ceo vala iiyi kafa buluyorsun hee
ceo vala iiyi kafa buluyorsun hee
ceo adlı üyeden alıntı
Bu motor öyle atla sırtına git tarzı birşey değil 1200 cc harley davidson motoru var 100 küsür beygir sanırım.
Ama eğitimini alırsa 40 kg bile olsa sürer.
Not: Korumalı kıyafetleri ve kaskı unutma sakın.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
keeway 10 num. baba bı bınıyorsun ucuyorsun
ceo kawasaki nın VN800 Classic modelını onerırım .10 numara bence
arkadasim para mühüm filan değilse git harley davidson bayiinde ordan bak sevgiline hangi motor daha çok yakişir diye seç al sonrada bayii ile konuş onu kocaman koli içine koysunlar sonrada güzel bir kırmızı kurdele çeksinler ayni hediye paketi gibi yani, sonra ona süpriz yap yani süprize değer harley tarzi tabikide harley davidson :D..ama ilk motora bincek ise yaninda mutlaka ucız scooter alki onda öğrensin , allah korusun harleyde başina bişey gelmesin..
Amiga ölmez!!!
[url]www.amigaturk.com[/url]
Ya arkadaşlar ben yanlış siteyemi girdim yaa hırdavat arıyodum gogılda bana pancar motoru lazım motor yazdım bura geldi. üye oldum herkes motosiklet resmi koymuş yaa. kafayımı yediniz hepiniz noluyo yaa ürkütmeyin beni korkmaya başladım. noluyo yaaa
kardeş çık arardan biz burda motosiklet tavsiye ediyoruz
pancar motoru istiyorsan karaköy den temin edebilirsin
Biri bizi sazana mı getiriyor acaba. Getirmeyin beni oraya
huh! ben bile heyecanlandım!o zaman dediğiniz gibi yapıyorum bir küçük alayım yanında..
desteğiniz için çok teşekkürler
bu arada site ne kadar yoğun benmkine 10 kişi zor gelir aynı anda
ben2002 yılında odtü işletmeden mezun oldum ve 2 yıl once hayalimi gerçekleştirdim kendi şirketimi kurdum ama kesinlikle bu sadece kendi emeğimle olmadı neye ya neler anlatıyorum heyecandan olsagerek
saolun arkadaşlar motosikleti kabul edecek te umarım yanında beni de kabul eder
tekrar teşekkürler...
kesinlikle ben sana o motoru tavsiye etmıyorum: çünki bildiğim kadarı ile o model amerikada piyasadan çekilecekmiş eksoz bilyasındaki hatalı üretim motorun rot başlarında gevşemeye sebebiyet veriyormuş. Ayrıca bu motorlar harleyciler arasında sesinden dolayıda pek tutulmuyor söylentiye göre motorun sesi daha çok regal raptorun taklidiymiş. sen en iyisi kız arkadaşını motor konusunda uyar bunlar fabrika hatası olarak yalnız iki tekerli olarak üretilmiş
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
hufff!sıkıldım ya şeytan diyor kızı da at motoru da
neyse şaka bir yana da AKALTEKE sence ne alayım
Yıktın abi ortalığı ya
Konuyu Toplam 23 üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
SAKAL, akalteke, alonso, ashes, BIYIKLI, cakimos, cenkmenderes, ceo, clay, Ertuğrul_Öz, fly+fly, GeCe__, kliwaj, ledo, luna_nero, LİNUX52, sahapimer, sinans, Siyahİnci, watercolours, xxxxx
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
vay be yoğunluğa bak!
neyse arkadaşlar kafam daha çok karıştı ama sağolun bakacağım dediklerinize
bir de ben bu kadar kısa sürede cevap geleceğini tahmin etmemiştim emeği geçen herkese teşekkürler
Harbiden yıktı, bakkaldan ekmek-sigara alır gibi sar olum oradan bir harley bakayım
Bizim ülkemizi bırak acaba Dünya'da kaç kişi birisine Harley hediye etmiştir.
Not: Geçtiğimiz haftasonu bizim buradaydılar bir hatun gördüm kırmızı bir Harley'in üstünde maşallahı vardı ve makinayı oyuncak gibi kullanıyordu.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
yavvv tebrikler harleyine iddiaya girme cesareti gosteren bir babayigit varmıs. fotografın arka yuzunede bakmak lazım ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
pardon?fotoğrafın arka yüzü?..
hehehe kredi verirken naparlar soylıyım onlu arkalı fotograf isterlerse once kredi icin yuzune bakarlar sonra geri oduyecekmisin fotonun arkasına bakarlar ... hehehe odiyecek arka cep varmı diye ... harleyine iddaya giren birinin sanırım cuzdani kabarıktır.
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
ya arkadaslar bu insan(ceo) bizimle dalga geciyor yaaa
hava atıyor bize git kardesim, cok ukela bişeye benziyosun hadi canım sen git bagdatına orda gir bir motorcuya o sana yardımcı olur
optum
mucks:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)