Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Motosiklet İle Gazlayarak Yanlama Nasıl Yapılır?

REKLAM ALANI
    Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Lastik yakarken kalkmayı dene. Devamı gelir zaten

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlama tarifi veriyorum..
    Gerekenler:
    Arkada olabildiğince ince lastik
    Arka maşa uzatılırsa tadından yenmez
    İzmir asfaltı
    Ön lastiği biraz indirmek,arka lastiği biraz şişirmek.
    izmir asfaltı+1

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------

Alıntı Mamba09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşların dediği gibi, yanlamak için gerekli olan şeyler;
    1- izmir
    2- motor.

yürürken bile ayakkabıların yanlıyor buranın asfaltında. teşekkürler chp :D
    yanlasın diye motor sevdalılarını düşünen koca yürekli belediye
    MazhaRR bunu beğendi.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Alıntı ramcixx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmir ce-ha-pe-sinin iyi reklamı yapıldı bu arada. Gelişemediği nasılda belli garibim izmir, bi gün yüzü göremedi.. Asfaltta 1940 lardan kalma mıdır nedir
    Bereket asfaltta değil demek ki
    Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz

berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Chp parasını cebindenmi verecek karayolları onaylamıyordur, hükümet destek vermiyordur. Yol öyle kalır.

cbr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran XF-250
    Ön frene falan dokunma,
    Ağırlığını ön tarafa ver,
    Gaz aç,
    Gidonu çevir,
    Debriyajı sert bırak,
    Gerisi gelir

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı cbr1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ön frene falan dokunma,
    Ağırlığını ön tarafa ver,
    Gaz aç,
    Gidonu çevir,
    Debriyajı sert bırak,
    Gerisi gelir
    Gerisi ambulans mı oluyor? :D
    Ali Bircan, eren3736 ve maktama bunu beğendiler.

dar u dönüşlerde falan banada çok lazım oluyor bu

Motosikleti
    R25
    Millet hemen siyasete girmiş ve ak troller CHP ye veriştirmiş, CHP li değilim ayrıca atıp tuttugunuz İzmir 2020 Expo ya aday bi ilimizdi hatırlatırım

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    Bende de de city grip lastikler taze olmasına rağmen dün çok gzel yanladım chopperda bile yanlıyoruz izmirde..

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    İzmirde en son yunanlılar denize döküldü hatırladığım kadarıyla,ondan sonrası malum kendine faydası olmayan cehape yönetimi.. konu nereye geldi yaw yanlatacaktık dimi
    ramcixx bunu beğendi.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Sabahın 5'inde motosikletin nasıl yanlanacağını okumak için girdiydim; siyasi atışmalarınızı okumak için değil.

Okuma madem diyecekler için; siyasi yorumlarınızı

Forum/MT-MotoCafe/Konu Dışı/ Gündem ve "siyaset"

bölümünde yapabilirsiniz.

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    İzmirliyim. Karşıyakanın merkezinde sayılabilecek bir yerde yani Şemiklerde oturuyorum.

Irc lastiklerim var. Evden-işe giderken anadolu caddesinde videodaki gibi yan yan gidiyorum tek yapman gereken direksiyon kırıp 2.viteste debriyajı ayarlayıp gazlamak.İyi yönden bakmak lazım keyifli olmuyor değil. Evden anadolu caddesine çıkana kadar yani mahalle arasında yolların durumundan dolayı cbr ım ile resmen cross yapıyorum.O da keyifli, geçen hafta belediyeye şikayet etmek için bizim mahallenin resmini çekmiştim.Mahalle rahat 6-7 aydır bu şekilde....

Dipnot: İzmiri övün yoksa Aktroll olursunuz 👍🏻

Aziz Başgana sevgiler :*
    schumacher__ ve baba akü yok bunu beğendiler.

Motosikleti
    2014 ybr esd
    neymiş bu izmirin asfaltı be.en kısa zamanda gidip görmek istiyorum....

izmirin çoğu yerindeki asfalt ben kendimi bildim bileli aynı. ben 31 yaşındayım onlar belliki daha eski. troleybüsleri o eski kırmızı Man belediye otobüslerini hepsi görmüştür.

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    İlk işim Duke 690 r alıp izmire gitmek olucak

mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Millet hemen siyasete girmiş ve ak troller CHP ye veriştirmiş, CHP li değilim ayrıca atıp tuttugunuz İzmir 2020 Expo ya aday bi ilimizdi hatırlatırım
    Neymiş efenim CEHAPELİ değilmiş, atıp tutuyormuş AK troller falanlar filanlar... Arkadaşım sen öncelikle CEHAPELİ'nin "tillahısın", ayrıca İzmir'e bir eleştiri yapmak için AKEPE'li olmaya da gerek yok, kaldı ki yukarda bir arkadaşta para vermiyorlardır falan diyor, hadi bunlar vermiyor 2002'den önce neden böyleydi bu şehir? Onu da geçtim en son seçimlerde bile CEHAPE belediyesi Türkiye'nin en finansal durumu iyi en borçsuz belediyesi diye kendisi reklam veriyordu??? Saçma sapan milyon dolarlar harcayarak park bahçe yaptılar, onun yerine 100 km yol olurdu... Ben 26 yaşındayım, doğduğumdan beri İzmir'deyim, çcukluğumu hatırladığım 7 yaşları falan olsa; 19 senedir İzmir'de tek değişen şeyi söyleyim mi sana? Konak tünelleri... İzmir'in göbeğindeyiz, İzmir var ya bildiğin köykent, zaten köykent projesini "bence" burada gerçekleştirmişler işte Yaşadığım şehrin gelişmesini istiyorum; çünkü o kadar güzel bir konumda ki, tatil beldelerine olsun, yaşanacak yer olsun, ama 20 yılda anca bir kere gelişecek proje oluyor, bunu 100 izmirliye sorsan 95'i onaylar, diğerleri de cehapeli olmadığını iddia eden damarından akan kandaki kandan daha koyu renkli olanlardır. Ayrıca sadece motosiklet için değil, ben arabamla da her 5 metrede bir çukur vs. kaçmak için sürekli çaba harcıyorum, bir sağdayım bir solda, maalesef biz de isteriz övmeyi yaşadığımız yeri, ama İzmir böyle bir durumda olmayı haketmiyor, olaya taraf tutma olayı olarak bakmayın...

