ölümün nereden geleceği belli olmuyor ne yazıkki..
Reklamlar
-
04 Haziran 2016, 18:15
allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı versin...
İzmir'in Dikili ilçesinde motosikletiyle yolda önüne çıkan domuzlara çarpan iş adamı hayatını kaybetti.
AĞIR YARALANAN MÜTEAHHİT HAYATINI KAYBETTİ
Akşam saatlerinde motosikletiyle Dikili'nin Çandarlı Mahallesi'nden Dikili'ye dönen müteahhit Müslüm Arı (51), yolda önüne çıkan domuzlara çarptı.
Kazada ağır yaralanan iş adamı, kaldırıldığı Bergama Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Arı'nın naaşı, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
kaynak:sondakika.com
Reklamlar
-
04 Haziran 2016, 18:45
Allah ailesine sabır versin. Motosiklet cg gibi bişey galiba
-
04 Haziran 2016, 18:58
Sonra çıkıyor hayvanseverler yok efendim niye domuz avlıyormuşuz, bunların insanlara verdiği zararı hiçbir hayvan veremez, heleki tarla ve çiftlik sahiplerine, bağı bahçeleri olanlara, üreme mevsimi, yavru dişi falan dinlemeyiz, her gece domuz katliamına çıkıyoruz neredeyse bu aralar, ovalara indi zaten hepsi, nesilleri kurusun.
-
04 Haziran 2016, 19:09
Shamy adlı üyeden alıntı
Sonra çıkıyor hayvanseverler yok efendim niye domuz avlıyormuşuz, bunların insanlara verdiği zararı hiçbir hayvan veremez, heleki tarla ve çiftlik sahiplerine, bağı bahçeleri olanlara, üreme mevsimi, yavru dişi falan dinlemeyiz, her gece domuz katliamına çıkıyoruz neredeyse bu aralar, ovalara indi zaten hepsi, nesilleri kurusun.
sen ben onların yaşam alanına saldırıyorsun, onlar senin yaşam alanına girmiyor. münferit bir kaza, trafik kaza yapan binlerce insan var, rica etsem onları da yavru, dişi farketmeden öldür.
-
04 Haziran 2016, 19:30
3 sene önce benimde başıma geliyordu bu olay son anda kaçış noktası belirlemiştim. Hem köy yolu aydınlatma yok hem de gece olunca baya bi adrenalin sağlamama sebep olmuştu.
-
04 Haziran 2016, 20:02
A.r.e. boyle seyler olur normal
-
04 Haziran 2016, 20:16
ALLAH rahmet eylesin bizim gibi iki teker gönüllüleri her zaman azrail ensemizde
-
04 Haziran 2016, 20:19
ALLAH (c.c.) rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim kalanlarına sağlık ihsan eylesin.
-
04 Haziran 2016, 20:45
-
04 Haziran 2016, 22:04
bende geçen hafta arabayla köpeğe çarptım gece, köpek :( ... aracın ön tarafı haşat, aman dikkat motorla olsak affetmezdi
-
04 Haziran 2016, 22:04
maalesef hayvanlara yaşam alanı bırakmıyoruz. onlar da böyle yerleşim yerlerine giriyorlar. Allah rahmet eylesin.
-
04 Haziran 2016, 22:19
volkanmet86 adlı üyeden alıntı
maalesef hayvanlara yaşam alanı bırakmıyoruz. onlar da böyle yerleşim yerlerine giriyorlar. Allah rahmet eylesin.
Domuza NE yaşam alanı bırakacaksın arkadasım
-
04 Haziran 2016, 22:22
Shamy adlı üyeden alıntı
Sen millete bakma domuz avına aynen devam. Yok hayvanların yaşam alanına saldırıyormuşuzda bilmemneymişde cahil cahil konuşmalar,domuz gibi bir hayvan yüzünden can gitmiş yaşam alanından bahsediyorlar. Dünya zaten insanoğlu için yaratıldı,rabbın kulluk istediği hayvanlar değil insanoğludur.Hepsi ölünce toprak olup gidecek.İnsanoğluna zararı vede faydası dokunan her canlının avı haklı bir avdır.Bu onların yaşam alanına girip girmediğimizle alakalı değildir. İnsanoğlu bir toprağa ayak bastıysa burası artık hayvanların değil insanoğlunun yaşam alanıdır .Allah katında hayvanlar insanlar için tekvin sıfatının tecellisi olarak yaradılmıştır. İnancı olan her insan bilmeliki yaradan cennet müjdesinde hayvanlara değil insanlara kendi vasfından özellikler verecektir.Allah rahmet eğlesin şehirde yabani hayvanların trafik kazalı ölümlere sebebiyet vermesi tamamen yetkililerin sorumsuzluğudur bunun yaşam alanlarını istila ediyoruz gibi saçma sapan bir açıklaması olamaz.
