Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Uzun yolculuklarda motosikletle giderken uyuduğunuz oluyor mu

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    geçen hafta cumartesi gecesi saat 22.00 yola koyuldum amacım samsunu gezip eve gitmekti sonra dedim ki bi trabzon edeyim motora bi bindim gidiş o gidiş bir ara gece uyuya kalmışım anlık gözüm kapanmış tünelde son anda bariylerlerde gözümü açtım neyse ki kıl payı kurtuldum motorun tepesinde uyuduğunuz oluyor mu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

kalk yerinde yat cocugum. burda usutursun valla
    HUN, computeus ve Tolgakan bunu beğendiler.

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    muhtemelen herkes uyuuyakalmadım diye cevap yazacak. gereksiz konu. uyuyakalan olsa buraya yazabilir mi? r.i.p.

ya da : "kaynım uyuyakalmış"
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Motosikleti
    gt250r
    Çok küçük ihtimal durmamak zorunda olabilirsin belki o zaman uyuya kalirsin anlarımda,gezerken uyuya kalmakta nedir

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhtemelen herkes uyuuyakalmadım diye cevap yazacak. gereksiz konu. uyuyakalan olsa buraya yazabilir mi? r.i.p.

Bir arkadaşım uyuduğunu iddia etmişti. Videosunu izletti.

Uc kişi surusteler , uyuyan arkadaş ortada sürüyor. Motor hafif sola doğru yon aliyor..bu sırada diğer ikisi kornalar ani frenleme ile ses çıkartmakta meşgul. Sonra toparlamış ))

Benim uyumam imkansız popo agrisindan)))

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşta avil (ilaç) içip eve dönerken iki kere başıma geldi ama anlık dalma şeklinde, hiç uzun uzun uyumadım, geçmiş olsun.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Cooook uzun yolculuklRda oldu..
    Birinde Pozantı kavşakta
    Birinde bolu tünel civarı
    Bir defa Erzurum Erzincan arası
    Bir de evin önünde, hırsız beklerken bir kaç gün motorun üstünde uyudum...
    Haaa bir defa da aksaray'da.. ( o zaman nigdeye bağlı ilceydi)
    Şöyle bi okudum da, babalar ben uyursurermisim yahu...

(Haaa bir defa da Maraş/narli)
    Onurhan D, matrax33 ve HUN bunu beğendiler.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Gece vakti uzun yola çıkılırmı gündüz git )

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bir abimiz çapırla yolda giderken gece uyuyormuş direksiyon malum düz gidiyor

Yolcu0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    alkol aldığım bir gecede motora bindim. yolda 3-4 sn lik bi sızma durumu oldu. motor yoldan çıkınca kendime geldim. asfaltın yanındaki kumlu yola girmiştim asfalta geri döndüm biran önce eve gidip direk uyudum :D

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Öyle yarım saatlik uyku değil tabii ki. Çok kısa süreler için bilinç kapanabiliyor. Uzun yol sürüşlerinde hem motosiklet ile hem de otomobil ile başıma geldi. Azrail'in bana ayıracak zamanı yoktu. Bir yerlere patlamadan gözlerimi açabildim. Bölünmüş ve iki şeritli bir yolda gözlerim açıldığında yavaş yavaş sol şeride doğru yönelmekte olduğumu gördüm. Hemen durmak istedim. Fakat oturup dinlenecek yer yoktu. 15-20 km. sonra oturacak yer bulur bulmaz motoru kenara çekip biraz uyudum. Fakat en az bir kaç saat yatıp uyuma imkanı bulamadıktan sonra yol almak eziyete dönüşüyor.

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir insan baaam diye uyuyakalmaz ki. dikkatinin dağıldığını hissettiğin, uykunu hissettiğin an kenara çekeceksin. eğer farkedemeden gözleriniz kapanıyorsa tedavi olun, sonu bariyer
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Dostum boxer ile 25 saat motosiklet sürmek zor tabi en az 20 bardak çay içtim 4 paket sigara bir ara ünyeden çarşambaya motoru 60 km sabitledim azıcık dalmışım yağmurda var emniyet şeridinden gidiyorum ama arada güzel oluyor

Motosikleti
    nc750x
    Motorla giderken uyumak mı? Ben uyanıkken bile zor sürüyorum uyurken süremem herhalde

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Uykusuz yola çıkmamak lazım , ben bir sefer bu hatayı yaptım (işim vardı gece uyanıp 5 gibi yola düştüm 2-3 saatlik uyku ile),5-6 saat sonra birde yolda mola verip köy usulü kıymalı pide - ayran yedim.
    Tenha bir dağ yolu idi , ben ki uykusuzluğa dayanıklıyımdır , bir anda uyandım sağ şeritten , yolun diğer kısmını da geçip solda ki şarampoldeyim , en sol uçurum , saatte bir iki araba geçen bir yol , bir yandan motoru yatırsam mı diyorum , sonra bir yandan yatırsam bir yeri kırılırsa kalırım dağın başında diyorum , neyse vites küçülttüm zar zor yola döndüm.İyi bir ders oldu , insan motor üstünde uyuyabiliyormuş.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gereken şartlar oluşturulursa istemsiz uyunur. o yüzden dimdik oturup artçıya yaslanmayalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    hocam akıllandım artık ben geçen hafta o hatayı yaptım sümeladan trabzon merkeze iniyorum gözler gitmiş kan çanak benzinci dedi abi nerelisin samsunlu dedi biz trabzolular deliyiz samsunlular zır deli uykusuz yol mu gidilir çadırsız uzun yola gitmiyorum bide cep telefonumda benim şarjda yok dağın başında kalsam kimsede durmaz

Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Uyumak değilde kısa süreli dalma diyelim ona .. Evet olabiliyor banada birkaç sefer oldu gerçekten tehlikeli bir durum.Öyle fark edip sağ çekiyorsun değil bir anda dalıyorsun başına gelince anlarsın .. Ben bir keresinde halisülasyon gördüm hatta gördüğüm şeye pür dikkat baktım hala ordaydı :D O derece dalmışım.. Çok yorgunken duracaksın mola vereceksin tabii ama her zaman duracak yer olmuyor dağ başında ormanlık alanda gece vakti duramazsın/durmamalısın

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Başıma çok geldi. Hala daha gelmekte. Allah koruyor bakalım şimdilik.

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    sabah 5 te kalkıp yola cıkmıştım o zaman 100 cc vardı düz ve uzun bi yolda hava hafif soğuk diye kat kat giyinmiştim bi aragözüm kapanmıştı ufak bi çukurdan geçince kendime gelmiştim :D

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)