Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

En sevdiğiniz ve sevmediğiniz vlogger'lar...

REKLAM ALANI

Sabırsızlıkla forum içinde en sevmediğiniz üye başlığını bekliyorum , 1. sıraya beni yazsınlar^^

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    10 saniyelik olay için 5 dakika 10 dakika video izletenleri. Trafikte aşırı hız yapıp hayalet gibi motor sürüp arabalar kendilerini fark etmeyince kavga edenleri. Diğer araç sürücülerine negatif elektrik saçan vloggerları sevmiyorum.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Hiçbirini sevmiyorum. Genelde boş adamlar oluyor.
    Ama borhan hoca diye birini izledim geçen , gayet aklı başında muhabbeti güzel bir arkadaş. İlk kez izleyesim gelen bir vloger buldum

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eleştri ilgili kişiye direkt olarak yapılır aksi takdirde karalamaya, dedikoduya girer.
    Yanlış...Gazeteler (köşe yazıları), dergiler, tv programları, eleştiri yapan siteler dedi kodu mu yapıyor? Eleştiri kişiye yapılır diye bir şey yok. Eğer sen kitlelere hitap ediyorsan eleştiriye açık olucaksın. Bir kazancı olmasa bile bunu bir amaç için yapıyorlar ve insanların "görmesi için" herkesin kullandığı bir internet sitesine yüklüyorlar. Doğal olarak eleştiri olucak.
    Kısaca ben;

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Schaff. Videolarini izlemeyen varsa izlemesini tavsiye ederim.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayret kimsede dememişki mesela bi Sera aydın

şaka bi yana motovlog çok ayağa düştü, apaçi nesil kendi vlogcusunu ve izleyicisini yararttı. Kazalara ve ölümlere yansıması yakın zamanda ki sonuçları olacak. Evet hepsi 1-2 yıllık motorcu ama herşeyi biliyor... test uzmanı hepsi özellikle
    AWESQME ve telike bunu beğendiler.

cagiran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM 800 SE
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster

https://www.youtube.com/watch?v=_XqFYHKzilk

şaka bi yana...
    Böyle şaka mı olur dostum!!

Teşekkürler 😀

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport

şaka bi yana motovlog çok ayağa düştü, apaçi nesil kendi vlogcusunu ve izleyicisini yararttı. Kazalara ve ölümlere yansıması yakın zamanda ki sonuçları olacak. Evet hepsi 1-2 yıllık motorcu ama herşeyi biliyor... test uzmanı hepsi özellikle
    Şu arkadaşı izleyene kadar motoBaBa yı tek geçerdim ama artık en birinci sevdiğim motovlogger bu abla olacak

( Evet 40 yaşınızı geçtiğinizde sizde benim gibi olacaksınız :p )
    AWESQME ve schizo bunu beğendiler.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu arkadaşı izleyene kadar motoBaBa yı tek geçerdim ama artık en birinci sevdiğim motovlogger bu abla olacak

( Evet 40 yaşınızı geçtiğinizde sizde benim gibi olacaksınız :p )
    Abi hep destekli südyen kanmayın :D
    Okan Sinan Ocan bunu beğendi.
    Kısaca ben;

Motosikleti
    Yamaha YBR 125ESD
    SEVDİKLRİM
    Tek tabanca
    Motorcu muhabbeti
    Bob
    Owl
    Dişli lastik (bu aralar aktif değil)
    Sürmek lazım
    Turkishrider
    AEA (vlog değil aslında ama olsun)

SEVMEDİKLERİM
    Kemal tuğrul sümer ( eskiden çok daha iyidi. Şimdi samimiyetsiz espriler, sürekli sırıtmaya çalışmalar falan. İtici olmaya başladı)
    Bathur1 (sadece top speed yapıp, aşırı kötü espriler)
    Beta Sürümü (o gözlüklü var ya o gözlüklü...)

Motosikleti
    Triumph Street Triple
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar nedenleri ile sevdiğimiz ve sevmediğimiz vlogger'ları paylaşalım. Hem onlara destek olur hem de biz yeni eğlenceli, eğitici vlogger'ları keşfetmiş oluruz. Açıkcası düzgün yeni vlogger'lar aramaktayım

Öncelikle en sevdiğim vlogger "Motorcu Muhabbeti". Bu işin öncülerinden olması ve saygı-sevgi çerçevesinde hoş görü ile bu işe emek vermesi, tüm gücüyle motorculara bir şeyler öğretmeye çalışması benim hoşuma gidiyor. Ayrıca videolarının seyir zevki baya yüksek. Çok kaliteli bir vlogger kendisi tebrikler

