Sigorta yaptırmama eylemi ile uzun yol
Reklamlar
-
10 Haziran 2016, 12:00
Merhaba.
Forumda "sigorta yaptırmıyoruz" adlı bir konu vardı.Buna uyduğumu ve bu soyguna dahil olmadığımı da yazmıştım.Ehliyetsiz canavar seni diyenlere ehliyetim var.Maceralarimi burdan yazacağım
Yol Konya Beyşehir arası 90 km.
Ekipman herşey tam takir.
100cc motor
Ruhsat sigorta yok.
Reklamlar
-
10 Haziran 2016, 12:07
İnşallah yakalanırsın
-
10 Haziran 2016, 12:13
En güzeli bence, takıl kafana göre. Madem ruhsat ve sigorta yok ekipmanda takma bence daha dikkat çekersin bu kampanyada..
-
10 Haziran 2016, 12:16
Güzergahı da yazarsan ona göre haber verelim polis amcalara. Seni bi öpsünler.
-
10 Haziran 2016, 12:28
Bir kaza yaptığınızda artık cebinizden ödersiniz karşı tarafın hasarını, ya da çevirmelerin arttığı şu günlerde motoru bağlatırsınız. O zaman sigortanın daha ucuza geldiğini göreceksiniz. Şu ara %15 kadar da olsa indirimli fiyatlar, ama zaten yeni yaptıracağınız sigortanın üzerine de aylık %5 gecikme faizi ödeyeceksiniz. Hayırlı olsun protestonuz. Umarım devlet akıllanmıştır sayenizde.
Not: Sigorta fiyatlarını ve devletin dayatmalarını kesinlikle desteklemiyorum. Ancak mantık dışı hareketler için destek beklemesin kimse.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
10 Haziran 2016, 13:42
Bende uygun görmüyorum, fakat gelinen nokta insanları isyan noktasına getirdi. Önümüzdeki sene bu fiyatlar devam ederse bende yaptırmayı düşünmüyorum.
-
10 Haziran 2016, 13:48
Blindfire adlı üyeden alıntı
Bende uygun görmüyorum, fakat gelinen nokta insanları isyan noktasına getirdi. Önümüzdeki sene bu fiyatlar devam ederse bende yaptırmayı düşünmüyorum.
Beni yazabilirsiniz 15 senedir aracım var 1 tane kaza 1 tane cezam yok ama 400 400 sigorta ücreti odemek zoruma gidiyor
-
10 Haziran 2016, 14:22
1 sezon boyunca motosikletimi sigortasız kullandım. Satacağım zaman bin küsür tl cezalı şekilde sigorta yaptırdım. Bir hafta sonra motoru satınca verdiğim sigorta ücretini geri aldım
Doğru muydu? Hayır tabiki Allah korusun bir kaza veya çevirme anında ağlatırlar. Şuan ki motoruma yaptırdım sigorta çok şükür.
-
10 Haziran 2016, 14:29
wing41 adlı üyeden alıntı
1 sezon boyunca motosikletimi sigortasız kullandım. Satacağım zaman bin küsür tl cezalı şekilde sigorta yaptırdım. Bir hafta sonra motoru satınca verdiğim sigorta ücretini geri aldım
ücret iadesinde geciken ayların masrafını kesmediler mi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)