Arkadaşlar benim ehliyetim yok. Almak kolaymıdır. Alan arkadaşlardan tecrübelerine dayanarak nasıl aldıklarını yazmalarını rica ediyorum. Kolaymı? Zormu? Almadan önce ne gibi çalışmalar yapmak lazım ?
Teşekkürler hepinize
Arkadaşlar benim ehliyetim yok. Almak kolaymıdır. Alan arkadaşlardan tecrübelerine dayanarak nasıl aldıklarını yazmalarını rica ediyorum. Kolaymı? Zormu? Almadan önce ne gibi çalışmalar yapmak lazım ?
Teşekkürler hepinize
Su motoru için ehliyete gerek var mı ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
ilk önce bir sürücü kursunu bitirirsin devamında trafik tescil büro amirliğine gidersin ve ehliyet yaklaşık 2 ay sonra elinde olur
su motoru için mi ehliyetmifly+fly adlı üyeden alıntı
tarla nekadar büyük kaç cc
KAMP ADAMLARI
Bari imzanı sakla beaa fly
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Yok motorsikletin ehliyetini almak için? Ya baya zor olmalı dimi.
Alanlar memnunmu ?
a2 için 50 lira sınav ücreti( 54 lira maliye harcı ve 30 ytl kart ücreti)parantez içindekiler kurtan sonra tabiki bu kadarla kurtulmuyorsun kurstan talep edilen eğitim ücreti kursa göre değişebiliyor ve aşağı yukarı 200-250 arasında
bak ehliyet zor iş sen en iyisi git kömür kanat ve bir büyük çay al daha kolay
KAMP ADAMLARI
nurimifly+fly adlı üyeden alıntı
hadii leeeen
KAMP ADAMLARI
Ya dalga geçmeyin lütfen. Samimi soruyorum nasıl alıyorsunuz anlatsanıza?
Almadan da olabilirmi ? Alamazsak ne olur? Şart mı? Yaptırımı nedir ?
yaaaa öl desem site aaa der ama ne diğiyim KEYİF ADAMI yazmışsın
zaten hepimiz çatlağız
hoşgeldin
KAMP ADAMLARI
hoşbulduk da sen de mi aldın ? Nerde alınıyo bunlar? Kim veriyor?dostdark adlı üyeden alıntı
Kimden almak kolay olur ?
Ya anlatsanıza neyapmalıyım? Kim veriyor? Çok beklermiyim? Hangi evraklar lazım? Hangi şartlar aranıyor ?
Çok zor almak cidden çok zor.
Bir defa baya bi parayı kursa veriyorsun sonra bir saat kadar bir sınıfta kalıp 20 tane motor sorusunu cevaplıyorsun, sonra saatlerde B sınavınınm bitmesini bekliyorsun ki A2 direksiyon sınavı heyeti seni görsün. Onlar ha bunun tipi iyi diyorlar sonra emniyete gidiyorsun. Bugün git yarın gel ile emniyet önünde 6-8 veya 8-10 nöbetlerini tutuyorsun. Bu arada arabirde para veriyorsun sana hepğ alındı makbuzu veriyorlar. Aylar ve günler sonrada avuç içi bir kartı sana bak ehliyetin diye veriyorlar.
yaaaa seviyoruz seni yaaaafly+fly adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
hocam çok memnunumfly+fly adlı üyeden alıntı
alana kadar soruyodu polisler
artık hissediyolar galiba hiç sormuyolar
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
fly+fly adlı üyeden alıntı
arkadaşım ben daha yeni aldım. 150 ytl kursa verdim. b ehlıyetım var bu arada. 15 ytl sfr.cemiyetine , 55 ytl vergi , 30 ytl emniyete verdim. aslında veremedim desem daha iyi olacak millet sabahın 5 inde gelip listeye adını yazınca biz kalıyoruz elimizde dosyalarla. valla 1 haftadır deli oldum git-gel yapmaktan. 20 soruluk sınav oldukça basit. çalışmadan girsen bile eminim kazanırsın. direksiyon sınavı da çok basit. ben ömrümde hiç motor kullanmamıstım.taaaa kii sınavdan 1 gün önce 10 dak kullanana kadar verdikleri motor mondialdi. sana puan verenler zaten sana bakmıyorlar bile. endişe etmene gerek yok. parayı halledersen ehliyet kolay. lütfen ehliyetsiz , kasksız gezmeyelim arkadaşlar.
yafuu bende ehliyeti aldım ve polis çevirsin diye can atıyorun ama kimse çevirmiyorhakanacan adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
+1.. benide aldığımdan bu yanı hiç durdurmadı bea.. nasıl iştir anlamadım.. heralde polislerde ehliyet olup olmadığını anlayan bir cihaz fln war..dostdark adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)