Bana göre daha karizma oluyor ama siz ne düşünüyorsunuz?
Bana göre daha karizma oluyor ama siz ne düşünüyorsunuz?
Bence topcase motosikletleri daha kalıplı daha hoş gösteriyor.
Ss ve cross hariç her modele kullanırım
büyük endurolara çok yakışıyor be sağında solunda arkasında
Topcase bozuyor ama, yeri geliyo insan arıyo be
Enduro hariç hiçbir motora yakışmıyor. Arkada leylek gibi geliyor bana. Hiç bir motorumda kullanmadım kullanmam. Ne o öyle pizzacı gibi. Şahsi görüşüm.
Bence bazi ss ler ve crosslar hariç yakışıyor ama topcase artı yan çanta tadından yenmez, ben motoru alınca hemen topcase ve çıkarılabilir yan çanta planliyorum
Yakışmak dışında şunu da düşünün amacı hız üretmek veya çevik olması gereken aletlerin topcase ile aerodinamik ve performansa vereceği olumsuz etki.
Daha prof duruyor makina takdıktan sonra.
Ayrıca baya bi işe yarıyor, her şeyi koyuyorsun içine ... Market alışverişini bile ...
Diğer türlü, arka çantasız, ekmek alsan, poşette, gidona asmak bile sorun ...
Tavsiye ederim ...
Yalnız, bağlantısını iyi yapın, arada da kontrol edin; yuvarlanıp gelmesin önünüze
Kullanmayan bilmez, kullanan vazgeçemez.
Arkadaşlar şimdi doğruya doğru bir motosiklet sürücüsünün en büyük sıkıntısı kanayan yarasıdır bagaj sorunu. (Maxi skuter ve geniş bagaj hacmi sunan motosiklet kullanıcıları hariç )Sevseniz de sevmeseniz de her motosiklet sürücüsü güzel görünsün ya da görünmesin bu kaselerden elde etmeyi mutlaka düşünmüştür. Yani bir yerden sonra gösteriş 2. planda kalıyor Şahsen daha dolu gibi gösterdiği için seviyorum hatta önümüzdeki hafta 40 küsür lt lik edineceğim
Her motosiklete aynı mat siyah kutuyu eklemeyi düşünürsek yakışmayacaktır. Mesela bizim okulda gördüğüm bir pcx var, adam kappa k35 in kırmısı boyalı modelini takmış. Bir çanta bu kadar mı yakışır, resmen motora değer katmış
Bence kötü duruyor. Ilk motorum olarak ybr'yi tercih ettim. Kafamdaki olumsuz fikirlerden en büyüğü kurye motoru gibi gözükmesi. O yüzden topcase e sıcak bakmadım. Ama kullanınca ihtiyaç duyup aldım, şimdi paketci gibi dolaşıyorum. Yakışmıyor
Bozmuyor a... Koyuyor resmen ama eşyaları koyacak bi yerımiz olmadığı için mecbur katlanıyoruz
Turing motosikletlerin orjinal olanları hariç hepsi komik duruyor.
Piyasada satılan standart topcaseler turingte bile tipsiz duruyor. Orjinal olanlar için bir şey diyemem yakışıklı gösteren bile var.
O siyah bagajlar bir de scooterlarda iğreti durmuyor. Belki scooterlara gösterişten ziyade kullanış ve pratiklik açısından baktığımdan şartlanıyor olabilirim.
İhtiyacınız varsa motosikletinizin dizaynına ve rengine uygun bir şeyler bakın. Yani finisyonu bozmayacak şekilde üretilmiş topcaseler farklı bir hava katabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)