daha dün kü yolculuğumda dallamanın biri aynı şeyi defalarca yaptı uyardım hala taciz etmeye devam etti sonuç artık 1 aynası yok nereden baksanız en az 500 tl zararı var umarım akıllanmıştır. Ayna kırmanın püf noktası tadaaaa . Kırmayı düşündüğümüz aynaya yukarıda aşağıya hızlıca vuruyoruz bağlantı yuvasından fırlayıp düşüyor. Diğer türlü yanlardan vurduğumuzda ayna katlanıyor ve parçalama işlemi başarısızlıkla sonuçlanıyor
Böyle durumlarda aynaya tekme atın ve uzayın.
Eskiden bende dağ ayısı yada şehir magandası gibi insanların aynalarına vurup kırardım ama sonra farkettim ki o anda kırdığım ayna, adamın benden sonraki bütün motorculara düşman gözüyle bakmasına sebep oluyor ve sıkıştırıp düşürecek hareketler yaptırabiliyor. O tarz davranışlarda bulunmamaya çalışıyorum. Videodaki gibi olaylar bir çoğumuzun başına her gün geliyor maalesef ve polisinde yapabilecek bir şeyi yok.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
İnsanlar İstanbul'da o kadar alışmışlarki kötü araç sürmeye artık kendi doğrularını yapmışlar.
Ben polisin yerinde olsam cezayı sana keserdim adanalı kardeş kusura bakma.
Ara sokakta o hızla gidip özelliklede etrafta bu kadar çoluk çocuk varken. Birde arabanın çıktığı yerde baba ve kızı yola adımlarını çoktan atmışlar araç da seninde durman lazım ama malesef ilk de dediğim gibi insanlar artık kanıksamış ve kendi kurallarını yaratmışlar.
Bu kafa 200 yıl sonra bile değişmez.
emın olkı o kadına bırsey yapsaydın ve senı sıkayet etseydı anında senı karakola cekerlerdı maalesef kanunlar bayanlardan yana bayanlara hıc bulasma derım
Şu güzelim ülkemde öküzler her yerde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)