Merhaba.
iPhone telefonum bozuldu ve garantiye götürmem gerek İstanbula. Muğlada oturuyorum ve istanbula hiiç gitmedim. Sizce gidebilir miyim istanbula tek? apple store a varabilir miyim? istanbul trafiği nasıl çok mu zorlar?
Merhaba.
iPhone telefonum bozuldu ve garantiye götürmem gerek İstanbula. Muğlada oturuyorum ve istanbula hiiç gitmedim. Sizce gidebilir miyim istanbula tek? apple store a varabilir miyim? istanbul trafiği nasıl çok mu zorlar?
Istanbul trafigi sizin oralar gibi olmaz genelde buyuk alterler ve cok hizli akan bir trafik ozellikle alter cikislarini kacirirsaniz vay halinize, su halde ben tavsiye etmiyorum keza ilk defa gideceksiniz uzun yoldan gelmis ve yorgun olacaksiniz..
Arkadaşlar tuvalete gidicem. Konu açmayim dedim gidebilir miyim sizce?
Yani motorla mı geliceksin, yürüyerek mi, otobüsle mi? Eğer mash le gelmeyi düşünüyosan biraz zorlayabilir seni söyleyeyim. Apple store varabilirsin ama gün içinde 3 4 saat beklemek zorunda kalabileceğin kuyruk olabiliyor teknik ekibe göstermek için..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
tecrübe motor açısından yok arkadaşlar arabayla sadece izmire gidip geldim max.
Kargoyla olmuyor bide elden direk gösterilmesi gerekli :(
Akraban esin dostun yokmu istanbulda
Dostum ramazandayız insanlar tatile çıkıyo bide senin güzergahın kalabalık olucak kendini tehlikeye atarsın atla otobüse gel yada bi tanıdık filan varsa ona kargola o götürsün sen hiç uğraşma.
Kargoyla olur nasıl olmuyor?
https://getsupport.apple.com/ adresinden muğla'da yetkili servis bulun. Koç'da yetkili servisi Apple'ın.
Antalya ya gelsen daha kolay olmazmı
Vardınız diyelim, "Bir bakar mısınız?" şeklinde olmuyor o Zorlu'daki storda. Randevuyla çalışıyorlar. Bildiğin, doktor, dişçi randevusu gibi. Varınca sıra numarası alırım diye düşünmen yanlış olur; genelde 1 hafta sonraya falan randevu veriyorlar...
Bahariyedeki servisi tavsiye ederim.
"Siz bakadurun, ben de bi dolanıp geledurayım" şeklinde de olmuyor. "Siz bırakın, biz bir - iki güne size döneriz" şeklinde oluyor.
En iyisi bir müşteri hizmetlerini arayın siz öncelikle. Veya size en yakın yetkili apple teknik servisini ...
Zorluya kadar gitmenize gerek olduğunu sanmıyorum. Bahariyedeki servisi tavsiye ederim. Anadolu yakasında...
macera arıyorsunuz sanırım.en kötü uçakla gelin.belki atraksiyon orda da olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)