2016 MANAVGAT FESTİVALİ İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLANLAR
Reklamlar
-
08 Haziran 2016, 13:18
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,biz ADANA'dan gurup olarak her yıl katıldığımız manavgat motosiklet festivalinin tarihi 21-24 temmuz olarak açıklanmıştı.yine plan/program yapmaya başlamıştık ki,bir haber geldi ve festival iptal oldu dendi.bu konuda net bilgisi olan arkadaşlarım var mı ?
Reklamlar
-
13 Haziran 2016, 09:39
Adana İl Temsilcisi
herhalde kimsenin bilgisi yokmuş.
-
15 Haziran 2016, 10:04
Evet festival terör yüzünden iptal oldu. Geçen yıl da terör olayları olmasına rağmen yapılmıştı. Hatta başkan asıl böyle durumlarda yapmalıyız demişti. Bu sene çark ettiler.
-
15 Haziran 2016, 10:11
Geçen sene guzeldi bu sene kısmet değilmiş diyelim.
-
15 Haziran 2016, 10:29
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,günler önce,manavgat belediyesi internet sayfasına da yazarak aynı soruyu sormuştum.şimdi cevap geldi,paylaşıyorum.bilginize.
Kültür ve sosyal işler müdürlüğü manavgat <kultursosyal07@hotmail.com>
Manavgat Belediyesi etkinlikleri kapsamında bu yıl düzenlenmesi planlanan Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivalimizi ve Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat Turizm ve Gençlik Festivalimizi son günlerde artan terör olayları ve art arda gelen şehit haberleri nedeniyle iptal etme kararı almış bulunmaktayız. Ülkemize yapılan terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. 2017 yılı Manavgat Belediyesi etkinliklerinin devam etmesini ümit ediyoruz.
-
15 Haziran 2016, 10:32
iptalmiş bora abi.belediye başkanının bu konudakı mesajını okudum maalesef iptal
-
15 Haziran 2016, 11:16
geçen senede terör vardı. Hatta 20 küsür yıldır var terör. iptal etmek için bahane bulamadılar teröre bağladılar. komik geldi bana. Adam gibi çıkıp desene ''arkadaş geçen sene halktan tepki aldım festivalde yaşanan bazı olaylar yüzünden o sebebten iptal etmek zorunda kaldık.''
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
15 Haziran 2016, 11:18
Adana İl Temsilcisi
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
iptalmiş bora abi.belediye başkanının bu konudakı mesajını okudum maalesef iptal
evet kardeş,epeyde heveslenmiş,program bile yapmıştık.sağlık olsun artık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
15 Haziran 2016, 11:19
-
16 Haziran 2016, 10:59
başkan iptal desede Antalyalı ve çevre illerinden motorcular festival alanında olacaklar..
https://www.facebook.com/events/201180786948143/
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)