Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2. el 150 mr vulture alinir mi

REKLAM ALANI
    kanoburda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Rs 200
    Merhaba hayirli aksamlar.manisaliyim.bu motor tipi performansi ve yorumlariyla cok hosuma gitti.mondiale cok yabanci degilim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06939336/detay

ilandaki motor nasil arkadaslar.km cezbetti beni.bu paraya alinir mi.bi cbr125 alicaktim ama nasip olmadi.bunuda kacirmak istemiyorum.bircok motorda deneyimim oldu(chopper,cup,java,mobilyet)ilan daha bugun konmus.fiyat pazarlik etsem 2500 e kapatirmiyim.fikirlerinizi rica eder yazanlara simdiden tesekkur ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    2011 model bana km re pek inandırıcı gelmedi 5 yaşında aracı süs diyemi almış merak konusu yetkili servisinde bakımı yapılmışsa bakım periyot listesinden hangi km rede hangi tarihte bakıma girdiğini gösteren tarih ve kaşe imza olur 3 bin küsürde olan araç en az 3 kere rodaj dönemi diye bakıma girer bu model sitesinde 4 bin fiyat çekilmiş nakit fiyatını git bayiye bir sör 3.500 tl veriyorsa kafan rahat olur 226 tl plaka ruhsat işlemini kendin yaparsın gözünde büyütme
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Km göstergesi 60 liraya satılıyor. 90000km yapıp sıfırlamak çok basit.gelelim orjinal kmsi olduğunu var sayalım.5 yılda 3000 km yapmış motor yatmış motordur. Emin olun aynı modelin 30000 km yapmış olanı bundan daha iyi durumdadır.Yatan motorda contalar yağlanmadığı ve kuruduğu için silindir contasının yanma ihtimali vardır.Normal şartlarda yaşına göre o motorun kmsinin en az 20000 de olması gerekir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------

Onun içindeki yağ bile en az 2 yıllıktır.benzin koyup gezemeyen bakımlarını da zamanında yapamaz. 6 ayda bir yağını bile değiştirmez.siz alıp bakımlarını tamamlasanız bile ilk 1000 kmde arıza çıkarma olasılığı yüksektir.fiyatı ucuz diye almaya kalkarsanız durduk yerde işine yaramayan bi araçtan adama para kazandırmış olursunuz.sıfır almak daha hesaplı.

Bu motosikleti almayın.
    Satıcı dürüst değil. Zaten bir açıklama, bilgi de verilmemiş. Bu modelleri çoğunlukla genç, motosikletle çok deneyimi olmayan arkadaşlar tercih ediyor. Pek öyle özenli kullanıldığını beklemek zor.
    Aynı rakamlara aynı ayarda 2. el Japon malı motosikletler var.

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor güzel eksozda küf yok (boynuzda) korunmuş orası burası değiştirilip. Oynanmamış muhtemelen temiz ve düzgün bir motor ben alırdım şahsen ayrıca hacmi büyük çekişi iyidir vulturelerin resime bakınca motor kendini gösteriyor camur atmaya gerek yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------

Plakayı SMS atıp sorgulatırsan km bilgileride geliyor sahtekarlık varsa cıkar

Motosikleti
    Bajaj Rs 200
    Bana da oyle geldi tr100a kesinlikle apaci isi degil.ben bi km sorgulatayim en iyisi.millet olarak nekadar paranoyak olduk.km yuksek killaniyoz.dusuk yine killaniyoz.2600 e kapatirsam alirim.sonucta sasi kaporta tertemiz.acacagi masraf yalnizca motor aksami olabilir.onuda bi ustaya gosteririm illaki alirken kismet artik.

2500 den aşağı düşse iyi olur emsalleri 2100-2400

2012 model öncesi egzantrik sistemi sorunludur.2012 de sistem fabrika tarafından değiştirilmiştir.o fiyata 2013-2014 bulursanız alın.tekrar söylüyorum alındığı günden bu yana hele ki manisa gibi biyerde ayda 250km yapmamış motor yatmış motordur.

Motosikleti
    Bajaj Rs 200
    Bak bu egzantrik muhabbeti olmadi iste:(

Manisada 2011 model ve 3bin km düsündürücü

Motosikleti
    Bajaj Rs 200
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06334301/detay

Buda 8binde.2013 model.ama egzos degisik.yan ayakliklarda yamuk gibi.buna nedersiniz peki.fiyat ayni sayilir.2.850

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------

Ha bide sakali varmis)

Motosikleti
    Pulsar 200ns 2015
    Alıntı kanoburda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06334301/detay

Buda 8binde.2013 model.ama egzos degisik.yan ayakliklarda yamuk gibi.buna nedersiniz peki.fiyat ayni sayilir.2.850

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------

Ha bide sakali varmis)
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sahibinden-sorunsuz-temiz-garantili-150-lik-vulture-301230096/detay bunuda inceleyin hocam bence ödemii yakın mesafe oalrak bide

Motosikleti
    Bajaj Rs 200
    Valla buda iyimis.ne dersiniz?2400 cok makul

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...01230096/detay

evet bu iyi hemen ara 2011 den ucuz ve modelli

balamir01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki VanVan
    Ben de zamanında gönül verdim ama yakıt konusunda üzeceği için vazgeçtim. Torklu makina emsallerinden çok yakıyormuş.(3.5-4.0 lt)

Motosikleti
    Bajaj Rs 200
    20 krs alti kabulum.4.60×4=1.84 tl.yas oldu 31.kullanima bagli bu kadar yakicaginada inanmiyorum.tork candir 😍

ne kadar güç o kadar benzin yakmazsa gitmez giderse de yakar bu kadar basit bu otomobilde kamyonda motosiklete hep aynıdır

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

ama arkadaşımda vardı yakıttan şikayetçi değildi ön dişliyi bir diş büyük taktı ne CBF ne YBR tutabiliyordu ucak mubarek ne gidiyordu

Motosikleti
    Bajaj Rs 200
    Istahlandirdin beni valla

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Bajaji sevmem de, bunu alacağına sıfır boxer al
    nines bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Rs 200
    Tipi hos degil.yanii vulturenin tipi daha guzel desem daha dogru olur

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler