Merhabalar 19 yasindayim foruma yeni uye oldum cunku kafayi yemek uzereyim bws 100 aldim 2 hafta once 2 zamanli sevdigimden motorda 52 mm silidir var modifiyeli varyator var spor hava filtresi bir kac extra var aldigimda boyleydi ilk 5 gun son hiz 100 gordum simdi 90 i gecmiyor ve 90 da tam gaz kesiyor yavas yavas gaz yemiyor durup gaza basinca gidiyor tekrar ve arkadan sesler gelmeye basladi kalkista titreme vs olmaya basladi degisik sesler cikariyor egsozda orjinal degil orjinal takarsam 110 son hiz gorebilecegimi dusunuyorum ama suan yeni diye ve borcum var diye ugrasmiyorum. Sonuc olarak merak ettigim motorun bu cizirti tarzinda sesler cikartmasinin kalkisinin olu olmasinin arkanin cok sekmesinin ve en onemlisi gaz kesmesinin sebepleri ne olabilir ? Karburatorden dolayi gaz kesebilecegini dusundum fakat cok deneyimli olmadigim icin en fazla bu yorumu yapabildim ya da hava filtresi mi acaba anlayamiyorum yardimci olabilecek biri varsa cok sevinirim ogrenciyim daha borcunu odemeden masraf cikartmaya basladi ve beni baya zorluyolar su ara 2 3 kere yolda kalmaktan ucuz yirttim. Istanbul da oturmaktayim bws 100 konusunda iyi guvenilir bir usta da bulamadim yani tum bunlar hakkinda yardimci olabilirseniz cok cok sevinirim...