benim motorun onunde kask koyacak yer olmasina ragmen sirf mont tasimamak ve ivir zıvır için topcase taktim.hic bir zaman şekle takilmadim sadece tingirti can sıkıyor
benim motorun onunde kask koyacak yer olmasina ragmen sirf mont tasimamak ve ivir zıvır için topcase taktim.hic bir zaman şekle takilmadim sadece tingirti can sıkıyor
Bazi scooterlarda dahada iyi duruyor misal fiddle xmax symphony
Bozuyor ama çok büyük rahatlık. Avm'ye girerken momtu, eldiveni, dizliği filan atabiliyorsun. Misal dün gece eve dönerken sahur için karpuz alayım dedim attım arkaya. Motosikletten ne beklediğine de bağlı biraz.
ssler harici çok abuk subuk şekilli değilse fazla iğreti durmuyor.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
önceki motorum msx'di. Aldığımda vardı ve çok işime yarıyordu.
Benelli TNT 250 aldıktan sonra görünüşünü sevmediğimden hiç takmadım sürekli sırt çantasıylayım
Ben R1200GS'lere 2+1 komodinleri baya yakıştırıyorum. R1200GS alsam komodinsiz bırakmam.
Cok guzel soru bence motordan motora degisir bu 4 silindirli racing tarzina yakismayabilir
Enduro (Cross tarzı olmayan), Touring (sport olmayan), cruiser (bunda da spor modeller hariç) ve bazı scooter modelleri.
Bunların dışında kalan motorlarda topcase göz bozar, adamı kör eder. Bunu görüntü açısından düşünerek yazdığım bellidir zaten. İşlevsellik için kullananlara bir şey diyemem. Yaz sıcaklarında da montumu kaskımı elimde taşırım, taşıyorum, taşıyacağım ama yine de topcase takıp motorumu garabete çevirmeyeceğim.
Benim motorun karizması yok kafam rahat. Topcase olmadan yaşamayı denedim 1ay dayanabildim.
Kesinlikle çok çirkin ama işlevsel. En iyisi maxi scooter alın kurtulun.
kawasaki 300 de dusunemiorum... ama olaydı guzel tadından yinmezdi..
Önceki motorumda topcase vardı. İnanılmaz rahattım. Sonra motoru değiştirdim.. Çanta bu motoruma yakışmaz dedim en fazla 20 gün dayanabildim. Sırt çantasını bıraktığımda o kadar rahatladım ki anlatamam.
*
Topcase olmadığı zaman bagaj filesiyle uğraşmak ilinti ediyordu beni. Şimdi topcase var topcase var. Bazı modeller var resmen yoğurt kabı.
*
Bence parasının hakkını veren ve motora yakışan çok güzel çantalar var.
Bi kaç arkadaşım çıkar şunu kurye motoru sanki demesinden sonra çıkardım şekli bozuyor tabi bozmazmı naked motorda çanta uyumsuz
Evrim her zaman dört ayaktan iki ayağa doğru olmuştur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)