum. 12-13 mm kadar uzadı tırnak, zamanla yenisi geliyor merak etme. Önemli olan bundan ders çıkarmak ve elimizi parmağımızı dişli ve zincirlerden uzak tutmak. Hatta bu olaydan hemen sonra köşe yazımda olayı anlattım, başka arkadaşların canı yanmasın diye... Tekrar geçmiş olsun!
http://i.milliyet.com.tr/Orjinal/201...-14988633.Jpeg
Çok sağol abi, yanlış anlamadıysam bu tırnak böyle mor kalacak ama düşmeyip iyileşecek öyle mi?
-
10 Haziran 2016, 19:16
Kardesim motorla ilgili soru sorsan tamamda doktorluk olay en azından bi sağlık ocağına git burada Zaman kaybetmek yerine
-
10 Haziran 2016, 19:24
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Kardesim motorla ilgili soru sorsan tamamda doktorluk olay en azından bi sağlık ocağına git burada Zaman kaybetmek yerine
Doğru söylüyorsunuz hocam, ama o kadar ciddi bir durum olmadığı için gitmedim. Üzerinden bir gün geçti zaten iyileşmesini bekliyorum. Daha çok forumdaşları dikkatli olmaları için tekrardan uyarmak istedim. İlginiz için teşekkürler
-
10 Haziran 2016, 19:29
Galiba en iyisi acilen bir sağlık forumuna üye olup aynı soruyu orada sorman. Bu forumdaki arkadaşlar sağlıkçı değil, motorcu. Onların tavsiyeleri sayılmaz, komşunun ilacını içmek gibi gelebilir!
-
10 Haziran 2016, 19:31
Doğru söylüyorsunuz hocam, ama o kadar ciddi bir durum olmadığı için gitmedim. Üzerinden bir gün geçti zaten iyileşmesini bekliyorum. Daha çok forumdaşları dikkatli olmaları için tekrardan uyarmak istedim. İlginiz için teşekkürler
Tetanoz yaptırın derhal. şakaya gelmez. Helva yemeyelim
-
10 Haziran 2016, 20:19
-
10 Haziran 2016, 20:20
Gece yatmadan önce ufak bir soğanı ateşte közle. Parmağı cücüğe saplayıp sar yat uyu. Sabah acı sızı hiç bişey kalmaz. 6 ayda falan morluğu anca gider.
-
10 Haziran 2016, 20:23
Geçmiş olsun, sıkışma bende olaydı bayılırdım sanırım
-
10 Haziran 2016, 22:41
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, sıkışma bende olaydı bayılırdım sanırım
Teşekkürler zaten ıhığğğğaa diye bi ses çıkardım gözüm falan karardı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)