Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

yeni başlayanlar klubü :D

REKLAM ALANI
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Bende 250cc ile başlıyorum Honda CRF 250 L ile. illa 125cc ile başlanıcak diye bir şey yok bence. Tabi 600cc ve üstü ile başlanmaz, bu intihara teşebbüstür. Ancak 250cc makine öyle tehlikeli bir alet değil.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ali Bircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motor mu, ne motoru ? motor ne arar la ögrencide
    Dostum anlıyorum seni ama cidden o motorlar 160 yapıyor az görünsede yüksek bir hız bu ,şekil olsun falan istiyo olabilirsin olur ama bak 125 lik şekil motorlarda var mesala yzf r125 125 cc olmasına rağmen 130 km gibi bir hıza çıkabiliyor ,emin ol altında cub motorda olsa çok rahat ölebilirsin .bende senin gibi sorular sordum ama sonradan arkadaşların dediği mantıklı geldi, hiç motor sürdünmü bilmiyorum ama öyle videolardaki gibi gelmiyo o hızlar emin ol izlediğin gibi değil cidden ,bak bunu düşün önüne atıyorum bir pet şişe fırladı 160 la otabanda giderken ondan kaçabilecekmisin Yada acil fren yapabilecekmisin kaymadan? O motorların şakası yok bu konuyu oku abimizin başına gelenleri duyunca bizde çok üzüldük http://www.motosiklet.net/forum/moto...yaziyorum.html oku belki bişeyleri değiştirebilir senin için

boş konuştun

Motosikleti
    Alıntı TekkTabanca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boş konuştun
    Bu cevabından sonra sana diyeceğim bişeyde yok zaten abimiz yazmış gerekeni

Alıntı MimTolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bırakın arkadaşlar , genç kafaya koymuş, kendini de biliyormuş(çelik gibi irade var maşallah) istediği cc ile başlasın . Hatta ben R6 tavsiye ediyorum sana. Şimdi kim uğraşacak ya ybr ile cbf ile yavaş yavaş büyüteceksin motoru hem şekilleri de berbat kurye motoru onlar. Sen direk R6 ile başla çok şekil motor, acayip de kız tavlarsın. Kaskta takma ki kızlar seni görsünler !
    Bırakalım doğal seleksiyon işini yapsın...

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Goldwing tavsiye ederim. Kesinlikle başlangıç motorudur sizi tatmin eder.

BOŞ KONUŞTUN
    Ya terbiyeni takın adam gibi sorunu sor cevabını al ya da trollük yapmayı kes kimseninde asabını bozma
    MimTolga bunu beğendi.

ilk kendi yaptğığı yorum ve usluba baksın

Ege Anıl EFE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 696, Triumph street triple, Xmax 25
    Dostum yaşını çok merak ediyorum. Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    1000 likle başlanmaz ama 600lükle başlayabilirsin. 2 aya kalmaz kavrarsın zaten olayı.
    Taygunho bunu beğendi.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Sonra bunlar ölünce neden ölünün arkasından konuşuyorsunuz oluyor.
    Ege Anıl EFE, jimi_hendrix ve Taygunho bunu beğendiler.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Troller ile yaza merhaba. Yettiniz gari moturu devrulesicele
    MimTolga ve Taygunho bunu beğendiler.

bpak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yine msx 125
    Engelle engelle bitmediniz ...

bakma ozaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------

ve ben 1000lik bir motordan bahsetmedim arkadaşlar 250 cc lik bir motordan bahsetttim ben kulaklıkla müzik dinlemeyeceğiç motor sürerken

Motosikleti
    bakma ozaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------

ve ben 1000lik bir motordan bahsetmedim arkadaşlar 250 cc lik bir motordan bahsetttim ben kulaklıkla müzik dinlemeyeceğiç motor sürerken
    Dostum olay müzik dinleyip dinlemek değil

sven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ama abi senin amacım öğrenip daha yükseklere çıkmak değilki ben o ccde kalmıyacağım öğrenmek için güzel bi motor sonra r6 mt-09 falan var aklımda
    ilerde motoru büyütmeyi düşünüyosan düşük cc ile başlamak daha büyük avantajdır kardeşim. Birçok şeyi daha hızlı öğrenirsin. cc yükseldikçe öğrenebilme süren uzar.

