Lastik yakarken kalkmayı dene. Devamı gelir zaten
Lastik yakarken kalkmayı dene. Devamı gelir zaten
Chp parasını cebindenmi verecek karayolları onaylamıyordur, hükümet destek vermiyordur. Yol öyle kalır.
Ön frene falan dokunma,
Ağırlığını ön tarafa ver,
Gaz aç,
Gidonu çevir,
Debriyajı sert bırak,
Gerisi gelir
dar u dönüşlerde falan banada çok lazım oluyor bu
Millet hemen siyasete girmiş ve ak troller CHP ye veriştirmiş, CHP li değilim ayrıca atıp tuttugunuz İzmir 2020 Expo ya aday bi ilimizdi hatırlatırım
Bende de de city grip lastikler taze olmasına rağmen dün çok gzel yanladım chopperda bile yanlıyoruz izmirde..
İzmirde en son yunanlılar denize döküldü hatırladığım kadarıyla,ondan sonrası malum kendine faydası olmayan cehape yönetimi.. konu nereye geldi yaw yanlatacaktık dimi
Sabahın 5'inde motosikletin nasıl yanlanacağını okumak için girdiydim; siyasi atışmalarınızı okumak için değil.
Okuma madem diyecekler için; siyasi yorumlarınızı
Forum/MT-MotoCafe/Konu Dışı/ Gündem ve "siyaset"
bölümünde yapabilirsiniz.
İzmirliyim. Karşıyakanın merkezinde sayılabilecek bir yerde yani Şemiklerde oturuyorum.
Irc lastiklerim var. Evden-işe giderken anadolu caddesinde videodaki gibi yan yan gidiyorum tek yapman gereken direksiyon kırıp 2.viteste debriyajı ayarlayıp gazlamak.İyi yönden bakmak lazım keyifli olmuyor değil. Evden anadolu caddesine çıkana kadar yani mahalle arasında yolların durumundan dolayı cbr ım ile resmen cross yapıyorum.O da keyifli, geçen hafta belediyeye şikayet etmek için bizim mahallenin resmini çekmiştim.Mahalle rahat 6-7 aydır bu şekilde....
Dipnot: İzmiri övün yoksa Aktroll olursunuz 👍🏻
Aziz Başgana sevgiler :*
neymiş bu izmirin asfaltı be.en kısa zamanda gidip görmek istiyorum....
izmirin çoğu yerindeki asfalt ben kendimi bildim bileli aynı. ben 31 yaşındayım onlar belliki daha eski. troleybüsleri o eski kırmızı Man belediye otobüslerini hepsi görmüştür.
İlk işim Duke 690 r alıp izmire gitmek olucak
Neymiş efenim CEHAPELİ değilmiş, atıp tutuyormuş AK troller falanlar filanlar... Arkadaşım sen öncelikle CEHAPELİ'nin "tillahısın", ayrıca İzmir'e bir eleştiri yapmak için AKEPE'li olmaya da gerek yok, kaldı ki yukarda bir arkadaşta para vermiyorlardır falan diyor, hadi bunlar vermiyor 2002'den önce neden böyleydi bu şehir? Onu da geçtim en son seçimlerde bile CEHAPE belediyesi Türkiye'nin en finansal durumu iyi en borçsuz belediyesi diye kendisi reklam veriyordu??? Saçma sapan milyon dolarlar harcayarak park bahçe yaptılar, onun yerine 100 km yol olurdu... Ben 26 yaşındayım, doğduğumdan beri İzmir'deyim, çcukluğumu hatırladığım 7 yaşları falan olsa; 19 senedir İzmir'de tek değişen şeyi söyleyim mi sana? Konak tünelleri... İzmir'in göbeğindeyiz, İzmir var ya bildiğin köykent, zaten köykent projesini "bence" burada gerçekleştirmişler işte Yaşadığım şehrin gelişmesini istiyorum; çünkü o kadar güzel bir konumda ki, tatil beldelerine olsun, yaşanacak yer olsun, ama 20 yılda anca bir kere gelişecek proje oluyor, bunu 100 izmirliye sorsan 95'i onaylar, diğerleri de cehapeli olmadığını iddia eden damarından akan kandaki kandan daha koyu renkli olanlardır. Ayrıca sadece motosiklet için değil, ben arabamla da her 5 metrede bir çukur vs. kaçmak için sürekli çaba harcıyorum, bir sağdayım bir solda, maalesef biz de isteriz övmeyi yaşadığımız yeri, ama İzmir böyle bir durumda olmayı haketmiyor, olaya taraf tutma olayı olarak bakmayın...
Arkadaş yukarda ne güzel yazmış "Dipnot: İzmiri övün yoksa Aktroll olursunuz"
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Giderken arka frene basarsan, kitlemeyecek şekilde ama, arka teker açılmaya başlıyor. Durma noktasına yakın debriyajı çekip, arka tekerin yolu tutmasını engelliyorsun, high-side olmamak için. Motoru doğrultup, ön teker arka teker aynı çizgiye gelince, debriyajı bırakırken, yeniden gaz veriyorsun; sonra yine fren...
Kabaca anlattım. Konuyu tekrardan ilgili soruya çekmek için. Daha iyi bilenler/yapanlar yorum yaparlar belki ...
Drifting diye arattırınca baya video da çıkıyor youtubeda.
Şu link baya iyi: https://www.youtube.com/watch?v=GZBoJBaxcyo
3. dk'dan itibaren sürüşü başlıyor.
Tipine falan takılmayın; öğrenebildiğinizi öğrenin
Son bölümde kız arkadaşını ortaya dikip etrafında dolanmasını beğenmedim. Ekipmana da gereken önemi vermemiş. Ayrı ...
Gerçi sen "gazlayarak" yanlamayı sorduydun. Bu ise, frenleyerek yanlama
Soruna en yakın cevap olarak bunu bulabildim
Siyasi tartışmaların ortasında, en iyisi bu gibi şimdilik
Guvenli surus icin, basima gelirse paniklemeyeyim diye tek teker ogrenmek, yanlama pratigi yapmak; ne kadar kofti bi argumandir. Dert, guvenli surmek olsa konu, gaz kolu hassasiyetini gelistirmek olurdu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)