2. El motosiklet satanlar neyin kafasını yaşıyorlar
Reklamlar
-
04 Haziran 2016, 14:57
Bu aralar 2. El motosiklet satanlar neyin peşinde anlamış değilim bi cbf e bakıyorum sıfırı 6 bin adamlar yazmış 7 bin, Apache 2014 sıfırı 4900 Adamlar yazıyo 5300-5700 neymiş efendim extraları varmış topcase varmış dedikleride 100 liralık topcase plaka ruhsat varmış sigorta varmış ulan sanki motoru satınca kendi sigortasını kullanacak alan Adam biraz mantıklı olun milletle dalga gecer gibi fiyatlar yazıyolar
Reklamlar
-
04 Haziran 2016, 15:30
bakalım mağara esprisini ilk önce kim yapıcak
-
04 Haziran 2016, 15:34
DKN adlı üyeden alıntı
bakalım mağara esprisini ilk önce kim yapıcak
Tabiki gene ben boşverin ikinci eli az daha koyup ybr alın
-
04 Haziran 2016, 15:36
hergün 1 adet açılıyor arkadaş bu konu mal adamın istediği paraya satmakta özgür neden bu kadar tavır yapıyorsunuz anlamıyorum. Gidin sıfırını alın o zaman kafanız ağrımasın ne diyelim şimdi gidip dövelim mi bu adamları
-
04 Haziran 2016, 15:38
Aslında ciddi ciddi sizde gidin sıfır alın ellerinde kaldığını gördüklerinde illaki iner o fiyat
-
04 Haziran 2016, 16:24
1.Yüksek fiyata koyanların amacı satmak deyil keriz bulup itelemek
2.3 5 10 bin kulandığı kmreyi ve 1 yılık makine elinden çıkartıp yenisini satığı paraya veya 3 5 ekleyip alıp keyfini sürmek bu böyle geçip gider
3.insanlarımız marka sitelerinde yazan rakamları baz alıyor halbuki nakit ödemeyle 500 600 tl ye kadar indirimler mevcut
4.plaka ruhsat 226 tl çıkarılıyor 2 elde saten noter ücreti 120 tl
5.100 tl çanta 30 50 tl çanta demiri cart curta kanmayın direk sitroyen çekin basit
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
04 Haziran 2016, 16:28
Bi tanesi 16bin kmdeki pulsara 9 küsür bin tl yazmış
-
04 Haziran 2016, 16:32
Gerçekten komik bir durum zaten adamın parası yetse gider sıfır alır parası yetmiyor sıfıra malum siteden bi araştırma yapayım diyor bi acıyor aradığı motoru sıfırından pahalı 2. Eller yok egzoz takmış yok lastik takmış yok koruma takozu takmış iyide bunları sen kendi zevkine göre taktın bunların parasını niye satacağın Ada'mdan kesiyorsun be çok zeki insan ha kullanıp yaptığı km leri saymıyorum bile neyse diyorsun sonra gidiyorsun sıfır motor alıyorsun sonrada kendi zevkine göre yapıştırıyorsun extralarini...bende çok uyuz oluyorum bu duruma ama herkes kâr etme peşinde yapacak bisey yok )
-
04 Haziran 2016, 16:36
akgun20 adlı üyeden alıntı
Gerçekten komik bir durum zaten adamın parası yetse gider sıfır alır parası yetmiyor sıfıra malum siteden bi araştırma yapayım diyor bi acıyor aradığı motoru sıfırından pahalı 2. Eller yok egzoz takmış yok lastik takmış yok koruma takozu takmış iyide bunları sen kendi zevkine göre taktın bunların parasını niye satacağın Ada'mdan kesiyorsun be çok zeki insan ha kullanıp yaptığı km leri saymıyorum bile neyse diyorsun sonra gidiyorsun sıfır motor alıyorsun sonrada kendi zevkine göre yapıştırıyorsun extralarini...bende çok uyuz oluyorum bu duruma ama herkes kâr etme peşinde yapacak bisey yok
)
Ekstralarda ekstra olsa. Mesela iyi ve yeni bir lastik benim için cidden ekstradır ancak bazılarnda ekstralı yazıyor ilana giriyorum jant şeridi ve tankpadi ekstra olarak saymış. Vala neyin kafası ben anlamıyorum
-
04 Haziran 2016, 17:04
gungenir adlı üyeden alıntı
Kış sonu muhitten bir genç mondial raptor (mondial...) satıyordu. Açmış ilanı...
