Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yaşım 18 Vertigo Olmuşum

REKLAM ALANI

Motosikleti
    F850 Gs
    Geçmiş olsun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bildiğim kadarıyla orta kulaktaki bir rahatsızlıkdan dolayı vucutta oluşan denge kaybına vertigo diyorlar yalnız çok takmayın bıldıgım kadarıyla 2 ay içerisinde kendi kendine düzeliyor

numangokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    "Bade" bajaj discover 125st
    Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende en babası mevcut gelmeden 5 sn. önce haberim olur ve 5 sn. geldimi beni olduğum yere yıkar.
    Dokunan olursa oraya kusarım. 4-6 saat sonra geçer. Bendeki bu illetin tedavisi yok.
    3 fakültede 1 ayım geçti sonunda bununla yaşamayı öğrendim.

Doktorun dediği:
    İç kulağın kan dolaşımının zayıflayıp, yarım daire kanallarındaki sıvı basıncının yükselmesi. Buna bağlı denge kaybı ve dönme. Zaten vertigo latince dönme demek.

Vasozerc kullandım ilaç benimle dünya arasındaki bağlantıyı iyice kopardı kendimi ayda hissediyor moon walk tarzı yürüyordum.

Attım çöpe..

Kötü haber ise bu meretin erken geç teşhişi veya bir tedavisinin olmayışı. :(
    Cok gecmis olsun. Peki motosiklet yada arac kullanirken geldigi zaman ne yapiyorsunuz? Hic denk geldi mi?

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    doktora motosiklet sürüyorum demeseydin ne diyecekti acaba onu merak ettim. yıllardır sürüyorum inip 2 adım yürümem gerektiği zaman oluyo bende tam tersi

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)