kendi Tank Pad'imi tasarladım
Reklamlar
-
10 Haziran 2016, 00:57
acep bunu nerelerde yaptırabilirim?
Reklamlar
-
10 Haziran 2016, 00:58
-
10 Haziran 2016, 01:01
kursaa adlı üyeden alıntı
reklamcılarda
sakızdan çıkan sticker gibi yapmazlar di mi usta?
-
10 Haziran 2016, 01:44
Lazer baski yapan matbaa bulacaksiniz
-
10 Haziran 2016, 16:17
http://hizliresim.com/B2884L
aha da çizimim bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
acaba tank pad degilde kaska mı yapsam bunu
-
10 Haziran 2016, 16:21
Kaska yap kaska.
Tank pad de sökülür gider.
-
10 Haziran 2016, 16:23
mkoni adlı üyeden alıntı
http://hizliresim.com/B2884L
aha da çizimim bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
acaba tank pad degilde kaska mı yapsam bunu
Bunu dijital ortama aktarman gerektiğini biliyorsun dimi?
Motosikletli Kaplumbağa...
-
10 Haziran 2016, 16:25
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Bunu dijital ortama aktarman gerektiğini biliyorsun dimi?
bilmiyorum. ne yani bir programla mı çizmeliyim? azıcık aydınlatır mısın beni
-
10 Haziran 2016, 16:30
Dijital ortamda belirli bir ölçüde çizmen gerekiyor ama sen gittiğinde orda belki cizerler ama belki
-
10 Haziran 2016, 16:35
mkoni adlı üyeden alıntı
bilmiyorum. ne yani bir programla mı çizmeliyim? azıcık aydınlatır mısın beni
Böyle kağıtla götürürsen küfür edebilirler Ama ekstra bir tutar karşılığında çizebilirler de.
En iyisi tanıdığın bir arkadaşına PS vb bir ortamda çizdirip öyle götür derim.
Motosikletli Kaplumbağa...
-
10 Haziran 2016, 16:42
Kardeşim ben reklamcıda 1 yıl staj yaptım tecrübelerime dayanarak fikirlerimi yazayım. İlk olarak Corel Draw adlı programı bul. Çizdiğin resmi yüksek çözünürlüklü bir tarayıcıda tarat ve programda vektörel hale getir. Getir ki düzenleyip rötuş yapabilesin. Düzenlemeyi yaptıktan sonra bunu hangi şekilde depoya yapıştıracağın önemli. Ona göre pcden gerçek hale gelebilir. Örneğin folyo kesme makinesinden çıkarıp sticker olarak yapıştırabilirsin. Ya da lazer yazıcıda derimsi parçaların üzerine kazıyabilirsin vb. şimdi bu işlerden anlamıyorum diyorsan bir reklamcı bul anlat böyle böyle. Ama sana pahalıya patlayabilir. Kolay gelsin
-
10 Haziran 2016, 17:25
vwlove adlı üyeden alıntı
Kardeşim ben reklamcıda 1 yıl staj yaptım tecrübelerime dayanarak fikirlerimi yazayım. İlk olarak Corel Draw adlı programı bul. Çizdiğin resmi yüksek çözünürlüklü bir tarayıcıda tarat ve programda vektörel hale getir. Getir ki düzenleyip rötuş yapabilesin. Düzenlemeyi yaptıktan sonra bunu hangi şekilde depoya yapıştıracağın önemli. Ona göre pcden gerçek hale gelebilir. Örneğin folyo kesme makinesinden çıkarıp sticker olarak yapıştırabilirsin. Ya da lazer yazıcıda derimsi parçaların üzerine kazıyabilirsin vb. şimdi bu işlerden anlamıyorum diyorsan bir reklamcı bul anlat böyle böyle. Ama sana pahalıya patlayabilir. Kolay gelsin
eyvallah.bi tane baskıcı buldum netten.gidip konuşacağım. sonucu burdan yazarım. açıklamalar için herkese teşekkürler:
-
10 Haziran 2016, 18:01
http://www.motosiklet.net/forum/members/ozrace-39460.html
yukarıda profilini paylaştığım arkadaş yapıyor
kendisi ile iletişime geçerseniz yaptırabilirsiniz
-
10 Haziran 2016, 18:17
otopsici adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/members/ozrace-39460.html
yukarıda profilini paylaştığım arkadaş yapıyor
kendisi ile iletişime geçerseniz yaptırabilirsiniz
eyvallah hocam.
-
10 Haziran 2016, 19:03
Tarayıcı diye bişi var dijital ortama aktarmak o kadar da zor değil Ama çok güzel olmuş. Bence tank pad ile uğraşma bunu kaskta kullan. Kaskını kaplat üstüne de bunu yapıştır acayip şekil olur
-
10 Haziran 2016, 19:08
AWESQME adlı üyeden alıntı
Tarayıcı diye bişi var dijital ortama aktarmak o kadar da zor değil
Ama çok güzel olmuş. Bence tank pad ile uğraşma bunu kaskta kullan. Kaskını kaplat üstüne de bunu yapıştır acayip şekil olur
sanırım kaska yapıcam kask mt revenge ama beyaz
-
10 Haziran 2016, 19:40
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)