Cg motor kullananlar neden kask takmaz?
Sorunun cevabını biliyorum aslında yinede sorayım dedim
Sizlerin cevaplarını merakla bekliyorum
Cg motor kullananlar neden kask takmaz?
Sorunun cevabını biliyorum aslında yinede sorayım dedim
Sizlerin cevaplarını merakla bekliyorum
Cunku onlar mahallede hava atmaya calisir kizlara tip tip bakarlar gecerken ozellikle herkez baksin diye yuksek devir giderler korkulari sudur ya mahalledekiler beni kaskla tanimazsa bazilarida kask yuzunden kaza yaptiklarini bazilari ise rahat olmadigini soyleyerek bahane bulurlar
CG ci adamın bütçesi bellide. Reyzing kullananlari var bunların adamın lastiği bitmiş kafada kask yok götunun catalini ayırarak makas atıyor.
Takım elbiseyle 600rr a binen şekil bir çocuk gördükten sonra sorgulamayı bıraktım. Sende öyle yap.
cevap basit yaşamak için kafalarına ihtiyaçları yok
Kask yüzünden kaza yapmak nedir? analarına sövdürecekler............
Kasklar cg motordan pahali ondandir :D
saçlar bozulmasın, görüşümü engelliyor, ya ölücez yada yaşıyacaz ortası yok, kızlara bakcak pampa vs genel cevaplarıdır. kendilerine saygım vardır delikanlı çocuklardır... aralarından geliyor olmamda cabası tabi hiç cg motorum olmadı orası ayrı :D
bir cg kullanıcısı olarak genelleme konuşmayalım. beş parmağın beşide bir değildir
Beyler kusura bakmayında kask takıp takmayandan size ne? Sizi ilgilendiren bir konu yokki ortada. Herkes kendi canından ve malından sorumludur. Hani burda oturup öyle böyle şöyle yazıyorsunuzda, kaçınız bakkala çakkala motorla giderken kafanıza kask takıyorsunuz ? İnsanlsrı yargılamayı bırakın artık kimse kimseden sorumlu değil
lütfen genelleme yapmayalım benim bütçem el verdiğince 500 liraya bir kask aldım kullanıyorum parası olmayıp alamadan motosiklet kullananda tanıyorum. zaten milletimize ne geliyorsa ön yargıdan geliyor
İstanbul Kağıthane bölgesinde o kadar çok makina var ki. Ama kullanan elemanların %90'ı kask takmıyor. Şort ve tişörtle sürüyorlar. Buna rağmen öyle bir kullanıyorlar ki. Herkesi riske atıyorlar. İnstagramda gördüm bi tanesini. S1000RR'ı var. Foto atmış her fotonun altına, kendisine Playboy yazmış. Bi fotoda da kask muhabbeti yapmayın kötü olur yazmış. Beyne bak arkadaş
sonra o kasksız arkadaşlar gençliğin yada adını bilmedğim bilmem neyin cesaretiyle otobana çıkıyorlar ve sonra ne oluyor peki? adam gözünün yaşından yolu göremiyor hooopp güüüm..ne oldu peki ? ya öldü ya öldürdü ? ekipmana para yetmez anlarım ama en kötüsünden bari bir kask alınsın o motora biniliyor ise..ben yemedim içmedim Ls2 kask aldım ve inanın 2 metrelik yola bile kask takarak gittim..canımız önce bize sonra Allah'a emanet..Dikkatli olalım gençler
Gereksiz bi başlık açmışsınız hocam. parası olan apaçi zx10-r'a da biniyor cg ne alaka. sadece cg değil ama apaçi her yerde apaçi. marka model fark etmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)