ybr 125 le başlmakta karar kıldım
ybr 125 le başlmakta karar kıldım
Satayım sana ben de Ybr ile başladım hâlâ sürüyorum 5000 km ye yaklaştım 4 ayda artık tatmin etmemeye başladı yokuşlarda ve artçılı kullanımda sinir bozucu olacak şekilde yavaşlıyo sollamaya çıkarken atik değil.
Bu yazı bununla idare edicem öyle görünüyo sonbahara doğru satabilirsem 200-250 cc bi model alacağım
abi satın alıcağım biri var zaten 1800 kmde 4500e bırakan bi abi var bende öğrenmek için alıyorum zaten
Birbuçuk ay içerisinde neler yaşadın bilmiyorum ama oldukça doğru bir karar vermişsin..
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
Hocam binlik motorla başlanır mı allahınızı severseniz?
Honda Cbr 125R Modeliyle başla, hem görünüş hemde hata affetme konusunda iyi bir başlangıç motoru.
Arkadaslar,
Yeni başlayanlar olarak ekipmaninizi ihmal etmeyin. Ne kadar sinir bozucu olsa da " sanki 1000lik kullanıyor giydiği ekipmana bak" söylemlerini de söyleyenleri de ciddiye almayın.
Aynen bu şekilde düşünen insanları çözemedim. sanılıyor ki 600 lük 1000 lik veya sadece yarış motoru sürenler ekipman kullanıyor. Bu şekilde düşünen insanlar kask bile takmıyor veya polis ceza yazmasın diye baret takıyolar. Birde dalga geçenleri var ooo sen bu kıyafetle ve bu motorla 200-300 yaparsın şimdi. Sonra haberlerde okuyoruz motosiklet can aldı. Bu insanlar için hiç üzülmüyorum. Üzüldüklerim aileleri anneleri babaları kardeşleri. Yok yere şeklim havam bozulacak diye kask takmaya tenezzül dahi etmiyorlar sonra olan arkada kalmışlara oluyor
cbr pahalı ybr 125 ile başlayıp ninja 250 r modelini almayı düşünüyüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
bişi yaşamadım abi araştırdım birde bir abi 125 ten 250 geçersen usta şöfor olursun dedi
Yeni başlayanlar olarak motorun tadını çıkarın. Ama unutmayın!!! AZ DAHA KOYUN YBR ALIN!!!
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Doğru bir başlangıç ybr 125.
Ekipmanı da mümkün olduğunca en iyi korumalı ve kaliteli al. Nasıl olsa ekipman hep senin.
Imkanin varsa s1000rr ile basla bakma sen bunlara ekipmanada gerek yok bi kask al gostermelik yeter o motor düsmuyor zaten alman ekolü var üzerinde
Hadi kolay gelsin ONLAR HEP BIZIMLELER bolumunde göruşurüz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)