İlk Motorumu Aldım :) (Resimli)
Reklamlar
-
02 Haziran 2016, 21:46
Little scrambler Hayrlı ugurlu olsun yeni motorunuz
Reklamlar
-
02 Haziran 2016, 22:00
Elemterefiş Kemgözlereşiş .Çok hoş bir görüntüsü var
-
02 Haziran 2016, 22:53
Murat Alkan adlı üyeden alıntı
Kazasiz uzun sürüsler dilerim.
Çok teşekkür ederim sağolun.
cagiran adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun biladerim,
Ben de beğendim motorunu
Kaskın büyük gibi geldi
Kazasız belasız
Kaskına taş değmez inşallah
Teşekkür ederim.Kask s beden kafama tam oluyor.Yanaklardan bastırıyor.Beden olarak tamda görüntü olarak biraz büyük gözüküyor.
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun tekerine taş değmesi. kask güzel seçim olmuş herkese tavsiyemdir. Yalnız o soba borusunu değiştir hocam
Teşekkür ederim.Kask fiyatına göre güzel bir kask.Egzoz'u değişince garantiden çıkmaz mı ?
redmap adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız sürüşler. Yanlız tişört ile binip dizlik takmak pek manidar olmamış.
Teşekkür ederim.Yukarıda bahsetmiştim yarın sigorta,plaka,ruhsat yaptıracağımdan param kalmayacak pek o yüzden şimdilik idare etmek zorundayım.Bir daha ki ay kalan eksiklerimi tamamlayacağım.Malum öğrenci halimle hepsini bir anda yapabilmem olanaksız.
harun27 adlı üyeden alıntı
Little scrambler
Hayrlı ugurlu olsun yeni motorunuz
Teşekkür ederim.
Emrah M. adlı üyeden alıntı
Elemterefiş Kemgözlereşiş
.Çok hoş bir görüntüsü var
Çok teşekkür ederim
-
04 Haziran 2016, 23:10
Çorum İl Temsilcisi
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim.Kask fiyatına göre güzel bir kask.Egzoz'u değişince garantiden çıkmaz mı ?
Bilmem servise sorman gerekecek galiba. Eski eksozun yine dursun garantiye götürürken eskiyi takarsın
-
05 Haziran 2016, 13:14
Keşke almadan bilgi alsaydın forumda motor hakkında madem almışsın şimdi onu bunu bırak ders çalış gec netin başına viraj Nasıl alınır frenleme Nasıl Yapılır vs... Sonra yola çık denemeler yap
-
05 Haziran 2016, 14:08
Hayırlı olsun hocam gerçekten dikkat çeken bi motor , tekerin düz bassın
-
05 Haziran 2016, 15:19
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Bilmem servise sorman gerekecek galiba. Eski eksozun yine dursun garantiye götürürken eskiyi takarsın
Şimdi öncelikle eksik olan ekipmanı tamamlayım egzoz'u sonra değişirim
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Keşke almadan bilgi alsaydın forumda motor hakkında madem almışsın şimdi onu bunu bırak ders çalış gec netin başına viraj Nasıl alınır frenleme Nasıl Yapılır vs... Sonra yola çık denemeler yap
Bilgi almıştım zaten,parça sıkıntısı çekeceğimide pek zannetmiyorum fabriaksı zaten izmir de illa ki eksikleri vardır ama ben pişman değilim.
baecRider adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam gerçekten dikkat çeken bi motor , tekerin düz bassın
Teşekkür ederim
-
05 Haziran 2016, 16:23
Her insanın motor hayalini gördüğüm zaman bile mutlu oluyorum bir kardeşimiz daha katıldı aramıza diye..Hoşgeldin kardeşim ekipmansız binmemen ümidiyle..Tekerin düz bassın..
-
05 Haziran 2016, 16:30
Sahin35 adlı üyeden alıntı
Her insanın motor hayalini gördüğüm zaman bile mutlu oluyorum bir kardeşimiz daha katıldı aramıza diye..Hoşgeldin kardeşim ekipmansız binmemen ümidiyle..Tekerin düz bassın..
Çok teşekkür ederim.Bende aranıza katıldığım için çok mutlu oldum.
-
05 Haziran 2016, 16:34
Çok güzel, hayırlı olsun, kazasız belasız..
-
05 Haziran 2016, 16:40
Hayirli ugurlu olsun cok şirin hoş bir motor.
-
05 Haziran 2016, 22:10
Erdost adlı üyeden alıntı
Çok güzel, hayırlı olsun, kazasız belasız..
nokiaxxx adlı üyeden alıntı
Hayirli ugurlu olsun cok şirin hoş bir motor.
Teşekkür ederim.
-
05 Haziran 2016, 22:23
-
05 Haziran 2016, 22:25
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
-
05 Haziran 2016, 22:54
Hayırlı olsun. Yanlız kask konusunda daha önce belki yazan olmuştur okumadım hepsin, size motorla çok iyi gidecek bir kask var Shark Raw modeli yada çene koruması yetersiz diyorsanız vancore da olabilir, çoklu birşey isterseniz expolore-r ı da öneririm.
-
07 Haziran 2016, 01:27
oha yolda görünce çok beğenmiştim bu motoru, hayırlısı olsun
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
07 Haziran 2016, 02:06
egemen0zturk adlı üyeden alıntı
Benim bajajın egzozun son susturucu kısmına çok benziyor egzozlar.
Motorunuz hayırlı olsun güle güle km yap.
Fakat rengi acayip güzel askeri araç gibi duruyor makina.
Jantlar da durum tam tersi olmuş pek yakışmamış.
Bol bol resim at gezerken
Çok teşekkür ederim.Evet rengi çok güzel fakat mat olduğu için çizilmeye hassas gibi duruyor.Plakasını daha bugün çıkarttığım için gezmeye yeni yeni başlicam.Atarım artık resimleri
serdar1547 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Teşekkür ederim.
tyrx adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Yanlız kask konusunda daha önce belki yazan olmuştur okumadım hepsin, size motorla çok iyi gidecek bir kask var Shark Raw modeli yada çene koruması yetersiz diyorsanız vancore da olabilir, çoklu birşey isterseniz expolore-r ı da öneririm.
Teşekkür ederim.Shark raw modelini çok beğeniyorum.Bi sonraki kaskım büyük ihtimalle o olacak.
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
oha yolda görünce çok beğenmiştim bu motoru, hayırlısı olsun
Teşekkür ederim.Zaten çok dikkat çekiyor.Pek tanınmış bi model olmadığı için bütün herkes dönüp bakıyor.Özellikle kuryeler :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)