En sevmediğim vlogger ise kusura bakmasın ama "Motorcu Muhabbeti"nin tam tersi olan "TurkishRider". Bir motorcuda bulunmaması gereken, kötü örnek teşkil eden her şey bu arkadaşta mevcut. Herkese küfür etmesi, el hareketleri çekmesi, en olmayacak yerlerde başkalarını ve kendini tehlikeye atacak sürüşler yapması... Videoları baştan aşağı küfür ve kontrolsüz tehlikeli sürüş içeriyor kesinlikle kötü örnek oluyor. Üstüne üstlük çok ağır bir kaza geçirmiş ölümden dönmüş olmasına rağmen hala bundan ders çıkarmayıp aynı sürüşünü devam ettirmesi bam başka bir mesele zaten. Umarım aynı şeyleri tekrar yaşamadan sürüşünü ve üslubunu düzeltir.

Izleme sen de, bu kadar basit. sevmedigin kisileri ifsa etmekle neyin pesinde oldugunu hic bilmiyorum ve hicte umursamiyorum. izlememen beni daha da cok mutlu eder. Cektigim videolari kendim icin cekiyorum, diger vloggerlar ya da kendini vlogger olarak adlandiran kisiler gibi kayit tusuna basinca rol yapmak yerine, kendim oluyorum. Gorunuse gore hayatin boyunca hic kufretmemis bir kisiye benziyorsun, saygiyla karsiliyorum ama lutfen bir daha kanalimdan hic bir videoyu izleme.

Tesekkur ederim.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    bu barodi yazanlar, komiklik olsun filan diye mi yazdılar merak ettim.
    burada görünce ala ala dedim, izlemeye çalıştım bir kaç tanesini ve bum...

bu nedır ? https://www.youtube.com/watch?v=vth7nXl7bxM

bana karı kız bakmıyor vs diye bir başlığı mı ne vardı bu elemanın yanlış hatırlamıyorsam, aynı Abazalık hala da devam ediyor. en kısa zamanda sağlam bir sopa yemesini diliyorum.
    gerçekten bizim kültür seviyemiz çok düşük, öyle böyle değil yani. şunu da izleyen varmış. kroluk, küfür ve diğer saçma sapan eylemlerle eğlenen bir topluluk olduk çıktık, yazık.
    telike bunu beğendi.

hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kafa boşaltmak için Motosiklet Günlüğü.
    Uyumadan önce chopper muhabbeti
    Bir de doğal olduğundan berenarı

Hepsininde ilk takipçilerindenim, hala arada açar izlerim, ama diğer bir çok vlogger izledim, bıraktım.

AEA vlog değil bu arada ama vlog ürünleri de içeriyor. AEA ekip işi ve bayağı profesyonel program. Skyturk tv den beri de takip edip sıkılmadan izlerim. Çoğu kişi küçük şeylere takılıp izlemiyor ama, TR de başka yok.

Sevmediklerimi saymaya gerek yok ama takipçi kaygısıyla sürekli orta görüş belirtenleri sevmiyorum.

Salvation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ikiteker efsane

Motosikleti
    Honda spacy alpha 110
    Motosiklete fısıldayan adam.

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    Ben barkın hariç hiç birini sevmiyorum. Hepsi birbirinden yapmacık hepside suni. Hepside barkını taklid etmeye çalışan özenti tipler. Belkide ben çok egoistim.

Motosikleti
    pulsar 200NS
    tektabanca ve kaşifefendi yi takip ederim, kaliteli iş yapıyorlar

Pcxbear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx 125
    Gelmiş geçmiş en iyi introlarıyla TEK TABANCA ve bilgi birikimi ve bu piyasaya ettiği öncülükle MOTORCU MUHABBETİ zaten tartışmasız en iyileri. İzmir'li bir arkadaş vardı BARODİ sanırım o eleman da gayet üsturuplu.

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Özellikle takip ettiğim biri yok, fakat şunu söylemeliyim, bunların %90 ı motovloger ismini haketmiyor. yaptıkları sadece motosiklet üstünde konuşmak. bu bahsettiğim %90 lık kısım daha doğru dürüst motosiklet kullanmayı bilmiyor. en son izlediğim bir tanesi mesela; 1. viteste adam en az 300 metre gitti, sanırsın altında h2r var, ki onda bile gerek yok bu kadar motoru bağırtmaya, başladı arkasından gazlamaya, ya tamam o devir saatinin sonunu da göremen gerek arasıra ama her sürüşte , her viteste motoru redline sokma çabası nedir arkadaş, ardından virajlara giriş; adam 4 le geliyor viraja, sonra bir çatırtı çuturtu 2 ye çekiyor birden, mübarek sanki monza pistinde.
    yani demem o ki, bunların çoğunun muhabbeti falan güzel ama, dediğim gibi, motovloger ismini haketmeyen çok.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07

hobaa hatun taş
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)