900cc den 150cc ye geçersen böyle olur.
Reklamlar
-
09 Haziran 2016, 12:57
Reklamlar
-
09 Haziran 2016, 13:08
Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun inşallah. Amortisörler köpeğe çarptığı icinmi degilde kazadan sonra sürüklenip başka biyere çarptığı için kirilmista olabilir
-
09 Haziran 2016, 13:09
Geçmiş olsun hocam. Daha ilk discover konusunu açtığında mt-09'dan sonra buna nasıl binecek demiştim içimden. Gideceğin yol da epey uzundu çünkü.
Köpeğe de yazık olmuş.
-
09 Haziran 2016, 13:09
-
09 Haziran 2016, 13:12
geçmiş olsun kardeş benimde bu kazadan çıkardığım ders önünü görmediğin yola girmemek .buna dikkat etmek çok önemli.Allah beterinden korusun.
-
09 Haziran 2016, 13:14
Çok geçmiş olsun Deryali. Çok şaşkınım şu an, bajaj inceleme yazını beklerken kaza yaptığını öğreniyoruz... Umarım bir an önce iyileşirsin ve bu olay seni soğutmaz. Bu camiada motor incelemelerini en ciddiye aldığım ender arkadaşlardan birisin; birde çektiğin fotograflar tabi. İnan çok üzüldüm çok geçmiş olsun tekrar.
-
09 Haziran 2016, 13:15
anladığım kadarıyla bu küçük motoru hic sallamadın
-
09 Haziran 2016, 13:16
geçmiş olsun olacagı varmıs kalıcı hasar olmasın gerisi önemli değil .
-
09 Haziran 2016, 13:17
Muhammett adlı üyeden alıntı
Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun inşallah. Amortisörler köpeğe çarptığı icinmi degilde kazadan sonra sürüklenip başka biyere çarptığı için kirilmista olabilir
Teşekkürler motor yola doğru savruldu bir yere çarpmadı yani. Köpeğe çarpmamla motorun ön tarafının çöktüğünü hissettim. Köpeğin amortisorleri kırma ihtimali %99 bence.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
09 Haziran 2016, 13:17
Motosiklet Eğitmeni
Geçmiş olsun.
Yazdıklarını hayretle okudum.
Uzun zamandır forumdasın.
Seni aklı başında ve foruma katkısı olan biri olarak tanıdık.
Ama yazdıklarına bakınca burada yıllardır yaptığımız uyarıların forumun aklı başında üyeleri üzerinde bile hiç bir etkisi olmadığını ya da belki hiç okunmadıkları düşünüp üzüldüm.
Sen bari yapma yahu.:(
Neyse yine de ucuz atlatmış olmana olan sevincim, üzüntümü geçti.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
09 Haziran 2016, 13:19
Draconian adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun hocam. Daha ilk discover konusunu açtığında mt-09'dan sonra buna nasıl binecek demiştim içimden. Gideceğin yol da epey uzundu çünkü.
Köpeğe de yazık olmuş.
Teşekkür ederim. Bir hata yaptım. Metro otobüs yerine küçük motor dedim ama yanılmışım. Metro otobüs daha iyiymiş büyük motor alana kadar beklseydim keşke.
-
09 Haziran 2016, 13:22
büyük geçmiş olsun. emniyet şeridine çekilme gereği duyulmayacak, en azından sağ şeritte gidebilen kuvvette bir motor olsa kaza olmucaktı. içinizden gelerek de almadınız zaten şimdi de haklı olarak kendinize kızıyosunuz ama bu da bir tecrübe
-
09 Haziran 2016, 13:23
COQ adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Yazdıklarını hayretle okudum.
Uzun zamandır forumdasın.
Seni aklı başında ve foruma katkısı olan biri olarak tanıdık.
Ama yazdıklarına bakınca burada yıllardır yaptığımız uyarıların forumun aklı başında üyeleri üzerinde bile hiç bir etkisi olmadığını ya da belki hiç okunmadıkları düşünüp üzüldüm.
Sen bari yapma yahu.:(
Neyse yine de ucuz atlatmış olmana olan sevincim, üzüntümü geçti.
Teşekkürler
Olayı tam anlamadım. Hangi uyarıları dikkate almadım?
Kıyafetleri diyorsanız, üzerimdeki kıyafetler motorun fiyatından daha yüksekti.
Sürekli okuyup araştırırım. Motor üzerinde asla apaçilik yapmam ( Mt09 ile bir kere bile ön kaldırmışlığı yoktur )
Motoru çok dikkatli sürerim, her olasılığı hesaplarım. vb..
Bot giymeyi ihmal etmemi diyorsanız haklısınız.
yada başka neyi ima ettiniz açıklarsanız sevinirim Böylece bende kendi hatamı görebilirim.
Teşekkürler
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Of of of çok kötü olmuş geçmiş olsun. Ama küçük ccye alışamadığımdan kaza yapma argümanına katılmıyorum. Kaza bu her dalgınlık anında oluşabilir. Bence güvenli sürüş eğitimi alsanız iyi olur çünkü bana kalırsa bakmadan şeride atlamışsınız bunu bana düşündüren de köpeği görememiş olmanız :( Belki de motora sinirlenip bi anlık sinirle çıktınız o şeride o da muhtemel. Ancak büyük motorla basa basa gitmek çözüm değil. O motorlayken çıktığınızda arkadan daha hızlı gelen bir motor da size arkadan çarpabilirdi ya da daha kötüsü durmuş bir başka motorluya çarpabilirdiniz. Bu arada hayvanların içine karıştığı durumlarda 153'ü arayın hayvan ambulansı geliyor. Ben unuturum ya da kaza anındaki o hisle ahatırlamam diye telefonuma kaydettim. Çok geçmiş olsun yeniden. Umarım çabucak iyileşirsiniz Tesellimiz canının yerinde duruyor olması
-
Çok geçmiş olsun.Köpek için de "o hayvanın orada ne işi var" demek yerine onun da bir canlı olduğunu unutmayıp vicdan yapıyor olmanız duygulandırdı beni.Keşke herkes aynı hassasiyette olsa
-
09 Haziran 2016, 13:24
çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. zavallı köpeğe yazık olmuş :'( keşke daha dikkatli olsaydınız.
anladığım kadarıyla kaza aşağıdakine benzer tarzda olmuş.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
09 Haziran 2016, 13:24
Geçmiş olsun acil şifalar Allah beterinden saklasın.
-
09 Haziran 2016, 13:25
MickeyMouse adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun Deryali. Çok şaşkınım şu an, bajaj inceleme yazını beklerken kaza yaptığını öğreniyoruz... Umarım bir an önce iyileşirsin ve bu olay seni soğutmaz. Bu camiada motor incelemelerini en ciddiye aldığım ender arkadaşlardan birisin; birde çektiğin fotograflar tabi. İnan çok üzüldüm çok geçmiş olsun tekrar.
Çok teşekkür ederim.
Ayrıca Olumlu söylemlerin içinde teşekkür ediyorum bu tür söylemler inceleme ve yazma isteğini ayrıca fotoğraf çekme isteğimi artıyor hep
-
09 Haziran 2016, 13:25
Bajaj pulsar 200ns alsaymışın daha iyi olurmuş gibi geldi bana
-
09 Haziran 2016, 13:26
DERS 6: motorunu bil, ona göre sür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)