Yerli Motosiklet Pantolonu Motobike Jeans Satışa Çıktı
Reklamlar
-
01 Haziran 2016, 17:43
Reklamlar
-
01 Haziran 2016, 17:51
Önlerden yerimizi alalım biraz geç oldu ama
http://motobikejeans.com/cordura-500...klet-pantolonu 120 lira fiyat iyi cordura kumas nasildir acaba ?
-
01 Haziran 2016, 18:14
AhmetCan1903 adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/156888-yerli-uretim-kevlar-kot-22.html
sayfanın en üstünde sorunun cevabı verilmiş.
-
01 Haziran 2016, 18:17
paçalar çok dar , ayaklar kürek gibi alttan gözükür şimdi
-
01 Haziran 2016, 18:26
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
01 Haziran 2016, 18:30
AhmetCan1903 adlı üyeden alıntı
Linkteki pantolonun koruması yok diye biliyorum... Korumasız tek modeli bu... O yüzden o fiyata satıyorlar...
-
01 Haziran 2016, 18:31
Hadi bakalım, Bedeni denk getirip, bugün yarın sipariş veririm.
-
01 Haziran 2016, 19:27
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle aralık ayından beri benden yardımlarını esirgemeyen, bu yolda ilerlememizi sağlayan, siz değerli forum sakinlerine ve moderator arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum.
Ürün siparişi verirken açıklama kısmına motosiklet.net üyesi olduğunuzu belirtirseniz, yan koruyucular ücretsiz olarak siparisinizle gönderilecek.
Iyi forum lar....
-
01 Haziran 2016, 19:51
Hocam o kemer ve ayakkabılar ne öyle çok kötü olmuş çekimler daha iyi olabilir
-
01 Haziran 2016, 20:35
Elinize sağlık engin bey arkadaşımla beraber 2 tane sipariş edeceğiz önümüzdeki günlerde.
-
01 Haziran 2016, 20:55
Neden sadece İstanbul içi kargo ücretsiz ? 300 lira vericem bir de kargoyu ben mi ödeyeceğim.
-
01 Haziran 2016, 21:00
kredi kartına taksit imkanı yokmu sitede benmi göremedim ?
-
01 Haziran 2016, 21:25
Dr. Fatih adlı üyeden alıntı
Neden sadece İstanbul içi kargo ücretsiz ? 300 lira vericem bir de kargoyu ben mi ödeyeceğim.
merhabalar;
öncelikle 300 lira olarak fiyat belirlediğmiz bir ürünümüz yok sitede, maksimum 245 lira minimum 119 lira.
kargo tüm türkiye kapsamında ücretsiz. bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.
iyi akşamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
HamzaBey95 adlı üyeden alıntı
Linkteki pantolonun koruması yok diye biliyorum... Korumasız tek modeli bu... O yüzden o fiyata satıyorlar...
dediğiniz gibi cordura modelimizde koruma seçeneği yok, sadece çarpma riski olan bölgelerde sürtünmeye dayanıklı cordura kumaş desteği var. yine'de korumasız olmasına rağmen günlük giyindiğimiz kotlardan daha iyi koruyacağı kesin.
iyi akşamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
AnLPulsaR200 adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık engin bey arkadaşımla beraber 2 tane sipariş edeceğiz önümüzdeki günlerde.
teşekkürler, hayırlı olsun iyi alışverişler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
fatih bey yanlışlık bizdeymiş, özür dileriz. web sitemizde ufak eksiklerin olduğunu görüyoruz, bunun içinde çalışmalarımız devam ediyor, kargo dediğim gibi tüm şehirler için ücretsiz, sitedeki kargo açıklaması en kısa zamanda düzeltilecek, uyarınız içinde ayrıca teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Hocam o kemer ve ayakkabılar ne öyle çok kötü olmuş çekimler daha iyi olabilir
haklısınız çekimler daha iyi olabilirdi, biraz aceleye geldi.
-
01 Haziran 2016, 21:38
Korumalılar şöyle 150 civarı olsaydı çok satardı .250 300 civarına çok muadil korumalı pantolon var.Ama türk üretimi olması sevindirici.Üreten insanları seviyorum ben.Helali hoş olsun ,hayırlı kazançlar
-
01 Haziran 2016, 21:59
Merhaba, ben bugun magazadan bir adet pantolon aldim. Acemilik sanirim magazada denememe ragmen 1 beden buyuk almisim eve gelince farkettim. Degisim isini cuma gunu halledicem kismetse. Satici arkadaslar gayet ilgili ve yardimci olmaya calisiyorlar. Dedigim gibi ben acemiyim daha yeni diziyorum ekipmanlari, diger markalarda birtek tech90 gormustum fakat bu modellerin gunluk kotlardan hicbir farki yok ustunuzden dokulmuyor ve gayet kaliteli duruyor. Herseyden once forumdan bir arkadasimiz ve emegini hep beraber gorduk. On yargisi olan arkadaslarin magazada gidip canli gormelerini tavsiye ederim pisman olmayacaklardir. Cuma gunu becerebilirsem fotograf ekleyecegim. Syg.
-
01 Haziran 2016, 22:23
Boru kesim olsaydı iyi olurdu, hepsi dar paça gördüğüm kadarıyla :(
-
01 Haziran 2016, 22:27
Ben hiç umutlu değildim o konudan. Yatmıştır o iş derken görünce şaşırdım. Büyük bedenler de yok pek anladığım kadarıyla. Üzüldüm.
-
01 Haziran 2016, 22:36
Moderatör
Ben ödeyeyim istersen
-
01 Haziran 2016, 22:48
Yanlış hatırlamıyorsam uygun fiyatlı olacaktı bunlar, yani demek istediğim şu; aynı fiyat aralığında başka markalar da var ve bunlar adı duyulmuş markalar, kalitesi bilinen markalar. Sizi desteklemek için ben de satın alacağım, modeli begenirsem.(detayli bakamadim henuz)
İşiniz rast gitsin
-
02 Haziran 2016, 03:53
hocam hayırlı olsun öncelikle. sitede ve burada baktım fakat göremedim kotlarda kalça ve diz koruması var değil mi ? sitede kalça korumasını ekstra olarak gösteriyor sizde forum üyelerine yan koruma ücretsiz demişsiniz. acemiliğime sığınarak soruyorum siz kalça korumaları mı ücretsiz gönderiyorsunuz yoksa yan koruma dediğiniz (diz ve kalça korumaları dışında) ekstra korumalar mı gönderiyorsunuz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)