Geçen sene istanbuldan sabah 6 da uçaga bindim, 8 de konyada indim, 10 gibi konyanın diğer ucundaki alacagım motorun yanına gittim, motoru ekpertiz yaptırdım temiz çıkmadı, öğlen saat 12 de otogardan otobüse bindim, gece 12 de istanbula eve geldim,
Bir hafta sonra tekrar sabah 6 da uçaga bindim 8 de konyada indim, yine saat 11 gibi konyanın diğer ucundaki alacagım motorun yanına gittim baktım ettim temiz motor 2011 model fazer 8 idi,
noterdi yemekti derken saat 14 oldu, yola çıktım bu sırada eldivenleri unutmuşum, bir alışveriş merkezinden eldiven aldım konya çıkışına geldim benzin almak için durdum saat oldu 18:00
Çıktım yola 130 km de bir.benzin aldım 180 km hızla sabit gidiyordum, ikinci benzini aldım, çıktım yola yine benzin bitti, ama ankaraya geldim.saat 19;30
girdim aştiye yay olarak istanbul otobüs şöförlerinden birine sordum motor var götürebilimiyiz, nerde dedi gittim getirdim gözleri açıldı tmm koyalım dedi kaç tl dedim 200 tl alırım.dedi benle beraber mi.dedim evet dedi 4 kişi attık fazer 8 i bagaja boşmuş bagaj, bi güzelde bagladım,
Çıktık yola boluyu geçtik durmadı, sordum.durmayacakmı bu otobüs abi ekspers otobüs bu durmaz dedi, neyse geldik istanbul otogara saat oldu gece 24,
zamanın varsa acele etme yoksa evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Benim acelem vardı onun için hızlı idim sabah 6 da işe yetişmem gerekti.
http://i.hizliresim.com/1dvgYG.jpg