Iyi günler 1 hafta önce mondial 100 km otomatik bir cup aldım ve motoruma hız kazandırmak istiyorum neler yapmalıyım.Teşekkürler
Iyi günler 1 hafta önce mondial 100 km otomatik bir cup aldım ve motoruma hız kazandırmak istiyorum neler yapmalıyım.Teşekkürler
125 veya üstü bir motor al.
400 lük cg yapan bir arkadaş vardı
En kestirme yol, 3 aşamalı bir plan
1. 2 metre çekme halatı al
2. Hayabusa, Kawasaki H2R gibi bir makine bul.
3. Çekme halatını bu makinelerin arkasına bağla.
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
Motorun üstüne güzelcene yat
Örnek : https://m.youtube.com/watch?v=b_k856IFERg
Dalga geçilcek bi durum yok bilgimiz yokki burda sorarak öğrenmeye çalışıyoruz
Tamam trollemiyorum en basitinden dişli ayarlarınla oyna
Hepinize teşekkürler
Gidonun sağ elle tuttuğunuz tarafını kendinize doğru çevirin.
Bu kadar biliyorum ben :(
Gaz kolunu kavrayıp yukarı doğru kıvırdıkça motor hızlanır. Kol dayandığında hala istediğin hızda değilse daha üst cc bir motosiklet alırsın. Taa ki artık haz kolu senin tatmin edene kadar.
Çamurluğa bağlarsa hızlanma icin yeterli olacaktır..
Du bakiyim, aklıma başka bir yol daha geldi:
Motorun arka kısmına nişadır sür. Eskiden köyde merkeplerin kıçına sürünce, 1 yük odunu hızlı bir şekilde dağdan köye indirirdi.
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
forumda daha önce hiçbir mesajın yok. foruma balıklama dalıyorsun, sonra motora nasıl hız kazandıracağını soruyorsun. bu durumda herkes senle dalga geçer. ama foruma kayıt olup, "nasıl güvenli motor sürerim?", "motor almadan önce nasıl ekipman alıyım?", "önce ehliyete mi alıyım, yoksa motoru mu?" tarz sorular sorsaydın, kimse seni şambabası yerine koymazdı. bilmem anLATABİLDİN Mİ?
Arkadaşımın mondial snappy'si 140 yapıyor ama anlatmak hiç içimden gelmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)