V-strom 650 almanın eşiğindeyim nelere dikkat etmeliyim?
-
06 Haziran 2016, 22:08
Merhaba arkadaşlar uzun süredir birkaç enduro modeli arasında karar vermeye çalışmaktaydım sonunda ehliyetimi de alıp kararımı verdim v-strom alacağım ama 2.el motor satın alma konusunda çok bilgisizim, sıfırı da çok pahalı çevremde de bu işlerden anlayan adam da yok kendim almaya kalkarsam büyük ihtimal kazıklanırım biliyorum. Bütçemi 27 bin tlye kadar çıkardım.Kafamdaki sorular şöyle
-Bu paraya kaç model kaç bin kilometrede motor almalıyım?
-Expertiz servislerine güvenmeli miyim?
-Altın elbiseli adam bir videosunda alüminyum şasilerin tamir edilmeyeceğinden bahsediyordu.Motorla kaza yapılmışsa expertiz servisi bunu anlayabilir mi?
Örnek ilan linki verebilirseniz çok makbule geçer.teşekkür ederim
Reklamlar
-
06 Haziran 2016, 22:22
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...93698902/detay
2006 model bu ılandakı dıkkatımı cektı garajmotoru oldugu bellı 18.000 DE ve aradıgın fıyatın altında sadece yıl takıntın varsa bılemem ama bana uygun geldi
-
06 Haziran 2016, 22:32
Teşekkkur ederim ama abs olmalı mutlaka
-
06 Haziran 2016, 22:35
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...91178902/detay
ABS LI Fıyat yukselmıs fakat yuksek fıyatlı 20.000 bakımı dahı yapılmıs bı bak bakalım adam uzun uzun acıklamıs
-
06 Haziran 2016, 23:08
özelden yazdım mesaj kutunuza bakarsanız yardımı dokunabileceğini düşünüyorum
-
06 Haziran 2016, 23:23
Yuksek model nc 750x bakmanı tavsiye ederim 2006 2007 cok eskı yıl olmuş 2016, 6 ay sonra 2017..al mis gibi nc dünyayı gez..
-
06 Haziran 2016, 23:33
-
06 Haziran 2016, 23:40
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Yuksek model nc 750x bakmanı tavsiye ederim 2006 2007 cok eskı yıl olmuş 2016, 6 ay sonra 2017..al mis gibi nc dünyayı gez..
nc 750 düşündüm gittim bayide denedim ama motor altımda küçük kaldı.boyum 1.96 105 kiloyum.v-strom seçme sebebim daha iri ve güçlü olması yoksa nc 750 ilk tercihimdi
-
06 Haziran 2016, 23:42
Bende DCT'li NC veya Versys bakmanızı öneririm açıkcası.
-
06 Haziran 2016, 23:43
zaferce adlı üyeden alıntı
Versys aliniz.
versys de düşündüm ama dediğim gibi boy ve kilo durumundan dolayı v-strom tercihim.Ayrıca forumda okuduğum kadarıyla kawasaki yedek parçaları çok pahalı
-
07 Haziran 2016, 00:06
topgun1111 adlı üyeden alıntı
versys de düşündüm ama dediğim gibi boy ve kilo durumundan dolayı v-strom tercihim.Ayrıca forumda okuduğum kadarıyla kawasaki yedek parçaları çok pahalı
Uzerine oturup deneyiniz. Ben Versys'i artcili denedim. VStrom'a ise 40k km'den fazla bindim. Ergonomik rahatlik bakimindan Veesys daha iyi. VStrom'un heybeti karenajdan kaynakli. Surucuye bir genisligi yok. Yani diaridan iri gorunuyor sadece. Guc bakimindan ise farklari yok. VStrom devirli kullanimda yag eksiltir. Surekli kontrol ister. Ayrica freni yoktur. Arka amortisoru zayiftir. Sert bir tumsekte dibini bulur. Freni yok demis miydim?
