Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor bulmak bu kadarmı zor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    R25
    Kardesim mt 125 in performansı yeterli gelecekmi sana cbr 125 i de bi düşün madem öyle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Şuan 10 kişilik motosiklet grubumda toplam 4 tane 200ns var. Ve hiçbirimizde bu bahsett'ğiniz sorun yok. Bu sorunu yaşayan kimseyede denk gelmedim bu güne kadar. Cs400 gelincede 200ns'i bajaj bayiiye verip onu almayı düşünüyorum. Arkadaşlarımda aynı şekilde. Eski bir ninja250r kullanıcısı olarak size 200ns i tavsiye ederim. Bu fiyata alabileceğin daha iyi bir motosiklet yok.

metecel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS
    Alıntı Musce16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

C.tesi direksiyon sınavına girip ehliyeti alıyorum yaşım 19 motor almayı düşünüyorum
    Fakat bakmadığım motor kalmadı

Boyum:187
    Kilom:65

Cılızım anlıcağınız

Motor arıyorum boyu boyuma baktığım modeller şunlardır;

-WR 125X
    -YZF 125
    -MT 125
    -Cbr 250
    -Pulsar 150NS
    -Mondial X threme max

Bunları seçmemin nedeni selesinin yüksek olması fakat ilk süreceğim için sizce hangisini almalıyım yada önerebileceiğiniz model varmıdır ?

Alıcağım motoru en az 1 sene kullanıp sonra satıp üstüne para ekleyerek R25 Alacağım.

Bütcem: 9000 tl

Üniversite öğrencisiyim motoru yurdla okula aradada şehir dışına çıkmak için almak istiyorum Karadenizde okuyorum sahil sahil gezmek hayalim
    Cin Ali'nin 9.000 lirası var
    1.000 lira ehliyete verdi
    1.000 lira sürüş eğitimine verdi
    3.000 lira ekipmana verdi
    Peki Cin Ali'nin geri ne kadar parası kaldı ve Cin Ali bu para ile WR 125X, YZF 125, MT 125, Cbr 250, Pulsar 150NS, Mondial X threme max motorlardan hangisini alabilir?
    “Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş

Ali Bircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motor mu, ne motoru ? motor ne arar la ögrencide
    Kuba black cat alabilirsin metecelin dediği gibi olucak senin ruhsattı falanına filanına sadece kuba black cat el veriyo ama işte uzun yolda ....

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)