Adam motordan inince motor düzelmiş
Adam motordan inince motor düzelmiş
Videoyu izledim birşey anlamadım, biz acemilerin anlayacağı türden bir olay değil sanırım😂
Bir kere başıma geldi ama tabiki videodaki kadar şiddetli değildi. Hafif yokuş bozuk bi yolda 100 110km hızlardayken 4 5 kere sağ sol yaptı, o an istem dışı gazı kestim ve kurtuldum. Benim gazı kesmemden mi yoksa tamamen şans mı bilemiyorum. Belki gidon amortisörü olsa motorumda yaşamayabilirdim ama Allah'a şükürler olsun ki yırttım
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
arkadaşlar böyle bir durumla karşılaştığınızda yapmanız gereken gaza biraz yüklenerek ön tekerin yer ile olan ilişkisini en aza indirmektir. Gaz verme esnasında gidonu düz tutarsanız motor kendini düzeltir.Gaz kesince motor daha çok öne yığılacağı için işiniz tamamen şansa kalmaktadır.
Kawasaki er5 ile saliseli birsey yasadim 100 km gibi suratle on tekerin yerden kesilmesini saglayacak rampadan gazlayarak gectim on teker asalta hafif yamuk degdi anlik yasayip duzelttim sansliydim
Ne güldüm jimi'nin esprisine ama ... taksiyle motosikletin arkasından yetişme sahnesini gözümde canlandırınca ....
Adam salakça motordan düşüyor; peşinden taksiyle yetişmeye çalışıyor... ...
Biri bunu filme alsın ...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
bi çok kez lastiği hafif açılı yere indirdiğim oldu, tabi 90-100 km ye kadar hızlarda oldu bu. Ama hem gidonu gevşek tutuyordum hem de yaptığım motosikletin amortisörleri sanırım durumu absorbe edebiliyordu. hafif çırpmaları saymıyorum...
İvmelenme sert bir şekilde teker yere indiğinde,yere inme açısı da arttıkça olma ihtimali artıyor tabi.
Az silindir, çok iş
" böyle bir şey başıma geldi ve ben gidonu bıraktım motor kendini topladı , kaza yapmadım " diyen kişi göstersin onu , alnından öpcem...
Bu gerçekten çok şiddetli olmuş. Heykel konusuna katılıyorum..
az daha koyup ybr alsaydı böyle bişeyle karşılaşmazdı işte
Çok berbat bir durum ben olsaydım eğer çok fazla yara almıştım. .
En cok korktugum sey bu.
gidonu sıkmakla bu nasıl olacak allah aşkına uydurmayın ya belki etkisi vardır, sadece yüksek hızlarda olan bir şey ya da benim gördüğüm, izlediğim videolarda öyle. motorda uçak gibi türbülansa giriyor hızdan dolayı ondan dolayı diyorlar gavurlar. belki yanlıştır bilemem.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)