Motosiklet.net Teşekkürler
Reklamlar
-
23 Haziran 2006, 11:19
M.T. ilk başta sana tşkürler iyiki senin gibi bir siteye üye olmuşum,şimdi bu albatros ne diyo diyeceksiniz.Ya arkadaşlar bu sitede bir grup arkadaşla öyle bağlar kurduk ki sanki adamları cocukluktan tanıyo gibiyiz ama daha tanışalı bir iki ay anca oldu ama hepsi cok seviyeli
insanlar hepsi tek tek adam gibi adamlar tabiki daha tanışmadığımız bir sürü arkadaş var onlarda mutlaka iyidir ve fazla samimi olmadıklarım sizlerde iyisinizdir ama ben bizim daha fazla birbirimizi tanıma fırsatı bulduğumuz arkadaşlardan bahsediyorum ama babamın bir sözü var sen iyi olursan herkez iyidir diye,bu site bir motor sitesi ama burda her muhabet var dert dinleriz eğleniriz gezilere gideriz birbirimize her türlü destek oluruz yani olay sadece motorla sınırlı değil tabiki bazen yanlışlarımızda oluyordur birbirimize ama arkadaş arasında böyle şeyler bazen olur HEY EDİRNEDEN KARSA BÜTÜN ARKADAŞLAR HERKEZE SELAM HER ŞEY DİLEDİĞİNİZCE OLSUN
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Reklamlar
-
23 Haziran 2006, 11:36
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
M.T. ilk başta sana tşkürler iyiki senin gibi bir siteye üye olmuşum,şimdi bu albatros ne diyo diyeceksiniz.Ya arkadaşlar bu sitede bir grup arkadaşla öyle bağlar kurduk ki sanki adamları cocukluktan tanıyo gibiyiz ama daha tanışalı bir iki ay anca oldu ama hepsi cok seviyeli
insanlar hepsi tek tek adam gibi adamlar tabiki daha tanışmadığımız bir sürü arkadaş var onlarda mutlaka iyidir ve fazla samimi olmadıklarım sizlerde iyisinizdir ama ben bizim daha fazla birbirimizi tanıma fırsatı bulduğumuz arkadaşlardan bahsediyorum ama babamın bir sözü var sen iyi olursan herkez iyidir diye,bu site bir motor sitesi ama burda her muhabet var dert dinleriz eğleniriz gezilere gideriz birbirimize her türlü destek oluruz yani olay sadece motorla sınırlı değil tabiki bazen yanlışlarımızda oluyordur birbirimize ama arkadaş arasında böyle şeyler bazen olur
HEY EDİRNEDEN KARSA BÜTÜN ARKADAŞLAR HERKEZE SELAM HER ŞEY DİLEDİĞİNİZCE OLSUN
SANA DİYECEĞİM TEKŞEY VAR SLOGAN MAHİYETİNDE
İŞTE DOSTLUK İŞTE MT
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
23 Haziran 2006, 11:41
insanlar hepsi tek tek adam gibi adamlar tabiki daha tanışmadığımız bir sürü arkadaş var onlarda mutlaka iyidir ve fazla samimi olmadıklarım sizlerde iyisinizdir ama ben bizim daha fazla birbirimizi tanıma fırsatı bulduğumuz arkadaşlardan bahsediyorum ama babamın bir sözü var sen iyi olursan herkez iyidir diye,bu site bir motor sitesi ama burda her muhabet var dert dinleriz eğleniriz gezilere gideriz birbirimize her türlü destek oluruz yani olay sadece motorla sınırlı değil tabiki bazen yanlışlarımızda oluyordur birbirimize ama arkadaş arasında böyle şeyler bazen olur
güzel insanlar, güzel dostlar ancak kaliteli bir sitede olur,, bir aile ortamı var burada... nasıl olmaz? ilk kez gittiğin bir gezide, ve ilk kez tanıştığın insanlarla, kırk yıllık arkadaş gibi oluveriyorsun..
o yüzden sana aynen katılıyorum....
Sevgiler Meliss (Elif)
-
23 Haziran 2006, 11:41
ashes adlı üyeden alıntı
ahmet düşüncelerin için çok teşekkür ederim sana katılıyorum bu dostluklar kolay kolayda bozulmayacak
saygılar ASHES
her ikinizede katılıyorum saka bır yana herseyın cok iii gitigi bir gercek umarım bu dostluklar bozulmazzzzzz
-
23 Haziran 2006, 11:42
sevgı her zaman kalıcı olsun saygılar
-
23 Haziran 2006, 11:45
eline sağlık
-
23 Haziran 2006, 11:46
Evet Ahmet,
Sana aynen Katiliyorum ben daha üye olali 2 Ay olmadi bile ama bir sürü geziye katildim ve bircok cana yakin Arkadasliklar edindim bundan Dolayi Tesekkürler herkese Tesekkürler MT.....
