Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ekipman dizimi için yardım edermisiniz?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha R25
    İyi günler yamaha R25 kullanıyorum 1 ay oldu alalı ekipmanım yok 3 milyar bütçem var tam takım ekipman yardımında bulabılırmısın kaskı montu dızlık kolluk sırtlık vb siz bilirsiniz zaten ilk motorum daha acemıyım bılmıyorum ekipmanları tam takım ekıpman lazım 3 milyar bütçeyle link li şekilde yardım edermisiniz ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Boy ölçülerini biliyor musun?

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    9 dakikada 2 tane tamamen aynı başlık. bravo. umarım R25 i sadece direksiyon kilidi ile gece sokak ortasında bırakmıyosundur.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı Tefoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    9 dakikada 2 tane tamamen aynı başlık. bravo. umarım R25 i sadece direksiyon kilidi ile gece sokak ortasında bırakmıyosundur.
    adam gönder butonuna iki kez basmıştır, bişey olmaz göz ardı et.

@fatalata tekrar sorayım, boy/vücut ölçülerini biliyorsan yaz. ona göre çıkaralım birşeyler.

FakirCustom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sibirya 250r namı diğer cıbır.
    adamın istediği ekipman tavsiyesi. sizin yaptığınız adamın açtığı başlığa sallamak. ne garip ülkeyiz yahu

Motosikleti
    yamaha R25
    yok garajımız var

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

bana şuan için 3 milyar bütçeyle ne yapabılecegım lazım Allah izin verirse hafta sonu herşeyimi ayarlıcam ne alabılırım gıbısınden yardımcı olursanız sevınırım

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı fatalata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok garajımız var

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

bana şuan için 3 milyar bütçeyle ne yapabılecegım lazım Allah izin verirse hafta sonu herşeyimi ayarlıcam ne alabılırım gıbısınden yardımcı olursanız sevınırım
    TR'de o parayı anında p!c ederler, o yüzden boy ölçülerini yaz yurtdışından birşeyler ayarlayalım sana.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...n-kazigim.html
    bk_26 bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha R25
    yeni üye oldum zaten gereksiz insanlar boş muhabbet için niye yorum atıyosa

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

3 milyar olmasına gerek yok en uygun butceye göre en iyi ekipmanları nerden alabılırım ilgin için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

malesef bılmıyorum boy 1.74

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    yeni üye oldum zaten gereksiz insanlar boş muhabbet için niye yorum atıyosa

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

3 milyar olmasına gerek yok en uygun butceye göre en iyi ekipmanları nerden alabılırım ilgin için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

Bu durumda ilk yapman gereken şey, vücüt ölçülerini öğrenmek olmalı. 2 seçeneğin var.

1- terziye git, kafa, iç bacak, dış bacak, boy, bel, kalça, göğüs, iç kol, dış kol, kilo ve ayak uzunluğunu santimetre cinsinden ölçtür 5 lira ver tekrar gel.
    2- motosiklet mağazalarına uğrayıp çaktırmadan ürünleri deneyerek bedenini keşfetmek.( zor iş )

terzi kafanın ölçüsümü olur la derse aşağıdaki resme göre yönlendir onu, kilo yazmayı unutmuşum onuda ekle.

Motosikleti
    yamaha R25
    hahaha :D tavsiyeniz için çok teşekkürler deneyeceğim

Alıntı 000000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TR'de o parayı anında p!c ederler, o yüzden boy ölçülerini yaz yurtdışından birşeyler ayarlayalım sana.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...n-kazigim.html
    Gerçekten yurtdışından almak gümrük vergisini ödesek bile daha hesaplıya geliyor sanırım ama benim gibi ingilizcesi kıt insanlar zorlanıyot :(
    Bir de her marka modelin bedeni kesimi farklı olduğu için denemek lazım öncelikle burda diye düşünüyorum.Tabi siz daha bilgilisinizdir bu konuda

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı bk_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten yurtdışından almak gümrük vergisini ödesek bile daha hesaplıya geliyor sanırım ama benim gibi ingilizcesi kıt insanlar zorlanıyot :(
    Bir de her marka modelin bedeni kesimi farklı olduğu için denemek lazım öncelikle burda diye düşünüyorum.Tabi siz daha bilgilisinizdir bu konuda
    abi adam tam ekipman istemiş her ürün 100 lira ucuz gelse 500 lira eder. Ölçüleri öğrenelim denetme kısmı çocuk oyuncağı.