-
04 Haziran 2016, 22:26
Moderatör
Allah rahmet eylesin. Biriside cikip demiyor ki hastaneye kaldirilan adamin kaza yerinde uzerinde gazetenin ne isi var diye..
-
04 Haziran 2016, 22:32
Allah rahmet eylesin fakat Allahın yarattığı hayvanı öldürmeye hakkınız ne kardeşim ban yemek istemiyorum bende 2 3 kere karşılaştım hayvanlar birşey yapmadan yanımdan geçti bizde çiftçilik yaptık en fazla 1 2 metre yer yatırıyorlar ölmezsiniz ya yazık günah
Allah derki hayvanlar benim sessiz kullarımdır onlar şimdi zulme susuyorlar hesap günü konuşacaklar.
-
04 Haziran 2016, 22:40
Bizim yazligimiz var dikilide 5 senedir yazlığa gidiyorum orda domuz olduğunu şuan öğreniyorum.Gerçekten büyük talihsizlik.Allah ailesine sabir versin
-
04 Haziran 2016, 22:55
Allah rahmet eylesin, acaba kask ekipman filan var mıydı merhumda?
-
04 Haziran 2016, 23:13
Allah rahmet eylesin...
Bazı açıklamalar gerçekten çok üzücü. İnsanoğu bu dünyada yaşayan canlının tek kendi olmadığını ve tüm canlılara saygı duyması gerektiğini öğrendiğinde bu dünya daha yaşanılabilir olacak. Ama nerde...
-
04 Haziran 2016, 23:14
redmap adlı üyeden alıntı
Sen millete bakma domuz avına aynen devam. Yok hayvanların yaşam alanına saldırıyormuşuzda bilmemneymişde cahil cahil konuşmalar,domuz gibi bir hayvan yüzünden can gitmiş yaşam alanından bahsediyorlar. Dünya zaten insanoğlu için yaratıldı,rabbın kulluk istediği hayvanlar değil insanoğludur.Hepsi ölünce toprak olup gidecek.İnsanoğluna zararı vede faydası dokunan her canlının avı haklı bir avdır.Bu onların yaşam alanına girip girmediğimizle alakalı değildir. İnsanoğlu bir toprağa ayak bastıysa burası artık hayvanların değil insanoğlunun yaşam alanıdır .Allah katında hayvanlar insanlar için tekvin sıfatının tecellisi olarak yaradılmıştır. İnancı olan her insan bilmeliki yaradan cennet müjdesinde hayvanlara değil insanlara kendi vasfından özellikler verecektir.Allah rahmet eğlesin şehirde yabani hayvanların trafik kazalı ölümlere sebebiyet vermesi tamamen yetkililerin sorumsuzluğudur bunun yaşam alanlarını istila ediyoruz gibi saçma sapan bir açıklaması olamaz.
Müslümanlık hoşgörü dini, yemediğimiz domuzları katletmeye devam.
-
04 Haziran 2016, 23:17
redmap adlı üyeden alıntı
Benim düşüncemden bağımsız olarak savunduğunuz şeyin dayanaklarını sorgulamak istiyorum. Bir inanan olsa o illa sizin inandığınız gibi mi inanmak zorundadır? Yani sadece sizin dininize mensup olanlar mı inanandır?
Peki başka bir inançta kötü bir davranış olan hayvan öldürmek (yine kendi düşüncemden bağımsız konuşuyorum) sizin inancınızda o kadar da günah değil diye bu sizi başkalarının inanç ve değerlerine saldırma hakkı verir mi?
Konuyla ilgili olarak arabayla bir kere gece vakti denk gelmiştim aliağa civarlarında-anayolda-, şehir içine kadar girmeleri aç kaldıklarını gösteriyor. Allah rahmet eylesin
Az silindir, çok iş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)