Benim saç bonus ve toplanabilir uzunlukta değil.Bunun için ne önerirsiniz?
Benim saç bonus ve toplanabilir uzunlukta değil.Bunun için ne önerirsiniz?
Razor .
Benim de uzun ve toplayabiliyorum. Ama saçı toplayıp kask takmak da rahatsız ediyor Ben ya salıkken takıyorum yada bafı kafaya geçirip takıyorum. Kaskı önden arkaya doğru geçirirsen sanırım saçların gözünün önünde kalmaz
HYO-GT250R
İstanbul
Ben dijital saç kullanıyorum, dört işlemi otomatik yapıyor . Bırak toplamayı, kare kök bilen alıyor ;)
Bonus kafaya balaklava sıkıntı verebilir. Buff en iyi opsiyon gibi duruyor.
Zamanında aynı slash gibiydi saçlarım, hatta forumun eskileri bilir.
Tek mantıklı yöntem saçları arkadan toplayıp buff takmak.
Ha ayrıca uzun yıllar kullanmayı ve uzun yollar yapmayı düşünüyorsan, bir kaç yıl içinde vedalaşacaksın saçlarınla haberin olsun.
Ben 4 yıl direnebildim ve sonunda 7 yıldır uzattığım saçlarıma 2 numara makineyle girdim
vur 3 e gitsin ben öyle yaptım uzatıyordum kask varken hep gözüme giriyordu
Çatala kadar uzundu benim saçlar. Her sene de kestirip satıyordum bayan kuaförlerine. Ama şantiyede baret, motor kullanırken kask sıkıntı yaratıyor. Mecbur sıfıra vurdurdum, şimdi normal uzunluklarda. Bir de senin saç afroymuş. Toplasan toplanmaz, tarasan taranmaz. Bence kesmen daha mantıklı olur.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Saç önemli ağa kask takma dermişim.
balaklava ya da buff deneyebilirsiniz, hem kafanız için ve kask içinde iyi olur koku yapmaz. Bonusa balaklava olmaz diyen arkadaşlara da alttaki resmi ithaf ediyorum
2 sene direndim, kaskı her çıkarışta kafam mantar gibi oluyordu, saçlar yüze, yanağa yapışmış. E benim saçlarım dalgalı da değil, bonus monus olsa kurtaracaz belki.
Berbere gidip hakan süşür tıraşı oldum, artık rahatım. Barış mançodan --> hakan şüküre geçtim. Tavsiye ederim. Günde yarım saat daha fazla uyuyabliyorum artık.
Benimkiler hem bonus hemde toplanabilir uzunlukta kafam rahat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)