Platonik aşkımın inceleme videosu Panigale - DUCATI
Reklamlar
-
09 Haziran 2016, 08:48
Reklamlar
-
09 Haziran 2016, 09:00
reklam gibi olmuş. belki reklam belki değil. 85,5 liralık bir motor yani. reklam olmaya da bilir. ama o kadar elektronik ufak tefek özelliğin, yıllar boyunca sorun çıkarmadan çalışacağını sanmıyorum. 50k km'den sonra burnu sanayiden çıkmaz gibi geliyor.
yine öte yandan, bu kadar özelliğe + italyan pahalılığa sahip olmasına rağmen, ne yalan söyliyim, fiyat beklediğimden az. gerçi burada 2 silindir olmasının etkisi var.
ulen 2 silindir ss motor mu olur ya
bak kesin mühendisler maliyetten kısmak için, "aga bunu iki silindir yapalım, 2 silindirden kaybediceğimiz gücü de, 300cc daha atar ordan alırız, zaten tork desen gırla. çekiş kontrol ile de 4 silindirmiş gibi yazılım atarız" demişlerdir.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
09 Haziran 2016, 09:21
solmyr adlı üyeden alıntı
reklam gibi olmuş. belki reklam belki değil. 85,5 liralık bir motor yani. reklam olmaya da bilir. ama o kadar elektronik ufak tefek özelliğin, yıllar boyunca sorun çıkarmadan çalışacağını sanmıyorum. 50k km'den sonra burnu sanayiden çıkmaz gibi geliyor.
yine öte yandan, bu kadar özelliğe + italyan pahalılığa sahip olmasına rağmen, ne yalan söyliyim, fiyat beklediğimden az. gerçi burada 2 silindir olmasının etkisi var.
bak kesin mühendisler maliyetten kısmak için, "aga bunu iki silindir yapalım, 2 silindirden kaybediceğimiz gücü de, 300cc daha atar ordan alırız, zaten tork desen gırla. çekiş kontrol ile de 4 silindirmiş gibi yazılım atarız" demişlerdir.
valla hocam herifler o kadar emek harcamış bence bişey olmaz o elektroniğe... 97 98 model bmw lerin abs sistemleri elcik ısıstmaları halen problemsiz çalışıyorsa ben ducati nin de bi sıkıntısı olacağını zannetmiyorum. 2 silindir olayınan tamamen katılıyorum.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
09 Haziran 2016, 09:23
Dün izledim. şimdiye kadar izlediğim en kalite motor videosu. ducati Türkiyenin yerinde olsam biraz kısaltıp tv de reklam yapardım
-
09 Haziran 2016, 09:27
Oha 1299s videosu ne zaman çıktı... 959 sandım dün onu izledim hemen wifi bulup izlemeliyim
-
09 Haziran 2016, 09:48
Bin yerine "k" diyecek kadar garpli sanyiden çıkmaz diyecek ve harbiden şantiye götürecek kadar şarklı kişilerin eline bu motor geçmez umarım. Aksi durumda çakal kasa bmw ye döner. Ha bir de bu fiyat politikasıyla Ducati kendi bacagina sıkıyor.
-
09 Haziran 2016, 10:38
CrazyBullet adlı üyeden alıntı
Bin yerine "k" diyecek kadar garpli sanyiden çıkmaz diyecek ve harbiden şantiye götürecek kadar şarklı kişilerin eline bu motor geçmez umarım. Aksi durumda çakal kasa bmw ye döner. Ha bir de bu fiyat politikasıyla Ducati kendi bacagina sıkıyor.
isternet ortamı, yazı kısaltmalarını anlamayacak kadar cahil, doğu batı diyemeyecek kadar arapların eline de düşmez umarım. laf.
yine, bilimsel verilere baktığın zaman, ducati, tüm japonların gersinde kalıyor, uzun ömürlülük ve arıza ihtimaline karşı. hatta bmw ve ktm'nin de arkasından geliyor.
gerçi bu motora o kadar parayı verebilecek babayiğit, sanmıyorum ki 100k kullansın bu motoru. markasına, tipine tutkunsan alınır.
-
09 Haziran 2016, 10:43
Moderatör
O değilde, makineyi deviriyordu tekere çekerken.. Biran ben bile korktum..
-
09 Haziran 2016, 10:52
Ne reklam yapmış adam helal olsun. En çok selektörüne hastayım. Sanki ateş ediyor.
-
09 Haziran 2016, 11:34
solmyr adlı üyeden alıntı
Hocam panigale s 110 bin lira.
-
09 Haziran 2016, 11:37
S versiyonu 85.000 tl değil.Çekim kalitesi ve kurgu olarak derslik bir video olmuş.
-
09 Haziran 2016, 11:48
Videoyu izledim. Kalite muhteşem varsın reklam olsun zaten bu kalitede bi motosikletin ne kadar kötü yönü olabilir ki? İyi olan herşeyi en iyi reklamla çekmiş diyelim. Ülkemiz insanları ekmek yesin, çoğu alanda gelişsin isterim... Kendisi Adanaya geldiğinde söylemişti bu motosikletten türkiyede 4 tane var birisi bende diye. Birazda egzotik motosiklete kaçıyor bunlar. Ferrari, Lamborghini ne ise bu da benim gözümde o
-
09 Haziran 2016, 11:49
harbi, ben s versiyonuna dikkat etmemişim. fiyat beklediğimden ucuz sözünü geri alıyorum. şimdi elle tutulur yanı kalmadı
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
09 Haziran 2016, 12:06
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Videoyu izledim. Kalite muhteşem varsın reklam olsun zaten bu kalitede bi motosikletin ne kadar kötü yönü olabilir ki? İyi olan herşeyi en iyi reklamla çekmiş diyelim. Ülkemiz insanları ekmek yesin, çoğu alanda gelişsin isterim... Kendisi Adanaya geldiğinde söylemişti bu motosikletten türkiyede 4 tane var birisi bende diye. Birazda egzotik motosiklete kaçıyor bunlar. Ferrari, Lamborghini ne ise bu da benim gözümde o
nasıl 4 tane olur yahu en az 10 defa gördüm. aynı motormuydu bilmiyorum ama
-
09 Haziran 2016, 12:29
-
09 Haziran 2016, 12:49
Dün canlı yayında bu videonun hazırlanma sürecinin ne kadar sancılı olduğunu anlatmıştı ama kesinlikle değmiş. Ben açıp tekrar izlicem
-
09 Haziran 2016, 13:19
DKN adlı üyeden alıntı
1299s modelinden 4 tane var dedi 10 tane dediğin başka modelleridir
-
09 Haziran 2016, 13:32
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
1299s modelinden 4 tane var dedi 10 tane dediğin başka modelleridir
Hadi diğer 3 tanesini bulalım, 1 diğeri İzmir'de bir yarışmacı ağabeyde ama ismini vermeyeyim.
-
10 Haziran 2016, 23:45
DKN adlı üyeden alıntı
Saçma gelecek ama bir diğeri de Kahramanmaraşta, s mi değil mi bilmiyorum ama 1299 yazısını görmüştüm :D arada ilana giriyor
-
10 Haziran 2016, 23:52
1299 panigale s versiyonundan 8-10 tane var.Bir tane korlasta,bir tane barkında,iki tane yunus erçelik'in takımında,ayrıca iki tane istanbulda kişilerde,bir tane izmirde süleyman yıldızda.Ayrıca yunus erçelik'te panigale r da var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)