ehliyeti almaya motorla gitsem bi sorun olurmu
Reklamlar
-
10 Haziran 2016, 05:28
merhabalar bu gün karakoldaki randavü günüm saat 9 gibi evden çıkıp avcılardan silivriye gidicem evraklarım tam sadece gidip ehliyetimi almak kaldı sizce motorlami gideyim çevirme olurmu sabah yada olursa sıkıntı yaşarmıyım yoksa otobüslemi gitmeliyim
Reklamlar
-
10 Haziran 2016, 06:36
Hiç bişey olmaz ben ehliyeti - ruhsatı hatta sıfır motor aldığımda plakayı almaya bile motorla gittim .. Çevirme olursa sıkıntı yaşarsın ama
-
10 Haziran 2016, 07:20
bende dün aldım daha emniyetin bahçesine bıraktım sorun olmadı
-
10 Haziran 2016, 07:31
çevirme olur ve uyuz polis denk gelirse 2-3 bin ceza yersin ne olacak.
-
10 Haziran 2016, 08:28
Ne der bazı hocalar yakalanmadığın sürece kopya çekmek serbest yakalanmadığın sürece bir şey olmaz
-
10 Haziran 2016, 09:03
çevirme olursa sıkıntı yaşayabilirsin. bence asıl soru şu olmalı bu riske değermi? bana sorarsan dolmuşla/otobüsle git al. eve geldiğindede ehliyet turu atarsın (bana sorarsan bu turu iftardan sonra at normalde dikkati sıfıra yakın olan sürücülerimizin dikkati oruçtan dolayı sıfırın altında seyrediyor.)
-
10 Haziran 2016, 09:17
Teknik olarak ehliyetiniz var ve basilmis durumda , bilgisayardan baktiklarinda ehliyetsiz gorunmiceksiniz yani ehliyetinizi evde unutmussunuz durumu olur bence en fazla.
-
10 Haziran 2016, 09:25
Ehlıyetı almakmı eve gelıyor kardesım yenı yasada eger ehlıyet cıkarmak ıcın kursun verdıgı belgelerı gotureceksen ehlıyetın yokmuscasına ceza kıtlerler yasayan arkadasım var burda 1 hafta once burada
-
10 Haziran 2016, 09:35
Allah korusun. Öküzün biri gelip sana arkadan dokundursa, Haklı iken haksız olursun. Bi ton ceza yersin.
Otobüsle git. Al ehliyetini. Sonra para para uzun yıllar kullanırsın.
Bir gün motor sürmeyi ver ya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------
CxAnKACx adlı üyeden alıntı
Teknik olarak ehliyetiniz var ve basilmis durumda , bilgisayardan baktiklarinda ehliyetsiz gorunmiceksiniz yani ehliyetinizi evde unutmussunuz durumu olur bence en fazla.
Yanlış bilgi. Öyle bişey yok.
Sen Üni öğrencisisin. ve bütün dersleri verdin. Teknik olarak mezun durumdasın. Fakat diplomanı almadın daha. İşe girmeye hakkın yok o kağıt parçası elinde olmadı sürece.
Ehliyet alma hakkın olduğu zaman ehliyetin çıkmış olmuyor. Sen sertifikayı götürüp teslime diyorsun onlar ondan sonra sisteme işliyor. Sertifikatı Emniyet vermiyor. MEB veriyor. İkisi farklı kuruluş. Aralarında öyle süper bir kordinasyon yok.
Sen sertifikanı veriyorsun emniyetteki amca seni sisteme işliyor. ehliyet numarası veriyor. Sisteme işmeneden o numara verilmediği için senin ehliyetin olmamış oluyor.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
10 Haziran 2016, 09:45
2 senede bir kere çevirmeye girdim. oda gece 4 dü. Taksim çıkışında. Büyük kısmetsizlik olur çevirmeye girersen ! ,
-
10 Haziran 2016, 09:51
Ehliyet almaya giderken 1.600 tl ceza yemek
-
10 Haziran 2016, 10:30
Ben de ruhsatı ve plakayı almaya motorla gittim. Trafiğin otoparkına park ettim :D
-
10 Haziran 2016, 10:36
Elinde kağıdın,olmadı telefonda kaydın varsa bu durumda hiçbir polis ceza yazacak kadar insafsız değildir.
Motorların %65'ini ehliyetsiz kullanıyorlar, ehliyet almaya gidene ceza kesilecek falan, saçmalık.
Hadi oldu ya, kaza geçirdin, kayıtlarda ehliyetin görünür. İster al,ister alma.
-
10 Haziran 2016, 10:39
kahveisteyen adlı üyeden alıntı
Elinde kağıdın,olmadı telefonda kaydın varsa bu durumda hiçbir polis ceza yazacak kadar insafsız değildir.
Motorların %65'ini ehliyetsiz kullanıyorlar, ehliyet almaya gidene ceza kesilecek falan, saçmalık.
Hadi oldu ya, kaza geçirdin, kayıtlarda ehliyetin görünür. İster al,ister alma.
arkadaş ehliyeti almaya değil evrak vermeye gidiyor.
kayıtlarda ehliyeti falan yok.
bilmeden fikir sahibi olmayın.
-
10 Haziran 2016, 11:29
Sürücü Sertifikası Trafik Tescil Şubesince Sürücü Belgesine dönüştürülmedikçe geçerliliği yoktur. Trafik Tescil Şubesine müracaat ettiğinizde sürücü belgesi basılıp posta ile teslim edilinceye kadar geçerli olmak üzere Geçici Belge verilir. O belge ile araç kullanabilirsiniz.
Kısaca TRAFİĞE MÜRACAAT ETMEDEN SERTİFİKANIN HİÇ BİR GEÇERLİLİĞİ YOKTUR. Yakalanırsanız ÖPERLER. :(
-
10 Haziran 2016, 12:08
Çevirme olursa sıkıntı yaşarsın ne demek arkadaş? Var mı böyle sığ bir tabir? Bu ülke sizin zihniyetteki insanlar yüzünden gelişmiyor zaten.
-
10 Haziran 2016, 12:24
yahu ehliyeti almaya ehliyetsiz gidilir mi olacak iş değil. ben plakayı almaya bile otobüsle minibüsle gittim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)