Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sigorta yaptırmama eylemi ile uzun yol

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kral 100-B Seyyah
    Merhaba.
    Forumda "sigorta yaptırmıyoruz" adlı bir konu vardı.Buna uyduğumu ve bu soyguna dahil olmadığımı da yazmıştım.Ehliyetsiz canavar seni diyenlere ehliyetim var.Maceralarimi burdan yazacağım
    Yol Konya Beyşehir arası 90 km.
    Ekipman herşey tam takir.
    100cc motor
    Ruhsat sigorta yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İnşallah yakalanırsın

Motosikleti
    Yamaha NMax 155 ABS
    En güzeli bence, takıl kafana göre. Madem ruhsat ve sigorta yok ekipmanda takma bence daha dikkat çekersin bu kampanyada..
    Osm@n bunu beğendi.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Güzergahı da yazarsan ona göre haber verelim polis amcalara. Seni bi öpsünler.

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Bir kaza yaptığınızda artık cebinizden ödersiniz karşı tarafın hasarını, ya da çevirmelerin arttığı şu günlerde motoru bağlatırsınız. O zaman sigortanın daha ucuza geldiğini göreceksiniz. Şu ara %15 kadar da olsa indirimli fiyatlar, ama zaten yeni yaptıracağınız sigortanın üzerine de aylık %5 gecikme faizi ödeyeceksiniz. Hayırlı olsun protestonuz. Umarım devlet akıllanmıştır sayenizde.

Not: Sigorta fiyatlarını ve devletin dayatmalarını kesinlikle desteklemiyorum. Ancak mantık dışı hareketler için destek beklemesin kimse.
    yusufozugenc bunu beğendi.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Bende uygun görmüyorum, fakat gelinen nokta insanları isyan noktasına getirdi. Önümüzdeki sene bu fiyatlar devam ederse bende yaptırmayı düşünmüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Alıntı Blindfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende uygun görmüyorum, fakat gelinen nokta insanları isyan noktasına getirdi. Önümüzdeki sene bu fiyatlar devam ederse bende yaptırmayı düşünmüyorum.
    Beni yazabilirsiniz 15 senedir aracım var 1 tane kaza 1 tane cezam yok ama 400 400 sigorta ücreti odemek zoruma gidiyor

1 sezon boyunca motosikletimi sigortasız kullandım. Satacağım zaman bin küsür tl cezalı şekilde sigorta yaptırdım. Bir hafta sonra motoru satınca verdiğim sigorta ücretini geri aldım

Doğru muydu? Hayır tabiki Allah korusun bir kaza veya çevirme anında ağlatırlar. Şuan ki motoruma yaptırdım sigorta çok şükür.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı wing41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 sezon boyunca motosikletimi sigortasız kullandım. Satacağım zaman bin küsür tl cezalı şekilde sigorta yaptırdım. Bir hafta sonra motoru satınca verdiğim sigorta ücretini geri aldım
    ücret iadesinde geciken ayların masrafını kesmediler mi ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)