Koruma demiri taktırmak istiyorum , servise mi gitmem gerekiyor ?
Yoksa özel yapacak bi yer mi bulmam lazım ?
Koruma demiri taktırmak istiyorum , servise mi gitmem gerekiyor ?
Yoksa özel yapacak bi yer mi bulmam lazım ?
Maşallah acayip afilli bir görütüsü var. Özellikle lastiklere hasta oldum.
Güle güle kazasız belasız kullan kardeşim.
Hayırlı uğurlu olsun ... Kazasız belasız kullanman dileğiyle
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.Çok sevimli bir motor.Ben de Çiğli'deyim,motorun bakımlarını,İstasyonaltı Motorcu Refik'de yaptırırım.Refik ve oğulları düzgün adamlardır,aklında bulunsun.
Harbi crazymis. Gule gule. Naylonsuz suruslert diliyorum
Hayırlı olsun kazasız belasız sürün.
hayırlı uğurlu olsun. Yazdıklarını keyifle okudum ve ilk motor aldığım zamanları hatırladım ve güldüm
Güzel, tatlı şirin motosiklet. Hayırlı olsun
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Çok şirin bir makine, kazasız belasız keyifli sürüşler.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Hayırlı olsun onurhan kazasız belasız sürüşler dilerim tercihini crazy den yana kullanmanda ayrıca sevindirdi çok ilgi çektiği doğrudur
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın su motorun güzelligini cg tipi egzoz bozuyor ama neyse ön tarafınada bi koyu renk özel koruma demiri takılsa hoş dururdu
Mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
Teşekkür ederim.Bende zaten Motorcu Refik'in olduğu sokakta oturuyorum.Hemen 3 apartman solundayım.Tanıyorum onları iyi insanlar.Yalnız oraya gelen kişilerden pek memnun değilim açıkcası gece gündüz egzoz bağırtıp duruyolar
Kazasiz uzun sürüsler dilerim.
Hayırlı olsun biladerim,
Ben de beğendim motorunu
Kaskın büyük gibi geldi
Kazasız belasız
Kaskına taş değmez inşallah
Kaskınıza taş değmesin, kuş pislemesin.
Hayırlı olsun tekerine taş değmesi. kask güzel seçim olmuş herkese tavsiyemdir. Yalnız o soba borusunu değiştir hocam
Hayırlı olsun kazasız sürüşler. Yanlız tişört ile binip dizlik takmak pek manidar olmamış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)