Arkadaş yukarda ne güzel yazmış "Dipnot: İzmiri övün yoksa Aktroll olursunuz"
    ramcixx, Mucit23 ve baba akü yok bunu beğendiler.
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Alıntı mccxcix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neymiş efenim CEHAPELİ değilmiş, atıp tutuyormuş AK troller falanlar filanlar... Arkadaşım sen öncelikle CEHAPELİ'nin "tillahısın", ayrıca İzmir'e bir eleştiri yapmak için AKEPE'li olmaya da gerek yok, kaldı ki yukarda bir arkadaşta para vermiyorlardır falan diyor, hadi bunlar vermiyor 2002'den önce neden böyleydi bu şehir? Onu da geçtim en son seçimlerde bile CEHAPE belediyesi Türkiye'nin en finansal durumu iyi en borçsuz belediyesi diye kendisi reklam veriyordu??? Saçma sapan milyon dolarlar harcayarak park bahçe yaptılar, onun yerine 100 km yol olurdu... Ben 26 yaşındayım, doğduğumdan beri İzmir'deyim, çcukluğumu hatırladığım 7 yaşları falan olsa; 19 senedir İzmir'de tek değişen şeyi söyleyim mi sana? Konak tünelleri... İzmir'in göbeğindeyiz, İzmir var ya bildiğin köykent, zaten köykent projesini "bence" burada gerçekleştirmişler işte Yaşadığım şehrin gelişmesini istiyorum; çünkü o kadar güzel bir konumda ki, tatil beldelerine olsun, yaşanacak yer olsun, ama 20 yılda anca bir kere gelişecek proje oluyor, bunu 100 izmirliye sorsan 95'i onaylar, diğerleri de cehapeli olmadığını iddia eden damarından akan kandaki kandan daha koyu renkli olanlardır. Ayrıca sadece motosiklet için değil, ben arabamla da her 5 metrede bir çukur vs. kaçmak için sürekli çaba harcıyorum, bir sağdayım bir solda, maalesef biz de isteriz övmeyi yaşadığımız yeri, ama İzmir böyle bir durumda olmayı haketmiyor, olaya taraf tutma olayı olarak bakmayın...

Arkadaş yukarda ne güzel yazmış "Dipnot: İzmiri övün yoksa Aktroll olursunuz"
    Adam haklı beyler.. Dağılın!c
    mccxcix bunu beğendi.
    - - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -

Alıntı GezeGeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sabahın 5'inde motosikletin nasıl yanlanacağını okumak için girdiydim; siyasi atışmalarınızı okumak için değil.

Okuma madem diyecekler için; siyasi yorumlarınızı

Forum/MT-MotoCafe/Konu Dışı/ Gündem ve "siyaset"

bölümünde yapabilirsiniz.

Gene yanlayamadık hocam.. Soruyu ben sordum ama cevaba ve amaca ulaşamadım malesef..
    Nasihat edenler, birbirlerine giydirenler, siyaset yapanlar..
    GezeGeze bunu beğendi.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Giderken arka frene basarsan, kitlemeyecek şekilde ama, arka teker açılmaya başlıyor. Durma noktasına yakın debriyajı çekip, arka tekerin yolu tutmasını engelliyorsun, high-side olmamak için. Motoru doğrultup, ön teker arka teker aynı çizgiye gelince, debriyajı bırakırken, yeniden gaz veriyorsun; sonra yine fren...

Kabaca anlattım. Konuyu tekrardan ilgili soruya çekmek için. Daha iyi bilenler/yapanlar yorum yaparlar belki ...

Drifting diye arattırınca baya video da çıkıyor youtubeda.

Şu link baya iyi: https://www.youtube.com/watch?v=GZBoJBaxcyo

3. dk'dan itibaren sürüşü başlıyor.

Tipine falan takılmayın; öğrenebildiğinizi öğrenin

Son bölümde kız arkadaşını ortaya dikip etrafında dolanmasını beğenmedim. Ekipmana da gereken önemi vermemiş. Ayrı ...

Gerçi sen "gazlayarak" yanlamayı sorduydun. Bu ise, frenleyerek yanlama

Soruna en yakın cevap olarak bunu bulabildim

Siyasi tartışmaların ortasında, en iyisi bu gibi şimdilik

Guvenli surus icin, basima gelirse paniklemeyeyim diye tek teker ogrenmek, yanlama pratigi yapmak; ne kadar kofti bi argumandir. Dert, guvenli surmek olsa konu, gaz kolu hassasiyetini gelistirmek olurdu.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)