Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlk Pist Tecrübesi (Videolu)

REKLAM ALANI
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    eleman pistte dünyaya gelmiş anlaşılan, atarlanması ona.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Fiyat çok iyi. Keske istanbulda olsa.

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Harbiden acayip korktum o nasıl viraja girmek öyle o hızla o yatışla gidon topuzu yere değecek sandım. 2. virajın çıkışında tank tokatlamadan son anda kurtuldu.

EsHero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR 600 K6
    Alıntı MustafaErdur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uşak da yaklaşık 2 sene önce faaliye geçen pisti görmek,denemek ve tanıtmak amaçlı bir gurup arkadaş gittik. Aklımızda uzun süredir olan YouTube kanalı projemiz için iyi bir başlangıç olacağını düşündük. Video editi sürüyor, bu nedenle kendi kanalımdan küçük bir demo paylaştım. Pist'de motosohbet şeklinde bir video yüklenecek. Şu an için boş olsa da video için uğraştığımız kanalın da linkini verdim. Takip edip yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. (Demo video internet yavaşlığından dolayı 480p olarak yüklendi. SÜRÜYORUZ kanalında daha kaliteli şekilde paylaşılacaktır)
    https://www.youtube.com/watch?v=RwBWQxDs4hQ

İlk defa girsem de bence güzel viraj tecrübesi kazandım. Çıkış noktasına bakmanın önemini burda tecrübe ettim ve ne kadar önemli olduğunu anladım. Lastikten ilk etapta ne kadar yatabildiğim gözüküyor;
    http://i.hizliresim.com/L3EmZ1.jpg
    Hocam mesaj atıyorum size. İletişime geçerseniz çok sevinirim. Bende yakınım Uşağa.

Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8 yil once gelseydin izmit korfez pistinde canli izlerdin A grubu Türkiye pist sampiyonasinda. Bir tane fotomu ve videomu kesinlikle koymam ne sosyal medyaya nede youtube a, biz gosteris budalasi degiliz, kafamiza kamera takip olur olmaz herseyi yukleyelim. Ayrica artik 38 yasina basmis 100 kilo bir heriften gecmisi ne olursa olsun, pist yada spor kullanim beklenmez, keyfe keder gazlamadan binen tatlisu motorculuguna terfi ettik cok sukur.
    Calm down champ.
    Kuzey Kıbrıs'da Bir Motovlog Kanalı. Tek teker - Servis - Top Speed - Viraj - Yarışlar ve çok daha fazlası...

www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Öyle olur abilerin sevmesi, büyüklerin motive etmesi, aferin ama az daha çalış demesi ...

Shamy'nin yorumuna katılıyorum. Ne o öyle , 3 tekerli bisiklet sürer gibi ...

Mealen, tefsiren bu şu demek:
    Aferin. İyi iş çıkarıyorsunuz... Adınıza sevindik...

demek ...

Böyledir, çelebi bizde, motive etmek dediğin

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

İlave not: Uşak'taki ilgili yetkilileri kutlamak isterim, böyle bir pisti yaptıkları için. Uşaklılar tanıtıma daha bir önem vermeliler; çevre illerden gelen olacaktır. Youtube kanalından izlemeye devam etmek güzel olacak ... Yolumuz düşerse, izleriz, belki bi iki tur da fıtı fıtı biz döneriz ...

Güvenli eğlenceler ...
    MustafaErdur bunu beğendi.

MustafaErdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Kusura bakmayın geç dönüş yapıyorum. Destek var evet kuralları esnetebiliyoruz. Bahsettiğim kanalda yakında tanıtımı olacak pistin. Herkesi bekleriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------

Hayır kesinlikle benim acemiliğimden kaynaklı Asfalt kalitesi gayet güzel. Buna bahsettiğim tanıtım da değindik. Bu konularda pek yetenkli arkadaşımız yok montaj gerçekten zorlu oluyor bizim için. Ne ekipman nede yetenek var yinede elimizden geldiği kadar tanıtalım. Yolu düşen uğrasın Bu sadece 2 kameradan gelen görüntüler. 4 kameradan çekildi o yüzden aynı virajlarda kadraj

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    pıst dıyınce baslıkda ıstanbul park falan pro bı yer sandım bısıklet surer gıbı benzın yakmaya degmez orda

MustafaErdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Siz pist deyince 14 Milyonluk şehirdeki istanbul parkı düşündünüz anladım
    Yanlız burası 350bin nufuslu bir şehir.. Ayrıca benim sürüşümü ve pisti beğenmeyen dostlarım şu videoları izlemenizi isterim;
    https://www.youtube.com/watch?v=ALR7SvH2V1w
    https://www.youtube.com/watch?v=waqBoHNMCSQ

Kenan Sofuoğlu abimizden ; (1.25)
    https://www.youtube.com/watch?v=TTPyHi1zcwY

Lütfen değer bilmek nedir öğrenin bu tür şeyler hakkında kenan abinin ne dediğini bir dinleyin. Bu her il de, küçük de olsa büyük de, yapılmalı..
    matrix506xx bunu beğendi.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R

Kenan sofuoğlu ve toprak razgatlıoğlu daha ufak pistte neler yapıyor. Bizimkiler pisti hala 300 le dönülecek yer sanıyor Yakınlarında yaşıyor olsam 2 haftada bir pistte olurdum kesin.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Git gel 900 km
    Yemesi içmesi benzini 300 tl
    İstanbuldan gidilir mi gidilir
    Evlenmeden once yapılması gereken şeylerden biri listeme aliyorum

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Kolum kısa yenim dar diyenlere

Adam, bisiklet hızında motor yatırıyor!

Viraja yatmak için 300'e çıkması gerektiğini düşünenlere otoparkta konileri dizip mobilden izlemelerini öneririm.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)