2.in cikez girdim 3 4 girmedin nasıl dosyanı yaktın kayıtın 2015 yılı ise keşke 3 4 zorlayıp geçseydin şuan yaş itibariyle yeni yasada olan A2 alabilir ve 500cc sınırına takılıcaksın
Ben yaş itibariyle A sınıfına kayıt oldum 150cc 250cc ve nc750x en son eğitimimi tamamladım son 2 ders hocayla kurs alanında tirafiğe çıkıp pretik yaptık gidiceğimiz düzargahta 14 ders ve her ders 40 dk idi ve her dersi 2 ders olarak görüyordum sololom 8 çizme u düz çizgiyi o kadar üsteledimki
750cc yle gözlerim kapalı yapmaya başladım sonuç sınav günü 12 kişi hepsi motoru olan ve yılardır kulananlardı aralarında motoru olmayan gelip kursun verdiği eğitimle o canavar motorla sınava giren bendim ve ona rağmen 2 3 kişi sınavda kalmış düşmüş ler
Ayrıca direksiyon sınavına her giren 5 hatta 15 dk ısınma turu atanları gördüm dedim bende ısınma türü atarsam rahat geçerim düşünüyor ve izliyordum gözümün önünde düşenler cabası sonra bi sitres bastı uzaklaşıp okulun içinde el yüz yıkama ve bi kenarda sgara içerek kendimi sakinleştirdim
Evet sıra bana geldi 2 mufetiş biri motor ehliyeti var ve yılardır motor kulanıyor ve 1 kaç kazası var belinde kelepçe korse vardı hiç bir bahane kandırılamazdı anlıcağınız bana dedi sıra sende bi tur at sınava başlıyalım ulan dedim aleme şapur şupur bize ucundan neyse bi tür atarken onu bile yarımda kesip de hade dedi
Ve bildiğim duaları okuyup başladım ve parkürdan sonra tirafiğe çıktım sonuç parkura geldim mufetiş elimi sıktı sabahtan beri 3 kişisin parkuru ve tirafiği hakkıyla en iyi yapan tebrik eti tşk etim ve sınavı geçmiş oldum
Sonuç dosyamı aldım harcları ödeyip emniyete verdim ehliyeti beklerken baktım teslim edilmiş ama bana ulaşan birşey yok emniyete gittim iza ettim teslimatı yapan ptt görevlisi ehliyetiniz kayıp etmiş velhasıl ptt görevlisine ulaştım ve kartın ücretini ödiceğini beyan etti ve 3 gündür kayıp
neden kart ücretini ödeyip makbusu emniyete bırakmadın diye laf ettim neyse benden çekinmiş arayıp söylememiş emniyettekilerde bana böyle beyan etti sonuç adamı bugun buldum ve bankada kart ücreti ödetim emniyete kargoda kayıp başvurusu yapıp yenisi için dekontları teslim etip sipariş geçtik
Hayırlısı diyelim olucağı varmış diyorum
Sonuç sürücü kursum daha önce farklı ehliyet aldığım ve piyasaya göre fazla ücret alan ve karşılığında arac ve hizmet memnuniyeti veren bir yer olduğu için A sınıfı ehliyetimide burdan almayı tercih ettim A sınıfı için direksiyon sınav ücretiyle 1.200 + 260 tl harc toplam 1.460 tl ye A sınıfı ehliyetimi kavuş tum memnun kaldımı tabiki özel pistleri ve her cc makina ve hepsi honda sıfır aletlerdi ve pist bana 1 saat uzak olan piste beni kurstan alıp eğitimden sonra kendi imkanlarımla eve dönüyordum
Eğitimi kaliteli pist olan motorları kalite sıfır hocaları ilgili piste acemilerin elinde çekmiş ekipmanlar mevcut interkomlu kask iyi kötü olmamasından iyi bir kurs bulun ve eğitim verdikleri alanları gezin araçlarına hocasını bi görün sonra 3 5 davasını yapmayın kafanız rahat olsun
Ne yazdım be
Not.Türkçe edebiyatından bana dem vurmayın ilk okul mezunu bile deyilim ona göre akılı olun lennn