50 liraya koruma takmış. Sıfırı 4000, istediği fiyat 4500. pazarlıksız...
"Hayırdır" dedim.
"Abi satmaya niyetim yok ama bu parayı verirlerse satarım." dedi. Saygılar...
...........
-
04 Haziran 2016, 17:20
Full + full gırtlağa kadar dolu
-
04 Haziran 2016, 19:12
Abicim siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bende anlamış değilim
Kimse başınıza silah dayayıp al demiyor
Sıfırı 6 bin diyon adam 7 bin fiyat çekmiş git sıfırını al. ne ayaksınız anlamadım bir türlü
-
04 Haziran 2016, 22:27
fatih. adlı üyeden alıntı
Abicim siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bende anlamış değilim
Kimse başınıza silah dayayıp al demiyor
Sıfırı 6 bin diyon adam 7 bin fiyat çekmiş git sıfırını al. ne ayaksınız anlamadım bir türlü
Sen önce konuşma şeklini düzelt öyle yorum yap kimseden bişe istediğimiz yok sohbet ediyoruz katılmak istemiyorsan yazmazsın
-
04 Haziran 2016, 22:39
içim ürperiyor,ya evde yoksan...
-
04 Haziran 2016, 22:45
Hayret hala serbest ekonomi diyen biri çıkmadı
-
04 Haziran 2016, 22:51
Serbest piyasa böyledir.
-
04 Haziran 2016, 23:06
Murat Ceylan adlı üyeden alıntı
Serbest piyasa böyledir.
Tebrik koydum kardeşim
-
04 Haziran 2016, 23:12
Gene iyi bunlar. Satış sitesinde Adam rs 200 kategorisine ns 200 koyup, rs 200 fiyatından satmaya çalışıyor. Hahah.
_ben motor satmıyorum..
-abi 500 fazla veriyim.
-sattım kardeşim.
-
05 Haziran 2016, 01:03
isteyen istediği fiyata istediğini satma ve isteyen de alma özgürlüğüne sahiptir.
Sorulacak birinci soru şu: Bir insan neden ikinci el bir makina almak ister ?
El Cevap 1 : Sıfırını almaya parası yetmiyordur,
El Cevap 2: Çok zekidir, konuda da değinilen 200 küsür lira masrafı etmek istemiyordur üstüne de adam 10 km bile yapsa motoruyla artık o "ikinci el" dir ve sıfır fiyatı üzerinden 3-5-7 bin düşüğe satmalıdır. Bu çok zeki arkadaşta sağda solda " lan ne güzel sıfır gibi motoru sıfır fiyatından 3-5-7 bin düşüğüne aldım" gibi söylenmek istemektedir.
Özet olarak gönlünden geçen rakama 2. el motor bulamıyorsan ve sıfır ile arasında ciddi farklar yoksa bir zahmet biraz daha kasıp sıfır alacaksın. ama 2. cevapda da yazdığım gibi "çok zeki" bir arkadaşımızsan bir zahmet satarken de 3-5-7 bin düşüğe satacaksın...
-
05 Haziran 2016, 01:10
Hiç unutmam ilk motosikletimi seçiyorum. Mondial 250mct bakıyordum. Bi dedim harleylerin fiyatına bakayım malum sitede. Öyle bazen hiç almayacaginiz makinelerin fiyatına bakarsınız ya. Baktım bizim konyada satılıyor. Ana dedim ne arar la burada harley. Bi girdim motosiklet kanuni tiger. Başlık şu "harley davidson üretimi başlama motosikleti" gibi bisey yazmıştı tam hatırlamadım. Açıklamaya yağdırmış adam ya "harley fabrikasında üretilen ve büyük motosikletlere geçmeden önce amatörlerin kullandığı ucuz motosiklet. Çok kaçar az yakar blablabla..." kanım dondu yemin ederim ya. Koymus herif electra glide kategorisine bide.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)