Herkese Selamlar
-
23 Haziran 2006, 11:47
İşte Buuuuuuuuu Motor Kardeşliği.
Motor Bahane Arkadaşlık Şahane....
Albatros-Fb bende sana katılıyorum Beni sizin gibi Can'dan arkadaşlarla tanışmamıza vesile oldukları ve yaptıkları organizasyonlar için Tüm MT Yöneticilerine Sonsuz
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
-
23 Haziran 2006, 11:48
Albatros, tuttuğun takım haricinde , herşey gönlünce olsun
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
23 Haziran 2006, 11:51
evet albatros çok güzel ve dogru bir düşünce sana katılıyorum. aslında söylenebilcek pek fazla birşeye gerek yok...
MOTORSİKLET=MT=DOSTLUK
-
23 Haziran 2006, 11:54
camadan ilk üye olduğu zaman hiç ilgilenmiyordum bile bana anlatıyordu durmadan , yeşil vadi ye gittik ondan sonra baktım ki ortam çok güzel arkadaşlık,dostluk çok güzel insan evinde gibi herkesle çok rahat konuşup muhabbet edebiliyor. Çok güzel gezilerimiz oluyor , bu dostlukları kurmamızı sağlayan mt yöneticileri ve diğer bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim. huzurumuz bozulmasın bir ömür boyu
Büyük kapılar küçük menteşeler üzerinde döner.
-
23 Haziran 2006, 11:57
Albatros abi sabah sabah nasıl bir güzel ruh halidir ki sana bu yazıyı yazdıran.İnsanların değer yargılarını kaybettiği günümüzde,böyle gerçek,sıcak,samimi,gözlerinde $ işareti olmayan insanları tanımak son derece keyif verici bir duygu.Bizleri ve bizden sonraki gelecekleri bu denli aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.Hepinizi çok seviyorum..
-
23 Haziran 2006, 11:58
CHomCHok adlı üyeden alıntı
camadan ilk üye olduğu zaman hiç ilgilenmiyordum bile bana anlatıyordu durmadan
, yeşil vadi ye gittik ondan sonra baktım ki ortam çok güzel arkadaşlık,dostluk çok güzel insan evinde gibi herkesle çok rahat konuşup muhabbet edebiliyor. Çok güzel gezilerimiz oluyor , bu dostlukları kurmamızı sağlayan mt yöneticileri ve diğer bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim. huzurumuz bozulmasın bir ömür boyu
Selamlar Yenge,
dün yazmistin bak Degistirdim diye....cevap yazamamistim Stress den dolayi Sagolasin....
-
23 Haziran 2006, 11:59
E Bende Haklısın Diyim Bari
-
23 Haziran 2006, 12:35
Ahmet kardeşim bu güzel yazından ve çoğunluğun yüreğindeki sesi dile getirmenden ötürü seni kutluyor.
iyiki varsın diyorum
teşekkürler
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
24 Haziran 2006, 13:25
budur!!!
güzel abim benim be, budur işte, kardeş olduk kardeş, koca bir aileyiz biz!
hepinize ben de ayrı ayrı teşekkür ederim! iyiki varsınız arkadaşlar!
-
24 Haziran 2006, 17:10
yaf burdakı konular muabbetler dostluklar flam gercktn super..elimde olsada motorla gecırdıgım zamandada bu sıtede olup sızlerle beraber olablsem
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
-
24 Haziran 2006, 17:53
Yazmışsınız hepsini bana bişey kalmamış.Sevgi kelebekleri sizi!
-
24 Haziran 2006, 18:29
ahmet abi cok doğru ben her toplantıyı iple cekiyorum arkadaslarla görüsmek için herkesinde dediği gibi büyük bi aile oldu bu sekilde sürmesi dileğiyle herkese tesekkürler dostlukları için
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]KEYİF ADAMLARI[/COLOR][/FONT]
Hayat aldığımız nefes miktarından ibaret değildir.. Nefesimizi kesen anların toplamıdır...
-
24 Haziran 2006, 18:42
Herzaman Heryerde En Buyuk ...mt...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler