HAYATIMDA BİR KEZ SİNİRLERİME SAHİP OLUP POLİSE GİDEYİM DEDİM.. OLMADI. BİR ADANALI OLARAK OLMASI GEREKENİ YAPMAK DAHA DOĞRU DEMEKKİ
OLAYIN DETAYLARI VİDEO SONUNDA YAZDIM.
34 LJ 4482
HAYATIMDA BİR KEZ SİNİRLERİME SAHİP OLUP POLİSE GİDEYİM DEDİM.. OLMADI. BİR ADANALI OLARAK OLMASI GEREKENİ YAPMAK DAHA DOĞRU DEMEKKİ
OLAYIN DETAYLARI VİDEO SONUNDA YAZDIM.
34 LJ 4482
o kadar çok öküz var ki hangi birinle uğraşacaksın bir de el hareketi yapıyor terbiyesiz
bak şimdi ben sinirlendim
Bayansa öküz değil inektir
bir dahakine şunu deneyin. hızla önüne geçip, takip mesafesini düşürdüğü anda frene basın. size tıklamasını sağlayın ve motosikletten inip sekmeye ve ambulans çağırtın..
video görüntülerini de ekleyin
ve davacı olun..
o sinirli günü :D
kamerayı takınca her gün 20 kere yaşanan şeyleri abartıp youtube a atan gençler ve daima genç kalanlar..
Beni eleştirebilirsiniz ancak yaklaşık bir-iki ay kadar önce buna benzer bir olayda camı açık olan kadının yüzüne tükürdüm...Aynı hareketi yaptı bana ben de dayanamadım...Bu arada ben bisikletle gidiyordum söylemeyi unuttum, kadın beni emniyet şeridinde çok fena sıkıştırdı...
Bazen kask kamerası alıp kullanmayı o kadar çok istiyorum ki günde minimum 3-4 kez tehlike yaşıyoruz
Orada durduracaksın karı marı demiyeceksin sağlam sopa atacaksın.Ne b*k olsa özel gününde oluyolar zaten.Başka bahane yok.
Yılda bir kurban bayramına rağmen trafikde neden bu kadar ? Diyanetle konuşalım senede x2 kurban bayramı yapalım
http://www.youtube.com/watch?v=dtdtIAvQKIs
Bence yapılması gereken budur
Her gün 10 kez karşılaşılan durum bu. Haydi dalgınlığına geldi görmedi o bile başımın üstüne. Millet direkt gözümün içine bakıp önüme çıkıyor.
Kargocu arkadaşım 2 sene önce Çeşme yolunda kaza geçirdi. Adam kaskıyla arabanın sağ ön kapısının üstünü göçertmiş. Direkt kafa atarak yapmış bunu. Kaza yaptığı araç önüne çıkmış ve hatalı. Hasta yatağında hala "o hatalıydı, onu mahkemelerde süründürücem" diyordu.
Evet yapıyorlar. Manevra kabiliyeti, hafif araç oluşuyla motosikletler Türkiye'de "yol hakkı ihlal edilebilecek" araç olarak görülüyor. Bu böyle devam edecektir. Bununla mücadele etmeye kalkarsanız kendinizi tehlikeye atarsınız. Koca bir toplumun yanlış tutumunu düzelteceğinizi sanmayın.
Kavşaklara yavaş girin. Farınız her zaman yanık ve baş parmağınız kornanın üstünde olsun. Yanınızdan yola girmek için burnunu uzatan bir araç çıkarsa bekleyeceğinden emin olana kadar durabileceğiniz hıza yavaşlayın.
Buda benim başıma gelen bayan sürücü vakası.
Bir Adanalı olarak güneşe ateş etseydin keşke. Geçen sene baya dikkat çekici olmuştu.
Ben olsam aynasını kırar kaçardım kalırsan toplum seni suçlu ilan eder laf da anlatamazsın ama o el hareketinin de altında kalınacak gibi değil.iyi sabretmişsiniz
Trafik kurallarından "anlayan" arkadaşlarımızın, hatta varsa aramızda ehliyet direksiyon sınavı hocalarımızın, bu görüntüleri yorumlamalarını isterim.
Kanaatimce, kavşakta öndeki mavi arabanın arkasından, sanki ona çekici bir iple bağlıymışcasına, arada hiç zaman boşluğu bırakmadan dönüş hareketine devam eden beyaz aracın dibinde bitmişsiniz.
Ne istiyordunuz? Onun durup size yol vermesini mi?
Kavşağa sizden "önce" girmiş durumda.
Yol hakkı onun olsa gerek; siz her ne kadar "sağdan" geliyor olsanız da...
Kaldi ki, onun çıktığı yol, daha geniş gibi, dolayısıyla, sizin bulunduğunuz yola göre, "anayol"da, siz ise "tali" yoldasınız.
Bu durumda, zaten, geçiş üstünlüğü sizde değil. Durup, kavşak boşaldıktan sonra geçmelisiniz.
Beyaz arabanın dibinde bitmekle trafiği tehlikeye atan sizsiniz aslında.
Akan trafiği "okuyamamak" gibi bir kusrunuz da var. Beyaz arabanın, mavi arabanın peşi sıra dönüşüne devam edeceği, sizi aradaki boşluğa sokmayacağı "aşikar".
Beyaz araçtaki sürücünün tek kusuru "telefonla konuşması". Telefonla konuşmasa dahi, sizi "görseydi dahi", yine size yol vermeyecekti...
Duramayıp araca çarpsaydınız; muhtemelen kusurlu siz olurdunuz.
Geçmiş olsun.
Polislerin, yolda kimin geçiş üstünlüğüne sahip olup olmadığı, kavşağa kimin önce girip çıktığı ayrı bir konu olmak üzere, direksiyon başında cep telefonuyla konuştuğu video kaydıyla belgeleli sürücüye, araç plakasına ceza yazmamaları ise hayret verici. Demek ki kanunda öyle bir "boşluk" var.
Elinizdeki görüntülerden, evet beyaz araç sürücüsü direksiyon başında cep telefonu kullanmaktan ceza almalıydı.
Ama kavşaktaki dönüşündeki olası kusuru konusunda çok emin değilim; trafik kuralları açısından.
Yoksa, keyfimize kalsa, elbette, herkes durup, önce biz geçmeliyiz, ne de olsa motosikletliyiz.. o ayrı ...
günaydın.bu arada o hareketten sonra camı patlatmıştım
Sendeki enerji bende olsa istanbulda her gun 10 kisiyi sikayet etmem gerekir. Takdir ettim.
Video da kusurlu bir kadin var evet. Yalniz olayi abartabildigi kadar abartmis, tikican bir motosiklet surucusude var. O kadinin yola cikacagi ilk arac yola cikarken belliydi. Kusura bakmada tank degil motosiklet suruyorsun. Seni gormuyo gibi dusuneceksin.
Bu isler atip tutmaya benzemez. Hanimefendi hareketi cekince sesin solugun kesilivermis. Ayni hareketi bir taksici yada minubuscu yapsa saygi durusuna gecersin. "Sinirli gun", "kalitesiz ..." gibi söylemler de seviyeni göstermis.
Foruma ne zamandir girmiyordum, bir sure daha girmemek lazim demek ki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)