Kadırga Motosiklet Hakkında
Reklamlar
-
Bu motor iyimidir kötümüdür o konuya girmeyeceğim ama benim şahsi fikrim isim seçimi yanlış gibi. Kadırga diye aratın google da aşağıdaki açıklama ve resimi göreceksiniz. Bunun yerine KASIRGA koymuş olsalar en az %20 daha fazla satış yaparlardı
KADIRGA :
Kadırga, daha çok Akdeniz'de kullanılan çektiri (çektirme) tipi bir savaş gemisi. İlk olarak 8. yüzyılda Akdeniz'de deniz savaşlarında kullanılmaya başladı.
Reklamlar
-
-
tespite_bak_çay_demle.dll
-
Kadırga Motora belirttim bu durumdan rahatsız olduğunuzu. Onlar da "Can Bey istediyse seve seve ismi değiştiririz, ne demek. Hatta şirketin yeni CEO adayı olarak kendisiyle görüşmek de isteriz. Zira %20'lik kâr marjı hesabını bu kadar mantıklı bir açıklamayla kimse yapamazdı." dediler, bilginize
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Birşeyler yazmaya girdim yazayım bari
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Kadırga Motora belirttim bu durumdan rahatsız olduğunuzu. Onlar da "Can Bey istediyse seve seve ismi değiştiririz, ne demek. Hatta şirketin yeni CEO adayı olarak kendisiyle görüşmek de isteriz. Zira %20'lik kâr marjı hesabını bu kadar mantıklı bir açıklamayla kimse yapamazdı." dediler, bilginize
Ben amme hizmeti yaptım ama bi 600rr hediye ederlerse hayır demem.
-
trancexp adlı üyeden alıntı
Ben amme hizmeti yaptım ama bi 600rr hediye ederlerse hayır demem.
bi kol saati verirler.
-
01 Haziran 2016, 03:08
Kadırga Trabzonda bir yöredir. Sahibi de Trabzonlu olduğu için muhtemelen bu ismi kullanmıştır.Bu arada "Bize Heryer Trabzon..."
-
01 Haziran 2016, 07:38
-
01 Haziran 2016, 07:57
Tofaş'ın da motor getirmesi lazım artık
-
01 Haziran 2016, 08:30
eren3736 adlı üyeden alıntı
Tofaş'ın da motor getirmesi lazım artık
Sepetli motor getirirse adı leylek olur )
-
01 Haziran 2016, 08:35
Arkadaşlar google da "kadırga yokuşu" diye de arama yapabilirsiniz, memleketim de kadırga yokuşu diye adlandırılan bir yokuş var,
Kadırga motor acaba bu kadırga yokuşunu çıkabilir mi !!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)