250cc tek silindir makinaya ne egzozu kardeşim şu forumda yapmayın bari.
Afedersiniz ama bok gibi ses çıkıyor.
Durduk yere milleti sovduruyor bu arkadaşlar.
250cc tek silindir makinaya ne egzozu kardeşim şu forumda yapmayın bari.
Afedersiniz ama bok gibi ses çıkıyor.
Durduk yere milleti sovduruyor bu arkadaşlar.
Hastasiyim su duke 250 abs nin eksizsiz motor hayirli olsun keyifli sürüşler :D
Hayırlı olsu Kazasiz belasiz surusler dilerim
Hayırlı olsun abide duke 200 daha güzel duruyo netten baktım simdi
hosgeldin turuncu dünyaya :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
200 daha güzelmis.. bence 250'lik cok daha güzel, dinleme sen onu bunu.
motorun klas! kazasiz belasiz insallah!
Hayırlı olsun. Zaten şu gitmeyen CBF 600'den sonra 250 Duke bir boşluk yaratmayacaktır.
cbf 600 den sonra 150 kıloluk tek silindir duke sanki pazar sabahı ormanda bisikletde geziyormuşum hiisi verdi. balatalarının yeni olması ilemi alakalı yoksa tek disk olduğu içinmi bilmiyorum frenleri çok hoşuma gitmedi şimdilik.en cok hoşuma giden tarafı çok kıvrak olması düşük hılzarda torku cok ıyı geldi.ön cam taktırmama rağmen manyak rüzgar alıyorum göğüs bölgesine.benim şimdilik yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
kardeş sen cbf 600 kullandınmı?
mt 07 ile kıyaslayıp gimiyor demen gerçekten entresan
Naked motor alıp touringe çevirmeye çalışan arkadaşlar beni çok üzüyorsunuz.
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
hocam "alet, bir nalet!"
Kazasız belasız sürün inşallah. Cam ve bagajdan sonra biraz CBF havası gelmiş motora ama olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=pnwXEmQDE2Q
Tek silindir ah tek silindir
Bir de
https://youtu.be/D5TvECUCcyA?t=8m39s (Veya elle 08:39'u açın)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)