Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ehliyeti almaya motorla gitsem bi sorun olurmu

REKLAM ALANI
    atilgans29 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xt 125 x - MT 25
    merhabalar bu gün karakoldaki randavü günüm saat 9 gibi evden çıkıp avcılardan silivriye gidicem evraklarım tam sadece gidip ehliyetimi almak kaldı sizce motorlami gideyim çevirme olurmu sabah yada olursa sıkıntı yaşarmıyım yoksa otobüslemi gitmeliyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Hiç bişey olmaz ben ehliyeti - ruhsatı hatta sıfır motor aldığımda plakayı almaya bile motorla gittim .. Çevirme olursa sıkıntı yaşarsın ama

supersamo48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx 150
    bende dün aldım daha emniyetin bahçesine bıraktım sorun olmadı

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    çevirme olur ve uyuz polis denk gelirse 2-3 bin ceza yersin ne olacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Ne der bazı hocalar yakalanmadığın sürece kopya çekmek serbest yakalanmadığın sürece bir şey olmaz

Motosikleti
    Hyosung GV650
    çevirme olursa sıkıntı yaşayabilirsin. bence asıl soru şu olmalı bu riske değermi? bana sorarsan dolmuşla/otobüsle git al. eve geldiğindede ehliyet turu atarsın (bana sorarsan bu turu iftardan sonra at normalde dikkati sıfıra yakın olan sürücülerimizin dikkati oruçtan dolayı sıfırın altında seyrediyor.)

CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Teknik olarak ehliyetiniz var ve basilmis durumda , bilgisayardan baktiklarinda ehliyetsiz gorunmiceksiniz yani ehliyetinizi evde unutmussunuz durumu olur bence en fazla.

BalkanRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Ehlıyetı almakmı eve gelıyor kardesım yenı yasada eger ehlıyet cıkarmak ıcın kursun verdıgı belgelerı gotureceksen ehlıyetın yokmuscasına ceza kıtlerler yasayan arkadasım var burda 1 hafta once burada

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah korusun. Öküzün biri gelip sana arkadan dokundursa, Haklı iken haksız olursun. Bi ton ceza yersin.

Otobüsle git. Al ehliyetini. Sonra para para uzun yıllar kullanırsın.

Bir gün motor sürmeyi ver ya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------

Alıntı CxAnKACx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teknik olarak ehliyetiniz var ve basilmis durumda , bilgisayardan baktiklarinda ehliyetsiz gorunmiceksiniz yani ehliyetinizi evde unutmussunuz durumu olur bence en fazla.
    Yanlış bilgi. Öyle bişey yok.
    Sen Üni öğrencisisin. ve bütün dersleri verdin. Teknik olarak mezun durumdasın. Fakat diplomanı almadın daha. İşe girmeye hakkın yok o kağıt parçası elinde olmadı sürece.

Ehliyet alma hakkın olduğu zaman ehliyetin çıkmış olmuyor. Sen sertifikayı götürüp teslime diyorsun onlar ondan sonra sisteme işliyor. Sertifikatı Emniyet vermiyor. MEB veriyor. İkisi farklı kuruluş. Aralarında öyle süper bir kordinasyon yok.

Sen sertifikanı veriyorsun emniyetteki amca seni sisteme işliyor. ehliyet numarası veriyor. Sisteme işmeneden o numara verilmediği için senin ehliyetin olmamış oluyor.
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

trancexp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 &MT125
    2 senede bir kere çevirmeye girdim. oda gece 4 dü. Taksim çıkışında. Büyük kısmetsizlik olur çevirmeye girersen ! ,

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ehliyet almaya giderken 1.600 tl ceza yemek

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Ben de ruhsatı ve plakayı almaya motorla gittim. Trafiğin otoparkına park ettim :D

kahveisteyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr250r 2014
    Elinde kağıdın,olmadı telefonda kaydın varsa bu durumda hiçbir polis ceza yazacak kadar insafsız değildir.
    Motorların %65'ini ehliyetsiz kullanıyorlar, ehliyet almaya gidene ceza kesilecek falan, saçmalık.
    Hadi oldu ya, kaza geçirdin, kayıtlarda ehliyetin görünür. İster al,ister alma.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı kahveisteyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elinde kağıdın,olmadı telefonda kaydın varsa bu durumda hiçbir polis ceza yazacak kadar insafsız değildir.
    Motorların %65'ini ehliyetsiz kullanıyorlar, ehliyet almaya gidene ceza kesilecek falan, saçmalık.
    Hadi oldu ya, kaza geçirdin, kayıtlarda ehliyetin görünür. İster al,ister alma.
    arkadaş ehliyeti almaya değil evrak vermeye gidiyor.
    kayıtlarda ehliyeti falan yok.
    bilmeden fikir sahibi olmayın.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Sürücü Sertifikası Trafik Tescil Şubesince Sürücü Belgesine dönüştürülmedikçe geçerliliği yoktur. Trafik Tescil Şubesine müracaat ettiğinizde sürücü belgesi basılıp posta ile teslim edilinceye kadar geçerli olmak üzere Geçici Belge verilir. O belge ile araç kullanabilirsiniz.
    Kısaca TRAFİĞE MÜRACAAT ETMEDEN SERTİFİKANIN HİÇ BİR GEÇERLİLİĞİ YOKTUR. Yakalanırsanız ÖPERLER. :(

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Çevirme olursa sıkıntı yaşarsın ne demek arkadaş? Var mı böyle sığ bir tabir? Bu ülke sizin zihniyetteki insanlar yüzünden gelişmiyor zaten.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yahu ehliyeti almaya ehliyetsiz gidilir mi olacak iş değil. ben plakayı almaya bile otobüsle minibüsle gittim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)