Full Body Armour Hakkında Yardım
Reklamlar
-
01 Haziran 2016, 09:13
Arkadaşlar kim ne derse desin ben bu sıcak yaz günlerinde motorsiklet kullanırken mont falan giyemiyorum. Bi buluşmaya gidicem sucuk gibi çıkıyorum montun içinden. Yazlık fileli mont vs her şeyi denedim 30 derece sıcağın altında hiçbiri işe yaramıyor ancak tabiki de güvenliği elden bırakacak falan değilim. Body armourlar gayet havadar duruyor kullanan var mı bilmiyorum ama hava alıyor gibi görünüyor baya.
Şu aşağıdaki linkteki de fiyat olarak bana gayet uygun geldi ama anlamadığım nokta "çocuklar için" diyor ne alaka anlamadım. Gayet yetişkinler de giyebilir gibi duruyor. Kullanan varsa lütfen bizi bilgilendirsin
http://www.motosikletaksesuarlari.co...UMA_21451.html
Reklamlar
-
01 Haziran 2016, 09:20
Bu armorlar darbeye dayanıklı olması için yapılmıştır. Düşük hizlardaki darbeler için. Fakat sürtünme dayanıklı yok. Eger 90 100 km gibi bir hızda yere düşüp kayarsanız korumAlı bir mont kadar korumayacagini ve sürtünme yandığı sebebiyle doku kaybına sebep olacağını tahmin ediyorum. Eger bu riski göze alıyor iseniz tercih sizin
-
01 Haziran 2016, 09:22
Firmayı arayıp sorarsan daha net bilgi alırsın.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
01 Haziran 2016, 09:36
Yorumları okursan sorunun cevabını alırsın. Boyutları küçük
-
01 Haziran 2016, 09:54
Spidi Multitech e bakıyorum bende bu aralar. Vaktim olursa gidip deneyeceğim mototal da.
-
01 Haziran 2016, 10:03
alpinestars'ın yeleklerine bakabilirsin ama sonuçta tüm vücudun kapalı olmayacak.Bence monttan vazgeçme,30 derecede deri tulumla gezen insanlar biliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)