git 1-2 eğitime yazıl farklı motorları sür, o burun kıvırdığın küçük cc'lerin aslında ne kadar ciddi ve süratli aletler olduğunu test et.

gokseltoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Motosiklet almandaki amacın ne? Ortalama hız, kalite, nispeten şık, kolay kullanılabilen bir motor bakıyorsan cbr250r al. Bu sınıftaki ilk motosiklete en uygun motor budur. Eğer hız ve şekil senin için en önemlisiyse, herkesin motorunu 600'lük sanmasını, yolda sorular sormasını, ışıklarda aragaz vermesini istiyorsan gt250r al. Daha sıradışı olayım, motorum belediye dağıtmış gibi herkeste olmasın dersen rc250 al. Bunların yanısıra kawasaki ninja 250r ve ninja 300 seçeneklerini de incele. Neticede tercih senin, önce ihtiyaçlarını bir kenara yaz, sonra motosiklete karar ver. Son olarak burada istediğin soruyu sorabilirsin ama cevap verene terbiyesizlik yapamazsın. Forumda daha sakin, daha uyumlu olmaya çalış yoksa fazla barınamazsın.

Motosikleti
    MT-25 ABS
    BOŞ KONUŞTUN
    Şu laftan sonra uzaklaşıyorum,burada herkes senin iyiliğini isterken sen kabaca laflar ediyorsun.İstersen 1000 likle başla ,ağlayan annen baban olur biz değil,oda sakat kalmaz en iyi ihtimal ölürsen...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

Alıntı Ali Bircan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum olay müzik dinleyip dinlemek değil
    Hocam helal olsun çok sabırlısın,bana dese 1 kelime dahi etmezdim.

Kardeşim öncelikle tercih aşamasında alacağın motorun senin ihtiyaçlarını karsilayip karsilamadigina bakmalisin.
    Ne icin alisiyorsun önemli olan budur.
    250 cc bir motor ihtiyaclarini baslangic için karsilar benim görüşüm.
    Ayrica bende forumda yeniyin ve cidden yorum yazan arkadaslarin söyledileri senin iyiligin için.
    Çünkü deneyimli arkadaslar var motor kullanan arkadaslar var ve kötü olaylardan ders cikariyor her birisi.Kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor.
    Motoru ne için almak istiyorsan once bunu karsilamali sonra fiyat performans vs. Bakmalisin.
    Bu noktaya gelmeden önce bilmen gerekiyor ki cc dediğimiz sey senin tecruben ile alakali bir konu.Hic motor surmediysen tecruben ve yasindan dolayi olgunluk duzeyin , trafik bilgin eger yeterli duzeyde degilse kucuk cc li motor ile baslayip hatalarini telafi edebilirsin.Yuksek cc motor yuksek guc veya yuksek torktur.On fren manetine basarken yanlikla gazi acip motoru basina bile geçirebilirsin.
    Emin ilki kurslarda soylenen bisiklete biniyorsan bunuda surersin lafi tam bir aldatmaca.Bisiklet sürmeye benzemiyor.
    Dusuk cc li motosiklet de işini gorur.
    Soyledigin motorlar zaten yeni baslayanlarin devamli sorduklari soru.
    Git bak boyuna kilona uygunmu, masraflimi cok yakiyor mu , bakim araliklari neler vites gostergesi var mi yokmu vs. Cok kriter var kararini buna gore ver.
    125 te alabilirsin 150 de 200 de ama tutupta 600 cc motor almani tavsiye etmem.milon cesit milyon tane motor var 250 cc ye kadar.
    sen ultra ust duzey yetenekli bir sürücü olabilirsin ya doğa seni tanimiyorsa ki asla tanimaz.arkadasin dedigi gibi doğal seleksiyon bole bişi.
    Bilgi güçtür.

ÇOK SAĞOL ABİ KİME SAYGISIZLIK ETTİYSEM ÖZÜR DİELRİM.

MustafaErdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    benim olayım burda garipleşiyor ben ilk 100lük diye niyetlendim sonra 125CC alayım dedim sonra izmire ve çevresine bakınırken cbr 125 lere baktım en son izmire megelli almaya gidiyordum sonra cbr 250r ile döndüm millet git gide düşer ben yükseldikçe yükselmişim hayır çok param da yok benim nasıl oldu anlamadım :D

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)