Sıfır motor almaktan vazgeçmek
Reklamlar
-
07 Haziran 2016, 15:12
Ben dün mondial bayi ye 0 motosiklet almaya gittim fakat elinde yokmuş getirtmek istedi tamam dedim kart çekicektik taksitle adam motoru falan topladı bu gün almak için gittim fakat kart çekemedi sonradan müşteri hizmetlerini aradım konuştum bendeki kartla anlaşmaları yokmuş fakat adam orda motoru topladı çalıştırdı ben şuan motoru alamıyorum benim bi suçum yok bayi bana sendeki kartla anlaşmamız yok falanda demedi o motor şimdi nolur bayi de kalıp satılırmı çalışmış bi motor 5 dk falan çalıştı
Reklamlar
-
07 Haziran 2016, 15:22
ne motorları 0 diye satıyorlar kardeş dert etme bak dalgana
-
07 Haziran 2016, 15:23
5 dk çalıştıysa o motor çöp artık, yazık olmuş.
-
07 Haziran 2016, 15:48
Fabrikada çalıştırıp bi tur atmıyolar mı ne olmuş bayide 2 dakka çalıştıysa. İçine sinmiyosa benzin parasını verebilirsin gerçi onu da depodan çekip kendi motoruna aktarır zaten. Satışı az olan motorlara test sürüşü yaptırmasalar bile içine benzin koyup millete sesini dinletiyolar. O motorları da seve seve sıfır fiyatına alan var çünkü ne zararı olacak ki. Ayrıca sıfır motor trafiğe çıkmadan önce boşta ne kadar çalışırsa o kadar iyi. Sekman ve silindir biraz alışmadan yola çıkmak doğru değil aslında.
-
07 Haziran 2016, 16:26
Niye ? Neden ? "sıfır" değilde "0" ???????
-
07 Haziran 2016, 16:29
Sahibinden temiz yola çıkmamış kapalı garaj motoru
Kardeş boşver, kartı çekmeden çalıştırmasaymış? buzdolabı mı bu
-
07 Haziran 2016, 17:24
zaten benzini ben koymuştum motor geldi çalıştırdı adam son bakımlarını yaptı dışarı çıkardı bi 100 mt sürdü geri getirdi içeri girdi kartı çekmeye kart mail order denen bişey olcakmış denedik 2-3 kere olmadı sonra biz dedik kendin çek adam yok biz çekemiyoruz uğur motorlu taşıt her kartı kendi bünyesinde çekiyor artık dedi ee kaldı öyle eve geldik başka bayileri falan aradım onlar kart çekiyodu bu adam ne yapmaya çalıştı anlayamadım
-
07 Haziran 2016, 18:15
başka bayi senin karta veriyorsa ordan al,tabi fiyat aynıysa
-
07 Haziran 2016, 18:19
bende mondial alıcaktım mondial dağılıyor malesef 1 kez kullandım kendi kendine varyatör dağılırmı be
-
07 Haziran 2016, 18:28
Motor çalışımca kilometre artmaz ki... Bence bir sorun yok. Biz fiyatından 2.el alıyoruz siz bu yüzden mi alıcaksınızı
-
07 Haziran 2016, 18:42
Mersin İl Temsilcisi
kısmet yokmuş, sıkıntı etme...
başka bir bayiye gidip işini hallet
-
07 Haziran 2016, 18:46
Mertcan00 adlı üyeden alıntı
Motor çalışımca kilometre artmaz ki... Bence bir sorun yok. Biz fiyatından 2.el alıyoruz siz bu yüzden mi alıcaksınızı
motoru çalıştırdı denemek maksatlı bi 100 metre gitti ben 0 almak için niyet etmiştim fakat kart konusunda adam bize yeterince bilgi vermediği için alamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
kısmet yokmuş, sıkıntı etme...
başka bir bayiye gidip işini hallet
2. kez alma niyetine girdim gene alamadım geçen de bişey olmuştu şimdide bişey oldu artık korkmaya başladım almaktan da
-
07 Haziran 2016, 19:01
genelde sıfırda olsa çizik içinde oluyolar. sevkiyat yapıldığı gün al
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)