İngilizceyi dert etme, yardım gerekirse yardımlaşırız sıkıntı yok )
    bk_26 bunu beğendi.

abi adam tam ekipman istemiş her ürün 100 lira ucuz gelse 500 lira eder. Ölçüleri öğrenelim denetme kısmı çocuk oyuncağı.
    Aynen bende şuan ekipman dizme aşamasındayım yurtdışı çok mantıklı geliyor ama hiç alışveriş yapmadığım için bir yol gösteren de olmayınca cesaret edemedim.Yoksa dediğiniz gibi en az 500civarı cebimiz de kalır.Bu konu tam benlik bir konu olmuş.

Motosikleti
    KTM Duke 250
    Adam R25 gibi bir motoru 1 aydır ekipmansız kullanıyormuş. Yurtdışı diyorsunuz. Bu 1 ay daha ekipmansız kullanması demek. Bilemedim. 200-300 lira kar edeceğim diye ürünleri bekleme sürecinde canından olmaz inşallah.

İngilizceyi dert etme, yardım gerekirse yardımlaşırız sıkıntı yok )
    Fcmoto çok uygun fiyatlara satıyor 100liradan çok daha uyguna geliyor bazı ekipmanlar,vallahi ağustos sonu gibi alıyorum ehliyeti ondan sonra başınızı ağrıtırım inşallah

Motosikleti
    yamaha R25
    şehir içi kullanmıyorum evımın önünde ehliyet sahası var orda antreman yapıyorum bılırsınız belki istanbul kağıthane cendere caddesi sahil parkı motor ehliyet sahası

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------

halada öyle şehir içinde 1 km gitmiş değilim şuan 18 yaşındayım staj sonrasında kullanıyorum ilk motorum başlangıç motorum ekipmanları tamamlayım Allahın izniyle kullanmaya başlıcam

Motosikleti
    KTM Duke 250
    Dediğiniz sürüş şartlarında ekipmanların bir kısmı bir nebze gözardı edilebilir ama kask şart. Kaldı ki kaskı bir mağazaya girip almanızı tavsiye ederim. Kafa ölçünüzü bilmek yetmiyor bu iş için. Değişik kabuk çeşitleri var. Kafanıza tam oturanı bulmak için, birçok farklı marka denemeniz gerekecek. Diğer ekipmanlar yurtdışından halledilebilir.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı sinan.erkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam R25 gibi bir motoru 1 aydır ekipmansız kullanıyormuş. Yurtdışı diyorsunuz. Bu 1 ay daha ekipmansız kullanması demek. Bilemedim. 200-300 lira kar edeceğim diye ürünleri bekleme sürecinde canından olmaz inşallah.
    Onu yorumlamak, yorum yapmak benim haddime değil.

Alıntı bk_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fcmoto çok uygun fiyatlara satıyor 100liradan çok daha uyguna geliyor bazı ekipmanlar,vallahi ağustos sonu gibi alıyorum ehliyeti ondan sonra başınızı ağrıtırım inşallah
    ölmez, sağ kalırsak sıkıntı yok. =)

şehir içi kullanmıyorum evımın önünde ehliyet sahası var orda antreman yapıyorum bılırsınız belki istanbul kağıthane cendere caddesi sahil parkı motor ehliyet sahası

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------

halada öyle şehir içinde 1 km gitmiş değilim şuan 18 yaşındayım staj sonrasında kullanıyorum ilk motorum başlangıç motorum ekipmanları tamamlayım Allahın izniyle kullanmaya başlıcam
    yahu ufak bişey alsaydın, ilk motor R25 olduğu yerde düşüreceksin 1000 liran gidecek. neyse umarım biraz ucuza alırızda kalan paraya eğitim alırsın ne diyeyim.
    bk_26 bunu beğendi.

Alıntı sinan.erkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabi sizde haklısınız.Kendi adıma konuşmak gerekirse o paraya yurtdışın da hem daha kaliteli hem de daha uyguna gelebilir diye düşündüm.Cebine 500lira kalsa belki bir eğitim alma şansıda olabilir.

Motosikleti
    yamaha R25
    ben açıkcası yıldan yıla değişicek biri değilim kullandıgım zaman bi 5 seneden fazla kullanıcam 125 lik te belli bir süre sonra sıkılırım dedım tam ortasını buldum

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)