Uzun yolculuklarda motosikletle giderken uyuduğunuz oluyor mu
Reklamlar
-
09 Haziran 2016, 22:30
geçen hafta cumartesi gecesi saat 22.00 yola koyuldum amacım samsunu gezip eve gitmekti sonra dedim ki bi trabzon edeyim motora bi bindim gidiş o gidiş bir ara gece uyuya kalmışım anlık gözüm kapanmış tünelde son anda bariylerlerde gözümü açtım neyse ki kıl payı kurtuldum motorun tepesinde uyuduğunuz oluyor mu
Reklamlar
-
09 Haziran 2016, 22:49
kalk yerinde yat cocugum. burda usutursun valla
-
09 Haziran 2016, 22:51
muhtemelen herkes uyuuyakalmadım diye cevap yazacak. gereksiz konu. uyuyakalan olsa buraya yazabilir mi? r.i.p.
ya da : "kaynım uyuyakalmış"
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
09 Haziran 2016, 22:55
Çok küçük ihtimal durmamak zorunda olabilirsin belki o zaman uyuya kalirsin anlarımda,gezerken uyuya kalmakta nedir
-
09 Haziran 2016, 22:59
solmyr adlı üyeden alıntı
muhtemelen herkes uyuuyakalmadım diye cevap yazacak. gereksiz konu. uyuyakalan olsa buraya yazabilir mi?
r.i.p.
Bir arkadaşım uyuduğunu iddia etmişti. Videosunu izletti.
Uc kişi surusteler , uyuyan arkadaş ortada sürüyor. Motor hafif sola doğru yon aliyor..bu sırada diğer ikisi kornalar ani frenleme ile ses çıkartmakta meşgul. Sonra toparlamış ))
Benim uyumam imkansız popo agrisindan)))
-
09 Haziran 2016, 23:08
Arkadaşta avil (ilaç) içip eve dönerken iki kere başıma geldi ama anlık dalma şeklinde, hiç uzun uzun uyumadım, geçmiş olsun.
-
09 Haziran 2016, 23:08
Mersin İl Temsilcisi
Cooook uzun yolculuklRda oldu..
Birinde Pozantı kavşakta
Birinde bolu tünel civarı
Bir defa Erzurum Erzincan arası
Bir de evin önünde, hırsız beklerken bir kaç gün motorun üstünde uyudum...
Haaa bir defa da aksaray'da.. ( o zaman nigdeye bağlı ilceydi)
Şöyle bi okudum da, babalar ben uyursurermisim yahu...
(Haaa bir defa da Maraş/narli)
-
09 Haziran 2016, 23:09
Gece vakti uzun yola çıkılırmı gündüz git )
-
09 Haziran 2016, 23:11
bir abimiz çapırla yolda giderken gece uyuyormuş direksiyon malum düz gidiyor
-
09 Haziran 2016, 23:12
alkol aldığım bir gecede motora bindim. yolda 3-4 sn lik bi sızma durumu oldu. motor yoldan çıkınca kendime geldim. asfaltın yanındaki kumlu yola girmiştim asfalta geri döndüm biran önce eve gidip direk uyudum :D
-
09 Haziran 2016, 23:12
solmyr adlı üyeden alıntı
muhtemelen herkes uyuuyakalmadım diye cevap yazacak. gereksiz konu. uyuyakalan olsa buraya yazabilir mi?
r.i.p.
Öyle yarım saatlik uyku değil tabii ki. Çok kısa süreler için bilinç kapanabiliyor. Uzun yol sürüşlerinde hem motosiklet ile hem de otomobil ile başıma geldi. Azrail'in bana ayıracak zamanı yoktu. Bir yerlere patlamadan gözlerimi açabildim. Bölünmüş ve iki şeritli bir yolda gözlerim açıldığında yavaş yavaş sol şeride doğru yönelmekte olduğumu gördüm. Hemen durmak istedim. Fakat oturup dinlenecek yer yoktu. 15-20 km. sonra oturacak yer bulur bulmaz motoru kenara çekip biraz uyudum. Fakat en az bir kaç saat yatıp uyuma imkanı bulamadıktan sonra yol almak eziyete dönüşüyor.
-
09 Haziran 2016, 23:23
bir insan baaam diye uyuyakalmaz ki. dikkatinin dağıldığını hissettiğin, uykunu hissettiğin an kenara çekeceksin. eğer farkedemeden gözleriniz kapanıyorsa tedavi olun, sonu bariyer
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
09 Haziran 2016, 23:31
Dostum boxer ile 25 saat motosiklet sürmek zor tabi en az 20 bardak çay içtim 4 paket sigara bir ara ünyeden çarşambaya motoru 60 km sabitledim azıcık dalmışım yağmurda var emniyet şeridinden gidiyorum ama arada güzel oluyor
-
09 Haziran 2016, 23:34
Motorla giderken uyumak mı? Ben uyanıkken bile zor sürüyorum uyurken süremem herhalde
-
10 Haziran 2016, 00:34
Uykusuz yola çıkmamak lazım , ben bir sefer bu hatayı yaptım (işim vardı gece uyanıp 5 gibi yola düştüm 2-3 saatlik uyku ile),5-6 saat sonra birde yolda mola verip köy usulü kıymalı pide - ayran yedim.
Tenha bir dağ yolu idi , ben ki uykusuzluğa dayanıklıyımdır , bir anda uyandım sağ şeritten , yolun diğer kısmını da geçip solda ki şarampoldeyim , en sol uçurum , saatte bir iki araba geçen bir yol , bir yandan motoru yatırsam mı diyorum , sonra bir yandan yatırsam bir yeri kırılırsa kalırım dağın başında diyorum , neyse vites küçülttüm zar zor yola döndüm.İyi bir ders oldu , insan motor üstünde uyuyabiliyormuş.
-
10 Haziran 2016, 00:46
gereken şartlar oluşturulursa istemsiz uyunur. o yüzden dimdik oturup artçıya yaslanmayalım
-
10 Haziran 2016, 00:55
hocam akıllandım artık ben geçen hafta o hatayı yaptım sümeladan trabzon merkeze iniyorum gözler gitmiş kan çanak benzinci dedi abi nerelisin samsunlu dedi biz trabzolular deliyiz samsunlular zır deli uykusuz yol mu gidilir çadırsız uzun yola gitmiyorum bide cep telefonumda benim şarjda yok dağın başında kalsam kimsede durmaz
-
10 Haziran 2016, 01:01
Uyumak değilde kısa süreli dalma diyelim ona .. Evet olabiliyor banada birkaç sefer oldu gerçekten tehlikeli bir durum.Öyle fark edip sağ çekiyorsun değil bir anda dalıyorsun başına gelince anlarsın .. Ben bir keresinde halisülasyon gördüm hatta gördüğüm şeye pür dikkat baktım hala ordaydı :D O derece dalmışım.. Çok yorgunken duracaksın mola vereceksin tabii ama her zaman duracak yer olmuyor dağ başında ormanlık alanda gece vakti duramazsın/durmamalısın
-
10 Haziran 2016, 01:02
Başıma çok geldi. Hala daha gelmekte. Allah koruyor bakalım şimdilik.
-
10 Haziran 2016, 01:05
sabah 5 te kalkıp yola cıkmıştım o zaman 100 cc vardı düz ve uzun bi yolda hava hafif soğuk diye kat kat giyinmiştim bi aragözüm kapanmıştı ufak bi çukurdan geçince kendime gelmiştim :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)