Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

şehir merkezlerinde polis durduruyor mu?

REKLAM ALANI

Alıntı jac0B0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Ehliyet-Plaka-Sigorta yok,
    İstanbul içi 1200km yi geçtim hiç çevrilmedim
    Kımıl zararlısı işte bunlar.

Bkz; Kımıl (Aelia rostrata), insanlığın emeğine ve geleceğine zarar vererek varlığını sürdürebilen bir tür küçük zararlı böcektir.
    Yasin D bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı EmreKocyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kımıl zararlısı işte bunlar.

Bkz; Kımıl (Aelia rostrata), insanlığın emeğine ve geleceğine zarar vererek varlığını sürdürebilen bir tür küçük zararlı böcektir.
    sana ne zararım dokundu ? bu hiddet neden ?

776 tl sigorta çıkıyor plaka çıkartmak için sigorta lazım ?

Ehliyet ha denince alınmıyor, direksiyon sınavını kaçırdım 4-5 haziranmış bir sonraki 6-7 ağustos.

Alıntı jac0B0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana ne zararım dokundu ? bu hiddet neden ?

776 tl sigorta çıkıyor plaka çıkartmak için sigorta lazım ?

Ehliyet ha denince alınmıyor, direksiyon sınavını kaçırdım 4-5 haziranmış bir sonraki 6-7 ağustos.
    Ama motosiklet sürmek içinde bu dediklerin lazım. Böyle devam edersen ne demek istediğimi acı bi şekilde tecrübe edeceksin. Başka insanları mağdur etmemen dileğiyle.

supersamo48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx 150
    Alıntı tesisatogr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangisinden aldın,
    İlçe Emniyetten mi Şarküteri Reyonundan mı?
    il emniyet merkezdeyim
    tesisatogr bunu beğendi.

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Bir pazar huzurlu bir şekilde sahil turu atarkene ışıklarda beklerken. Ters yönden gelen yunus beyler sormuştu ehliyet.
    Yaz aylarında her an her yerden çıkıp ehliyet sorabiliyorlar.

Motosikleti
    honda wing go, kenbo 125cc cup
    çevirme yapsınlar ama gidip giderken yolda durdurup sormaları yanlış en azından trafiği tehlikeye sokacak şekilde durdurmasınlar. burda bi süleyman abimiz var her tür ceza yazmaya meyilli ondan 1 kez kaçtım bi dahada ehliyetsiz binmedim yakalansaydım ocağıma incir ağacı dikerdi.yaz aylarında bizim burda ufacık cocukta bile motor

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Kasımpaşa da her zaman ki olaylar iplikçi durağı ve kasımpaşa parkı önünde hep bir tutam sevgi dolu polis kardeşlerimizi görüyoruz mutlu da oluyoruz suriyeliler bir nebze de olsa uzak duruyorlar da(cumhurbaşkanını yine kandırık yapmış olabilirler bizim suriyeliler hırsızlık mesleğinin erbabı doktoru örtmeni möhendisi yok burada genelde bir de acayip sapık oluyorlar sankim adamları yüzlerce yıl mordorun karanlık zindanlarında esir tutmuşlar gibi utanmasa hayvan çiçek demeden her canlının dişisine sulanacakalr, neden 3 yılda bu kadar suriyeli kadınların 3 er 5 er çocukla dolaştığını da anladık) refah huzur dolu günlerimiz oluyor.

ibo8316 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125e
    aldıysanız sorun yok
    1700tl+ kask yoksa 700 TL=2400tl erken odersen 25% indirim ile 580-600tl daha aşağı olur 1850-1900tl yoksa bu kadar para kimse binmesin hakkında olsan arab aniden dursa seride bakmadan kırsal siz arkadan çarpmış olsanız veya yere düşmüş ehliyet yoksa hak iddia edemezsin ayrıca A1-A2 olayı var ehliyetin A1 ise sakın 125cc üzeri kullanma ehliyetsiz gibi işlem yapıyorlar

Bursa'da durduruyor.

Ulu cami önünde çevirme yapıyorlar. Bir defa beni setbaşı iş merkezi yokuşunda durdurdular. Scooter olduğundan motordan inemedim. El freni yada vitese takıp bırakma şansım yoktu. Tek elle cüzdanı çıkarıp size zahmet ehliyeti cüzdandan siz alın dedim polise. Polis; sen niye vermiyorsun dedi? Motor kendi kendine gitmese inip kendim vereceğim dedim. Niye? dedi. Vites yada el freni olmadığından motoru bırakınca bayır aşağı kendi kendine gidiyor dedim.

ibo8316 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125e
    Şehir içi dışı fark etmiyor dur duruyorlar.
    Bursa dayım bir tane cins polis çevirdi kendisi de motosikletli nerden ceza yazsam diye bahane aradı bulamadı delirdi resmen!!!
    -ehliyet+Ruhsat tamam
    -motor firma adına evraklar tamam
    -vergisi ödendi,Muayene tescil evrakları tamam
    -kask var
    Adam hala motorun etrafında dönüyor
    -sağ sol sinyal yak YANDI
    -Fren Yap, yaptım Fren Lambası YANDI hala etrafında dönüyor motorun benin tc no aldı GBT yapıyor arkadaş evden çıkmam yılda. İr çıktım adam hırsız yerine koydu pes valla

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)