İzmir İnciraltına pazar günü gezimizden sonra muhabbet etmek kahve içmek için gittiğimiz sırada sol taraftan el kaldırılması üzere durdum. Sonrasında amcayı motora bir türlü bindiremedik
İzmir İnciraltına pazar günü gezimizden sonra muhabbet etmek kahve içmek için gittiğimiz sırada sol taraftan el kaldırılması üzere durdum. Sonrasında amcayı motora bir türlü bindiremedik
Müdür kusura bakma ama videodan cehalet ve bilinçsizlik akıyor resmen.
Yaya yolunda motosikletle gidiyorsun. Ayakta duramayan adamı, kasksız motora bindirmeye çalışıyorsun. Amcanın yakınları bambaşka bir kafada zaten, öldürüp mirasına mı konmak istiyorlar napıyorlarsa artık...
Kötü niyetin olmadığı bariz ortada ancak yapmaya çalıştığın şeyin çok büyük yanlış olduğunun umarım farkındasındır.
Bindirememeniz isabet olmuş, binebilseydi de zaten büyük bir olasılıkla düşecekti, alzheimer veya meiner sendromuna bağlı olarak denge sorunları yaşıyor. Portatif tekerlekli sandalyeden ötesi yalan..
Binemediği iyi olmuş. O tip bir artçı seni de kendini de düşürebilirdi. Potansiyeli yüksek.
beyler haklısınız ya =/ ben düşüceği konusunu öngerememiştim hiç
olur insanlık hali de.. diğerinin öyle bi tavrı var ki sanki o güzergahda parayla arkanda artçı taşıyomuşun gibi davranmış. ayrıca yolunu yürüyemeyen birini motosiklete bindirmeye çalışmak esas tuhaf olanı yada yanından cincırla geçen kıza söyledi de sen mi üstüne alındın
Motosikletten inip,ön taraftan bindirmek hiç mi gelmedi hacım aklına :D
Sen de fark etmişsin zaten de, bindirememen çok yerinde olmuş. Bir düşse, o senden yardım isteyen insanlar aslan kesilir, mahkeme mahkeme sürünürdün.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)