Apaçilik yapmayı, teker yapmayı, sıfır çizmeyi atlayıp zıplamayı ön kitleyip tekme ile düzeltip kaldırmayı. Viraj çıkışı tekere çekmeyi nerde apaçilik varsa onu yapmayı seviyorum.
Apaçilik yapmayı, teker yapmayı, sıfır çizmeyi atlayıp zıplamayı ön kitleyip tekme ile düzeltip kaldırmayı. Viraj çıkışı tekere çekmeyi nerde apaçilik varsa onu yapmayı seviyorum.
Işıklar da kalkıp dikiz aynasindan o metal kafeslerin arkada kalmasını izlemeyi
Eskiden avare avare gezmeyi seviyordum, şimdi ise gerçekten bir işim olduğunda hızlıca oraya gitme hissini seviyorum.
İkincisi de kırmızı ışıklarda bekleyen yüzlerce aracın arasından en öne kadar sıyrılıp tam en öndeki araçlara gelirken yeşil ışık saniyesine denk getirerek hiç durmadan en önden basıp geçmeyi seviyorum.
ben topluca motorlu gezmeyi çok severim, motorla işlerimi halletmeyide seviyorum, kulaklıkla iyi oluyor ama zaten adrenalin varken iyice yükseltiyor çok hızlı gidiyom
Tek kulak müzikle gün doğumuna doğru sabahın ayazında uzun yola sürmeyi seviyorum (Tek başıma)
grup halinde gezerek yanlış yapan araba sürücülerini indirip dövmeyi sevmeyende yoktur
Ozellikle yagmur altinda sürmeye bayiliyorum otoban vs interkomda muzik hayaller...
Sadece surmek kafa dagitmayi seviyorum
Herkes vardiyasına 1 saat kala evden çıkarken ben vardiyama 20 dk kala yataktan kalkıp beni işe 10 dk'da getirmesini seviyorum. İstanbul'da trafik gerçekten çok sorun. Sabah trafiği, öğle trafiği, akşam trafiği. A noktasından B noktasına beni hızlı bir şekilde götürmesini seviyorum. (Sağlam gitmek daha önemli)
Motorumu sürmeyi seviyorum. Sadece sürmeyi. Yağmur çamur demeden
Allah nasip kısmet ederse okul bitince hayallerimi süsleyen motoru almak istiyorum. Şuan bi sorun yaşarım, okul bursumu keser de tüm paramı okula vermek zorunda kalırım diye korkuyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)