Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlk kez mutlu oldum :)

REKLAM ALANI
    mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MANKU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim öncelikle tebrik ediyorum. Bu mutluluğu iyi bilirim, ama motor bekleme süreci fazla olursa, hevesin kaçabilir. Ben 2 yıl, gece sabahlara kadar motor videoları ve resimlerine baktım durdum, haliyle heves azaldı. velhasılıkelam.. Motora binmek istersen yada arkamda artçı olmak istersen beni ara... 0554 523 91 00
    Eyvallah abi. Kaydediyorum daha yeni gordum.

Bu arada iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim. Onerileriniz gibi full ekupmanla bincem. Zaten tirsar gibi oluyorum. Ama daha yolun basindayim. Ehliyet al, ekipman al, falan feşmekan. Bu arada ybr oneren abiyede selam olsun. Zaten yeni baslayanin dostu o .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ybr 125 Esd-Pulsar 200 NS(<3)
    Alıntı trancexp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin yaşında biri için ybr 125 candır bi kaç sene bin. Bol Bol video izle kaza videoları nerelerde neleri yapmaman gerektiğini iyice kafana kazı. Full ekipman gez, ehliyetini almadan trafikte motor sürme , süreceğin zaman kafanda bir konu olmasın eve yaklaştığında gidince şunu yaparım , şunu ararım gibi düşüncelere dalma ! bu araba değil her an gözün yolda ve ilerde olan biteni analiz edip olabilecekleri öngörecek şekilde konsantre olmalısın. Ve eğitim al , eğitim al , eğitim al !
    Arabada daha dikkatli sürmelisin kocaman alet en ufak hatada kaporta sürtüyor boya istiyor dalgınlığa gelmez motorda dalsan ne olur minicik alet manevra kabiliyeti aşırı yüksek durumu toplarsın.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)