-
07 Haziran 2016, 00:31
allah sakarya dan bi vatandaş v storm arıyor hayret demekki tek değilmişim
v storm güzeldir güç olarak konfor olarak
nc 700 kullanıyorum aradaki fark tek kelimeyle şu nc top speed e tek olduğunuz da bile zorlanarak çıkarken v storm tam tersi bi ivmeleme ile 199 u görür artçı lı v storm tek nc den daha hızlı top speed görür yani eğer artçınız yoksa nc yeter de artar bile ama arada da olsa artçı olayı varsa nc azcık güçsüz kalıyor
nc nin yakıt inanılmaz ekonomik depo boşluğu ise anlatılmaz yaşanır
sele azcık sert motor 55 hp
latikler 17 inç tam asfalt için viraj kabiliyeti süper
görüşmek üzere
bende nc yi satıyorum kısmetse yeni kasa vstorm alacağım belki bu sezon birşey almadan geçirir fuar da sıfır alırım size de tavsiyem bütçe bu kadar sa yeni kasa bakmanız
eski kasa da olan ufak tefek hata lar eksikler yeni kasa da yok
-
07 Haziran 2016, 00:54
Niye herkes bu motoru alıyor diye düşünmek mesela
-
07 Haziran 2016, 01:16
F54 adlı üyeden alıntı
allah sakarya dan bi vatandaş v storm arıyor hayret demekki tek değilmişim
v storm güzeldir güç olarak konfor olarak
nc 700 kullanıyorum aradaki fark tek kelimeyle şu nc top speed e tek olduğunuz da bile zorlanarak çıkarken v storm tam tersi bi ivmeleme ile 199 u görür artçı lı v storm tek nc den daha hızlı top speed görür yani eğer artçınız yoksa nc yeter de artar bile ama arada da olsa artçı olayı varsa nc azcık güçsüz kalıyor
nc nin yakıt inanılmaz ekonomik depo boşluğu ise anlatılmaz yaşanır
sele azcık sert motor 55 hp
latikler 17 inç tam asfalt için viraj kabiliyeti süper
görüşmek üzere
bende nc yi satıyorum kısmetse yeni kasa vstorm alacağım belki bu sezon birşey almadan geçirir fuar da sıfır alırım size de tavsiyem bütçe bu kadar sa yeni kasa bakmanız
eski kasa da olan ufak tefek hata lar eksikler yeni kasa da yok
2.el ilanları çok komik gerçekten ikinci eli sıfırdan pahalıya satmaya çalışan uyanıklar var.bunlara tepki olarak gidip sıfır alacaksın
-
07 Haziran 2016, 02:53
Motora o kadar para verebilen biri, eğer motorunu seviyorsa serviste bakımlarını yaptırır. Bu durumda servis bakımlı kaydı kuydu görünen bir motor almak isterdim ben olsam. Az para değil.
-
07 Haziran 2016, 03:44
Versys alınız.
Sanki suzukinin parçası ucuz
-
07 Haziran 2016, 04:02
bunu izleyin hemen vazgeçersiniz suzuki den
-
07 Haziran 2016, 07:15
topgun1111 adlı üyeden alıntı
2.el ilanları çok komik gerçekten ikinci eli sıfırdan pahalıya satmaya çalışan uyanıklar var.bunlara tepki olarak gidip sıfır alacaksın
v strom kullanıcısında o üçkağıt yoktur
sizin gördüğünüz yüksek fiyatlı ilanlar ailesinin motoru zorla sattırıp motorculuğu bırakması için zorladığı kişilerdir
çünkü aynısını ben de yaşadım
motorun sıfırından yüksek bi fiyatla ilana koyarsınız
hatuna bak aha satılmıyor ben ne yapayım dersiniz
böylece evde kavga olmaz şişte yanmaz kebapta
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:03 ----------
viper17 adlı üyeden alıntı
videonun tamamını izleyin tenere sahibi bizim ülkemizin insanlarının %90 ının özetidir
kendi malını öve öve bitiremedi
bu arada videoya dikkat ederseniz versys in sahibini ayrıca alıp bi konuşturmuş
diğer motorların sürücülerini bu şekil alıp konuşturma yok
-
07 Haziran 2016, 07:53
Madem boy kilo yerinde Varadero ve cbf 1000 de olabilir alternatof vstroma.. vstrom fren sistemini de bir arastirmak lazim...
-
07 Haziran 2016, 09:21
Merhaba,
Konu ile direk olarak alakalı değil ama bende 1.96 boyunda, 110kg civarındayım ....
Benada İtalyan bir sürüş eğitmeni V-Strom önermişti (motoruna 38 lik tabanca ile atış yapsan bozulmaz, sağlamdır demişti) .. neyse sonra ben scooter aldım o ayrı ..
Diyeceğim şudur ki aslında NC 750 ve Versys de size olur ..
Özellikle versys bence V-Strom a göre daha dik bir motor.. biraz daha yüksekçe .. daha iyi bile olabilir..
Bende terchimi Versys den yana kullanırdım ...ama V-Strom da güzel tabi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)