dct ye alıştım hayatta daha vitesliye dönüp hamallik yapamam
dct ye alıştım hayatta daha vitesliye dönüp hamallik yapamam
Oocan nın yazım şekli ve verdiği cevaplar hiç hoş değil. Forum kurallarını ihlal eden moderatör olmamalı.
Ayrıca test deneyimlerini paylaşan herhangibirine ancak teşekkür edilir.
Firma/Marka/model vb hiçbirşey savunan Hoca olmaz. Olsa olsa olsa şirket personeli olur.
honda ve bir çok marka daha otomobilde bile pürüzsüz geçen otomatik şanzımanı bulamadı,kaldıki motosiklet gibi iki tekerlekli ve farklı fizik kurallarının işlediği araçta otomatik şanzıman ben almayım motorda shifter olsun yeter
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Otomatik chopper veya cafe racer çıkarsınlar ben alırım...
Niye yahu? Yumuşacık iyi arabaların klasik (torque converter'lı) şanzımanları; BMW 3, Mercedes E, Honda Accord, Toyota Camry, hepsi çok çok iyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------
Bu dediğiniz zor, çünkü vitesin değişimi belli noktalarda olmuyor. Bir çok parametre var, ve program sabit te değil. Vites siz kullandıkça sizin kullanımınıza ayak uyduruyor. Agresif kullanırsanız daha erken, sakin kullanırsanız daha geç atmaya başlıyor. Velhasıl olay zaten sizin tanımınızdan çok ileride şu an. En az on senedir modern otomatik şanzımanlar böyle kişiye adapte olan AI bazlı algoritmalar kullanıyorlar.
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
hasmet +1
Ancak ülkemizde 2lt üzeri araçlar büyük günah (!!) olduğu için küçük motorda (1.8lt falan işe) tork konvertörü can sıkıcı
toomuchcc'nin dediği profil aslında dendiği gibi "kullanıma göre karakter değişimi" ile bir nebze sağlansa da; ben de ilerde viteste profil seçeneklerinin artacağını düşünüyorum.
Sinan Er'i ise anlamak mümkün değil... Daha nasıl düzgün ve saygılı ifade olabilir ki?
Sevgili Sinan,
Ben moderatör değilim, beni yönetime şikayet edebilir yukarıda belirttiğiniz kusurlar hakkında ceza almamı isteyebilirsiniz.
Hocalar da motosiklet kullanıcısıdır ve her motorcu gibi bizimde kullandığımız motor hakkında olumlu veya olumsuz görüş bildirme hakkımız vardır.
Ayrıca Zaferce yıllardır ailecek tanıştığım, fikir ayrılıklarımız olsa bile asla bana saygısızlık etmemiş ve benimde saygısızlık etmeyeceğim şimdilerde dargın olduğum eski bir dosttur. Zaferi eleştirme sebebim dargınlığımız değil konu hakkındaki fikir ayrılığımızdır. Eski dost düşman olmaz.
Sevgilerimle
19000 km deneyimden sonra....
Bu alet 6000 devir çeviriyor bu devirde çalışan başka motosiklet varmı ...
Dct bu makina için en uygun seçenek. Özellikle şehir içinde vazgeçilmez
Uzun yolda viraj girişlerinde tekere giden gücü kesmeden tuş ile vites düşürme gazi anladığınızda 6. Vitesten.3-4 e düşmesi vs..vs..vs.
Bu motoru diğerleri ile kıyaslamak abesle iştigal çünkü benzeri yok teknik olarak
Dct boş muhabbet,kullanicinin parasini calmak icin, guc ayar modlari, elektronik suspansiyonlar, abs, kombine fren..vs vs hep icat cikarmadir,motosiklet bu sonucta ya spor aletidir yada hobi aleti, uzun yola gidilmez, sehir icinde surekli kullanilmaz( motosiklet ile calisan emekcilerimizi tenzi ediyorum) motosikleti alirsin hafta sonu havalar guzelken, iki tur atytar hobini yaparsin, yada yuklersin kamyonetine piste yada araziye goturup, azarsin sporunu yaparsin, bunun icin bir ton icat cikarip daha karmasik yaptilar, motosiklet, motosiklet olmaktan cikti baska birseye döndü, araba degil bu sonucta konfor rahat arayasin, hafif, ucuz, pratik ve kivrak olmasi, yada spora yonelik olmasi gerekir.
Elin adamı araştırır, bulur, üretir, biz de görünce "icat çıkarma" der paraya bağlarız. Herhalde o yüzden onların durumu öyle, bizimkiler böyle. Heriflerin ortalama vatandaşları litre hacimli naked'lara, kocaman cruiser'lara, hakiki spor motorsikletlere, biz de ne idüğü belirsiz 100cc-250cc Çin Hint mallarına talim ediyoruz...
Tek bir şey soracağım. DCT 'de ara gazı verilebiliyor mu ?
Forumdan bu DCT ye tepki çıkar diye beklemiştim ama .Sevgili kardeşlerim yanlış anlamayın ama yani bence otomatik motor motor gibi olmaz,o vitesleri atmak ,alışmak büyük keyif.Normalinden daha ucuz olsa yine almam
Ara gaz diye birşey normal araç kullanımında yoktur. Yaşı büyükler bilir kara şanzıman denilen senkromencsiz sanzimanlarda vites geçişi için zaruridir. Günümüz teknolojisinde sadece hava atmak için ve benzin yakmak için kullanılır. Tercih meselesidir.
Paran çok ise 100 bin km yapacak motoru 90 binde bitirmek istersen ara gaza devam. Dikkat çeker hele egsozun sesliyse atarsin havanı o kadar
Dct kullanım hatasını en aza indirmek için tasarlanmış tır. Ara gazi veremezsin
dct için ani gaz verince 3 4 vites birden düşüp motorun ileri atıldığını çok söyleyen oldu. vites atamayıp titrediğini ilk defa sizden duyuyorum.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)